Od fuzji nawet chyba miesiąc nie minął a tu takie procenty.. dobrze że w nocy urlop włączyłem bo fala uderzeniowa pewnie by mi pelzacze zmiotła
Obrońcom gratulejszyn
Atakierowi szybkiej odbudowy
Od fuzji nawet chyba miesiąc nie minął a tu takie procenty.. dobrze że w nocy urlop włączyłem bo fala uderzeniowa pewnie by mi pelzacze zmiotła
Obrońcom gratulejszyn
Atakierowi szybkiej odbudowy
Normalnie bym się tu nie wpisywał, ale jak Bunny na moim uniwersum się wypowiada i mnie obraża, pod stekami na kilka %, to nie będę mu dłużny.
Graty Panowiefajna podstawka
A Tobie Bunny Leszczyku, bez Szo
SzO królik, stać Cię na to więc licze, że będzie... A może jednak nie odbudowuj.... syf straszny ta gra
Tym % az na himali sie odbilo
Graty ekipie remontowej
Krolokowi odbudowy bo zaciecie jest ogromne
Jeszcze raz gratulacje dla obu stron
Noo Panowie graty, Kolosalny %, zysk też imponujący, udana obrona to coś więcej niż BFS !!
Przegranemu SzO
Z racji tego, że bardzo duża ilość osób pyta co tu się zadziało.
Nie zawiniłem tutaj w żadnym wypadku. Kto by pomyślał, że w dzisiejszych czasach zrobić zawrotke w 10s może być problemem. Nie raz zawracałem w owiele krótszym czasie no co zrobić, gra błędów - tym razem błąd gry.
Gratulowałem Jabolowi, pomysł był dobry tylko moim zdaniem tego RW nie powinno być. Gdybym wiedział, że będzie tak lagowac to bym zawrócił wpierw drugi slot 😂😂
Gratki ekipa miło widzieć kuuuuuuuuuuulika trafionego ;P jeszcze LM i resztę i jednego mniej brawo
Fajne to ST bo poza %% jest z pomysłem, a poziom godny tych flot,
a tak na marginesie:
w efekcie przemian 7.0 pojawiły sie duuuuże floty i lagi oczywiście, wielu zdrowo myślących ludzi zrezygnowało wtedy z gry, chylę przed nimi czoła:) pozostali albo mieli od początku na te gre wywalone albo czekali na fuzje, to starcie pokazuje jak dwaj mega dobrzy gracze potrafią powalczyć nie napinając zbytnio gumy w gaciach, gratuluję zarówno Jabol za zysk i akcję bo ciekawa:) gratulacje też dla YeahBunny za postawę, (wiele finezyjnych akcji na fenku było ze strony TR, myślę że gdyby tamta ekipa się całością przeniosła tutaj to fuzja zyskałaby jeszcze na poziomie, ale byli mądrzejsi i wybrali zakończenie w efekcie którego ich floty też padły w tym steku);
jeszcze raz Gratulacje, życzenia odbudowy i oczywiście zdrowia:)
Widziałem jak nie raz agresor swoją potężną flotą latał i wymiatał graczy. A tu teraz odwróciło się i z wilka zrobiła się owca. Nie sądziłem, że tak dobry gracz będzie w rekach. Akcja wyszła świetnie. Gratulacje złomu pod dom. Agresor i tak sporo floty odzyska.
Brawo chłopaki za akcje.
Przebudziłem się przed 4 nie wiedząc dlaczego, a to fala uderzeniowa z Galarety dotarła do Ziemi. Starcie kosmiczne. Gratuluję bitwy. O ile dobrze kojarzę to chyba pierwsze RW Królika po stronie przegranej.
Królikowi życzę odbudowy. Nie wątpię, że pójdzie bardzo szybko i nie wątpię, że doda mu zapału do odegrania się. To doda tylko kolorytu Uni.
Witam
Ułaaaa! Walnęło grubo. Procent pokaźny i przez długi czas zostanie pewnie top1 acs.
Gratuluję obrońcom zgranej akcji, aczkolwiek czuję niedosyt z racji zlagowania tej jakże świetnej gry nad którą co poniektórzy siedzą całymi dniami.
Dodam że siedząc cały dzień potrafi płynnie śmigać serwer, ale przy lotach zaczyna coś zamulać
Bądź co bądź udało wam się,złom na plus - także szczere
Królik ale wiem że tanio skóry nie oddasz - także szybki odpoczynek i wracaj
Pisałem na disco napisze i tutaj , akcja spoko , jeszcze na ulubionym sojuszu na uni , jeden na banie drugi się złomuje , ciekawe to UF ...
Fajna amerykańska flotka poszła w niepamięć
Tylko teraz uważaj żeby nie wrócił kapitan fabiano z bana jak to u niego bywa " za niewinność " i żeby cię nie dobił , złomowanie sojuszników i boody ma opanowane do perfekcji ^^
Co by nie mówić królik grajek dobry to i na Szo zasługuje , tym bardziej graty ubicia i wstrzelenia się z czasem niemal idealnie
Pogratulować obrońcom ładnej akcji, szkoda Kłulika ale cóż zdarzy sie i najlepszemu, odpoczniesz odbudujesz się i bedziesz dalej latał
Szalom!
Starcie mocno mieszające w balansie sił na uni Ale kto nie ryzykuje nie pije szampana. Tym razem gratki dla Pedra i Pushera
Pedro jak poznalem kulisy starcia to sam bym nie wierzyl w powodzenie akcji ale jak widac wykonanie proste a skuteczne troche szczescia tez sie tutaj znalazlo
mimo wszystko flotka uszczuplona konkretnie i zalatanie tej dziury nie bedzie takie proste
koniec koncow gratulacje sie dla Was naleza, % kosmiczny a i radochy bylo zapewne sporo
kroliczek zapewne wroci wiec badzcie gotowi na druga runde
Graty Panowie, błędy gry były i będą ,jeśli to rzeczywiście lag to współczuję Baniak ,niefajnie tak się naciąć .
Graty obrońcom ,taki procent widzę chyba pierwszy raz
Bunny wielki szacun Ci się należy za postawę i za to co w tej grze nabroiles, chwilę oddechu i wracaj z hukiem. Trzymam kciuki za odbudowę.
Obrońcy tym razem mieli więcej szczęścia, taka gra. Trzeba im pogratulować. Względna równowaga chwilowo została zachwiana oby nie na długo.
Graty
Bunnemu szo a napewno szybkie bedzie dok odda pz w wiekszosci zebrany
pstryk w ucho jest to teraz farmy czuwajcie bo znajac krolika odbije sie na was
a flota wroci szybciej jak nie kazdy mysli
SZo Bunny masz zacięcie do tej gry poprostu dziś miałeś pecha ale znając Ciebie odbudujesz szybko
Jak Smigol napisał dok swoje odda pz zebrany więc jest za co odbudować
Smigol szkoda że o nas zapomniałeś tak szybko...
no Jabollo teraz to zrobiles dobry halas
co tu mowic duzo graty