ST#295 ZDOBYWCA [Veto] vs. arc [KGH] ~ 2139.86%

• Witam,

... Jak to było Mrozu?

Z braku laku dobre i to... Obrońca nie wyciągnął wniosków bo już raz na niego leciałem Widocznie te śmieci nie były mu potrzebne bo zostały.

Dnia 12-01-2022 08:59:32 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor ZDOBYWCA [Veto]

Gwiazda Śmierci 10.001

Obrońca arc [KGH]

Mały transporter 2.644

Duży transporter 6.978

Lekki myśliwiec 35.135

Ciężki myśliwiec 770

Krążownik 258

Okręt wojenny 52

Statek kolonizacyjny 1

Recykler 200

Sonda szpiegowska 6.848

Bombowiec 23

Satelita słoneczny 28.407

Niszczyciel 458

Gwiazda Śmierci 6

Pancernik 50

Crawler 38.239

Reaper 221

Pathfinder 4.359

Wyrzutnia rakiet 2.004.781

Lekkie działo laserowe 617.971

Ciężkie działo laserowe 14.986

Działo Gaussa 41.585

Działo jonowe 22.798

Wyrzutnia plazmy 10.046

Mała powłoka ochronna 1

Duża powłoka ochronna 1

Po bitwie...

Agresor ZDOBYWCA [Veto]

Gwiazda Śmierci 10.001 ( -0 )

Obrońca arc [KGH]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

92.208.882 Metalu, 18.551.158 Kryształu i 34.550.206 Deuteru

Agresor stracił łącznie 0 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 9.212.434.500 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 107.086.800 metalu i 106.899.600 kryształu.

Agresor przejął łącznie 145.310.246 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 199.295.682

Kryształ: 125.450.758

Deuter: 34.550.206

agresor zyskał łącznie 359.296.646 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -6.923.649.382

Kryształ: -1.908.369.658

Deuter: -525.725.706

obrońca stracił łącznie 9.357.744.746 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.2

Imperare sibi maximum imperium est

ST#18 UNI68 - ON

ST#299 NEKKAR- OFF

ST#2 WASSAT- OFF

ST#87 Uni69 - OFF

ST#67 Fenrir - OFF

ST#3 Dorado - OFF

ST łącznie - 476

• Wow ale wlocik gęsiami, sporo tego masz.

Brawo akcji, co ten gość spał, że nie wdział lotu hehe

sury może nie za wiele wyszło \ale bunkier zorany lekko

brawo i kolejnego w takim razie jak zacząłeś latać po planetach ehhe

coś na większy procent

:graty:

• To jeszcze chyba nie wiosna.

Gąski poleciały na żer ale jakoś słabo się upasły.

Gratulacje ST zwłaszcza zrobione gąskami ale zysk nie powala.

Obrońcy co tam sobie życzy . Może mniejszej wiary w bunkry

• Ale to co mam płakać bo sojusznik w bunkier wierzy ? Był zysk to poleciałeś. Proste. Ja na forum sojuszowym pisałem żeby było pochowane wszystko. Widocznie nie potrzebował tego. Gratulował nie będę bo Ty ewidentnie jakąś prywate. Totalnie nie wiem dlaczego

• Ale to co mam płakać bo sojusznik w bunkier wierzy ? Był zysk to poleciałeś. Proste. Ja na forum sojuszowym pisałem żeby było pochowane wszystko. Widocznie nie potrzebował tego. Gratulował nie będę bo Ty ewidentnie jakąś prywate. Totalnie nie wiem dlaczego

Troszkę mniej powagi, to jest zabawa i gra wojenna, ekonomiczna, choć jak widzę to potrzebujesz pushu pieniężnego i za bardzo zaczęłaś traktować to nie jako zabawę tylko jak Real World, ja Ci nie patrze do portfela bo możesz wydawać na co chcesz Twoja sprawa aaa i zawsze będziesz mógł się pochwalić że jesteś topowym graczem, nie potrzebuje od Ciebie gratulacji, choć ja zawsze Ci pogratuluje

