WycHyLyLyByMy [Srejf] vs. Vader [RESPECT] ~ 41440.1%

• Dedy dla Cheva <3

Okazało się że jest cweluchem i musiał opuścić sojusz :saint::evil:

Oprócz tego udało nam się kupić te konto 8)

Sprzedane <--> Kupione :trollface:

Vader :szo:

reszta WSNR!

Dnia 25-12-2021 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor WycHyLyLyByMy [Srejf]

Pancernik 400.000

Obrońca Vader [RESPECT]

Mały transporter 47.463

Duży transporter 6.178

Lekki myśliwiec 65.462

Ciężki myśliwiec 15.331

Krążownik 100.639

Okręt wojenny 840

Statek kolonizacyjny 1

Recykler 15.001

Sonda szpiegowska 8.639

Bombowiec 2.026

Niszczyciel 1.226

Gwiazda Śmierci 1

Pancernik 10.688

Reaper 1.227

Pathfinder 8.466

Wyrzutnia rakiet 5.000

Lekkie działo laserowe 5.000

Mała powłoka ochronna 1

Po bitwie...

Agresor WycHyLyLyByMy [Srejf]

Pancernik 398.942 ( -1.058 )

Obrońca Vader [RESPECT]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

122.310.658 Metalu, 54.223.164 Kryształu i 26.274.844 Deuteru

Agresor stracił łącznie 89.930.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 5.659.630.000 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 2.660.183.200 metalu i 1.483.826.400 kryształu.

Agresor przejął łącznie 202.808.666 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 2.750.753.858

Kryształ: 1.495.729.564

Deuter: 10.404.844

agresor zyskał łącznie 4.256.888.266 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -3.433.309.658

Kryształ: -1.869.196.164

Deuter: -559.932.844

obrońca stracił łącznie 5.862.438.666 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.2

• sprzedane, kupione i nawet zadaliście sobie trud żeby pomogł wam pousuwać planety i wystawić flotę na 3:43 pod super skomplikowanego moonkilla w miedzy czasie waląc obelgi na pw :) jesteście miszcze nad miszczami

gz i bawcie się dalej w błotku

• ANGELSIN myślisz, że jakby to była prawda, napisałby ktoś o tym?:)

Coś komuś odbiło i tyle.

Graty starcia Filet :)

nie no przecież konto cheva samo do mnie napisało o handlu itp na pw w grze xD więc czyste to starcie jak łza, i wogóle oddał konto, nowy zdjął urlop niechący zesłał flote i wode na jednego moona i zaraz potem miss klick sprawił że usunął 80% koloni xD

https://gyazo.com/d162baaf86a99bf52f4767fafd5c926c

a no tylko w między czasie bluzgi cały czas pisał chev sam we własnej osobie tak więc... czyste to będzie złomowanie xD

a jeszcze lepiej xD

https://ogotcha.universeview.b…ce-5c07-b367-e95f5d99e7af

sam chev tak miły link podesłał z pw, nagły przypadkowy atak z kolonami reckami itp itd xD ogólnie fajne te wszystkie nowe uni z tymi wałkami są

j

• sprzedane, kupione i nawet zadaliście sobie trud żeby pomogł wam pousuwać planety i wystawić flotę na 3:43 pod super skomplikowanego moonkilla w miedzy czasie waląc obelgi na pw :) jesteście miszcze nad miszczami

gz i bawcie się dalej w błotku

Kaps , takim amebom umysłowym trzeba umić odpisywać XD Widzisz, że gościu nie jest bystry .

Takim mało inteligentym osobom trzeba przytakiwać , niech myślą że dobrze myślą :beaten: ( Jest z sojuszu SKW , wystarczy sobie przypomnieć jakim niedorozwojem jest chudy , phiiiii:beaten: )

ZGADZA SIĘ , JESTEŚMY MISTRZAMI 8)

ZABAWA W BŁOTKU NAJLEPSZA Z MOŚKAMI Z UNI ATLAS :love:

I "PAC BŁOTKIEM W RYJ"

PBWR! :ocb::ocb::ocb:

• c2664ff8af3fa3d10ef4f069cb4a5464.png

aaaaa ANGELSIN ( <---czyt. mało ineligenta postać , w grze która zwie się OGame pełni role metalu i kryształu dla innych graczy tej uni )

Jeszcze na puszyk coś leci , tak zwana wisienka na torcie

:rolleyes2::beaten::rumieniec::popcorn:0_0:>:smash:

• Kurcze to się robi męczące hehehe, ale co tam.... Sandi gratulacje wyczucia :) ładnie siadło, Vader Lamo z Mruwą możesz zbić piąteczkę teraz, szybkiej odbudowy kolego.