Pozdrawiam i trochę dystansu

ST#18 UNI68 - ON

ST#299 NEKKAR- OFF

ST#2 WASSAT- OFF

ST#87 Uni69 - OFF

ST#67 Fenrir - OFF

ST#3 Dorado - OFF

ST łącznie - 476

Troszkę mniej powagi, to jest zabawa i gra wojenna, ekonomiczna, choć jak widzę to potrzebujesz pushu pieniężnego i za bardzo zaczęłaś traktować to nie jako zabawę tylko jak Real World, ja Ci nie patrze do portfela bo możesz wydawać na co chcesz Twoja sprawa aaa i zawsze będziesz mógł się pochwalić że jesteś topowym graczem, nie potrzebuje od Ciebie gratulacji, choć ja zawsze Ci pogratuluje

Pozdrawiam i trochę dystans

Push pienieżny ? korzystam z technik gry które są dozwolone dla każdego. NIe potrzebuje kont które pchają sojusz do góry. Czy to rakietami , czy gsami :) Ot taki ten Vetowy real world ....

Pozdrawiam i trochę dystans

Push pienieżny ? korzystam z technik gry które są dozwolone dla każdego. NIe potrzebuje kont które pchają sojusz do góry. Czy to rakietami , czy gsami :) Ot taki ten Vetowy real world ....

A jakie to konta pchają Sojusz hahaha :)

Edit:

A to że legalnie kupujesz surowce od dostawcy gry nie oznacza że się nie pushujesz

Po prostu jest to push ale legalny :)

ST#18 UNI68 - ON

ST#299 NEKKAR- OFF

ST#2 WASSAT- OFF

ST#87 Uni69 - OFF

ST#67 Fenrir - OFF

ST#3 Dorado - OFF

ST łącznie - 476

Edited once, last by ZDOBYWCA ().

• Skoro nie wiesz to popytaj w sojuszu. Ewentualnie zapraszam na priv skoro sojusznicy się z Tobą nie dzielą taką informacją. Tutaj napisze tylko tyle : Pomogło przy przynajmniej jednym ST w tym roku co pięknie zostało przemilczane a wspomniał o tym Mroczny.

• Skoro nie wiesz to popytaj w sojuszu. Ewentualnie zapraszam na priv skoro sojusznicy się z Tobą nie dzielą taką informacją. Tutaj napisze tylko tyle : Pomogło przy przynajmniej jednym ST w tym roku co pięknie zostało przemilczane a wspomniał o tym Mroczny.

hmmm... tematy multikont, udawanych RW czy kupowanych surowców nie jest mi znany i nigdy nie będzie, gdyż nigdy tego nie robiłem i nigdy tego robić nie będę, nie powiem że mam jednego a nawet dwóch dostawców co mi czasami sprzedadzą trochę deuteru po minimalu ale to wszystko!

nigdy mi nie zależało na statystykach Sojuszu, gdyż równie dobrze by mi się grało z moją "bandą" jak by mieli po 1k pkt ;)

doczepiłem się do kupowania surowców bo dla mnie to samo co zwykły push tylko robiony w białych rękawiczkach i założę się z Tobą że dzięki tej "innowacji", w której największym wygranym jest GF przegra sama rozgrywka i coraz mniej ludzi będzie grało w ten twór, starzy gracze pewnie zostaną ale jak długo to nikt tego nie wie :)

ST#18 UNI68 - ON

ST#299 NEKKAR- OFF

ST#2 WASSAT- OFF

ST#87 Uni69 - OFF

ST#67 Fenrir - OFF

ST#3 Dorado - OFF

ST łącznie - 476

• Rozgrywka to najbardziej ucierpiała jak GF postanowił ukryć pręgierz. Bo wtedy pusherom puściły wszystkie hamulce i zaczeli robić co chcą. Dlatego też skończyłem te kilka lat temu. Teraz zwykła zabawa.