:evil:"Gdybym mówił językami ludzi i aniołów a floty bym nie miał nic bym nie zyskał":saint:

• hahahaha nadal wali tu sledziemXD hahaha sledziu wszystkie rybki spia w jeziorze czemu ty spac nie mozesz??? nocki w robocie robisz by konta kupowac?:P

co do niedorozwoja... coz za takie cos wedlug mnie powinien byc banik... ale wole popczytac jakiego idiote z siebie robisz niz to zglaszacXD hahah bo jesli ja jestem niedorozwojem a ty mnie nie mogles zezlomowac to o czym to swiadczy???XD hahah pro gracz sledziu nie mogl spakowac niedorozwojaXD hahahaha

ANGELSIN myślisz, że jakby to była prawda, napisałby ktoś o tym?:)

Coś komuś odbiło i tyle.

Graty starcia Filet :)

o i ten argument jest swietyXD hahahah juz wszystko jasne sledzie nie pushuja sie i nie skupuja kontXD hahaha takze anglesin cicho!!! z SKW jestes nie masz pojecia jak sie pushowac bo tego nie robiles:P sluchaj sie srejfow oni maja doswiadczenie Hhahahahaha

a i na koniec by byc zajebistym w gimbazie powiem tak

OBUIIUHK i reszta moze IHOIUGUIG

a co do uni atlas to OINIOGIUVBILNK

i tobie anglesin ONOIUIYVLKJNL

i chudemu czyli sobie dzbanowi HUIVIUTFLIBN

• Trudno Cię zezłomować jak osraby grasz ufsa xD Ściągasz urlop na parę minut i tyle Cię widzieli xD

• Wszyscy się osrali xD ...

Dajcie chociaż numer konta i cene i kod przekazania bo nie ma co ruchać :(

:trollface:

Chudy jak zwykle posty na swoim poziomie :D:D:D

Więc nie odpisze Ci bo robisz się przykry niż śmieszny :];]

• czekaj jak to napisal twoj sledziu??? kod przekazania numer konta i mnie wyruchacieXD hahaha przeciez miesiac dobry smialem z tego sledzia... nawet nick dla przyglupa zmienilem XD stalem misiac na jednym moonie i co sledz zrobil??? 7 skanow na nocXD hahahahaha

swiadczy to tylko o tym jak ciezko trafic konto bez kodu przekazania:trollface:

anglesin nie ma co czasu tracic na te nie dojdy... Graba sprzedal konto kto spakowal? sledz... dziwnym trafem sledzie pakuja konta ktore zostaly sprzedane ale uwierz mi to czysty przypadek bo jakby nie to to przeciez nie wrzucali by tego na forum:trollface:

to co sledziu jak przyjdzie na konto to tam gdzie spalisz mi moona mam kasowac kolonke jak chev???XD hahaha

dokladnie tak:6stars:

i DDGHERH tyle w temacie

a dla reszty DSGTJTMCNN

i pozdro GREHNGFCMRYDJ

• Nie wiem, nie siedzę ani na koncie cheva, ani w jego głowie.

Nie mnie to oceniać i do was ,,srejf" nic nie mam (nie licząc waszych skanów co noc), ale dziwnym trafem złomujecie konta, które co do dopiero zostały sprzedane...Pushe w ogame są teraz na porządku dziennym i szkoda, że też idziecie tę drogą. Pamiętajcie tylko jak skończył na atlas Revan- 10 pushów się uda, ale 11 już nie. Trafi się ban, a wy pójdziecie na kolejne uni. Jeśli jednak starcie było ,,czyste" (w co wątpie) to gratulacje, uni powoli wymiera, więc przynajmniej coś się dzieje

• Nie wiem, nie siedzę ani na koncie cheva, ani w jego głowie.

Nie mnie to oceniać i do was ,,srejf" nic nie mam (nie licząc waszych skanów co noc), ale dziwnym trafem złomujecie konta, które co do dopiero zostały sprzedane...Pushe w ogame są teraz na porządku dziennym i szkoda, że też idziecie tę drogą. Pamiętajcie tylko jak skończył na atlas Revan- 10 pushów się uda, ale 11 już nie. Trafi się ban, a wy pójdziecie na kolejne uni. Jeśli jednak starcie było ,,czyste" (w co wątpie) to gratulacje, uni powoli wymiera, więc przynajmniej coś się dzieje

A kto że Srejfow noby skasował teraz konto sprzedane bo nie bardzo rozumiem o czym mówisz xD

• A Ty dzbanie śmierdzący powiedz mi czy ktoś z nas skasował cheva? Najpierw się dowiedz jak było potem dyskutuj :) Spierdoliles na urlop slales stację przez gale i zawracales ja siedząc cały czas na koncie a teraz zgrywasz bohatera:) Wielki chudinio xD Zdejmij urlop pograj normalnie to zobaczymy czy będziesz taki mądry xD

• Quote from Maxkolonko
    • Nie mnie to oceniać i do was ,,srejf" nic nie mam (nie licząc waszych skanów co noc), ale dziwnym trafem złomujecie konta, które co do dopiero zostały sprzedane...Pushe w ogame są teraz na porządku dziennym i szkoda, że też idziecie tę drogą. Pamiętajcie tylko jak skończył na atlas Revan- 10 pushów się uda, ale 11 już nie. Trafi się ban, a wy pójdziecie na kolejne uni. Jeśli jednak starcie było ,,czyste" (w co wątpie) to gratulacje, uni powoli wymiera, więc przynajmniej coś się dzieje

DZIWNYM TRAFEM ZŁOMUJEMY SPRZEDANE KONTA ??

A możesz wskazać które to konta były na oddam a my je zezłomowalismy ?? :)

Bo to co pisze niedorozwój to trochę się nie zgadza :) GRABA zmienił nick na Ali Bomyayaye i zezłomował to Falco a co do cheva to po wyrzuceniu go z sojuszu postanowił pollecieć atakiem do Falco i sie rozbić .

To teraz ja się pytam , gdzie tu gracze ze SREJF ??

Tu kawałek rozmowy z chevem :)

278321efcdc04a9acb79f2372ee489ac.png41e9d6ec148734f7c6083df92939923a.png

chev pokazał jak zachowuje się prawdziwy dzban, flet, nieogar ogejmowy :)

Quote from Maxpierdołko

Pamiętajcie tylko jak skończył na atlas Revan- 10 pushów się uda, ale 11 już nie.

WSZYSTKIE PIZDY KTÓRE SIE PUSHOWAŁY DOSTAŁY BANA :)

My gramy od początku uni i jakoś DZIWNYM TRAFEM nikt od nas z sojusz nie wyłapał bana ;) To jest w chooooy bardzooooooo dziwne ....:beaten:

Dostałem bana za obraze i wulgi to chudy wraz z cacem spuszczali się na siebie że mieli rację , jak pokazałem screena skąd ban to nieco głupio im się zrobiło :)

O dowody na to że my jesteśmy pushykami proszę się od początku waszego czczenia nas, bo inaczej tego nie mogę nazwać , jak parę graczy na uni zmienia nicki SPECJALNIE POD NAS :) Na każdej uni mamy fanów z bólem odbytnicy

To proszę o jakiekolwiek dowody debile a nie puste oskarżenia na forum pod naszymi STarciami ( w sumie pustaki to puste oskarżenia ? :D:P)

Wnioski są bardzo proste. MACIE BÓL DUPY CO DO SOJUSZU SREJF, jesteście zwykłymi dzbanami , ściska was, że złomujemy i zaś wymyślacie że to push .

chudy:trollface:

cały sojusz czeka na twój komentarz <HAHAHAHA>

WalcieSNaRyj!

• Graba sprzedał konto, a nie zmienił nick- sam mi o tym napisał, wiem nawet za ile poszło.

To proszę o jakiekolwiek dowody debile a nie puste oskarżenia na forum pod naszymi STarciami ( w sumie pustaki to puste oskarżenia ? :D:P)

Wnioski są bardzo proste. MACIE BÓL DUPY CO DO SOJUSZU SREJF, jesteście zwykłymi dzbanami , ściska was, że złomujemy i zaś wymyślacie że to push .

Czy ja Cie gdzieś obraziłem? Nie, napisałem nawet, że jeśli starcie było czyste to gratulacje. Przestań obrażać, wtedy możemy merytorycznie porozmawiać, tak nie zamierzam się zniżać do Twojego poziomu.