WycHyLyLyByMy [Srejf] vs. Vader [RESPECT] ~ 41440.1%

• Dobra ja wrócę spowrotem do tematu głównego, bo gówno burza zaczyna już wywalać z szamba pod takim ciśnieniem, że dekiel jest już trzy przecznice dalej, a jeszcze nie zaczyna opadać. :D

Gratuluję starcia i życzę dalszej udanej dominacji uni. 8)

No Vader do torcika na pocieszenie dopiszemy jeszcze twój nick obok Mruwy, będzie za jednym zamachem. :beaten:

Pozdrawiam! :)

"A trzeciego dnia podniósł flotę z doku..." :rolleyes3:

"Z PeZeta powstałeś, na PeZecie skończysz..." - Maestro Coelho :beaten:

• A Ty dzbanie śmierdzący powiedz mi czy ktoś z nas skasował cheva? Najpierw się dowiedz jak było potem dyskutuj :) Spierdoliles na urlop slales stację przez gale i zawracales ja siedząc cały czas na koncie a teraz zgrywasz bohatera:) Wielki chudinio xD Zdejmij urlop pograj normalnie to zobaczymy czy będziesz taki mądry xD

no tego to juz chyba nie trzeba komentowacXD samozaoranie lvl sledzXD hahahaha

dodam cos bo pewnie nie zrozumieszXD heheh od kiedy to nie wolno grac zawroconej stacji??? dwa czy zawrocona stacja jako fs to cos nienormalnego??? i na koniec... jak mam grac normalnie??? mam zostawic flote czekac na przelew od srejfow i dac sie zezlomowac???XD

wnisoki z tego co napisales sa jasne... top flociarze co mnie wyzywaja od niedorozwojow pro gracze topka atlas nie potrafi policzyc zawroconej stacji:trollface: ale wy sie sami oracie:lool:

sledziu nie chce mi sie tracic czasu na ciebie bo poprostu za madry jestesXD hahaha nawet nie pamietam co ty tam napisales... czekaj jakies screeny wrzuciles z rozmowy z chev??? kilka st wstecz pisaliscie jaki to spoko chlopak i jak tam sie razem dotykacieXD a teraz takie akcje??? co sie stalo z wasza relacja?? myslalem ze uklada wam sieXD nie chcial do dzioba brac sledzia???XD hahahah

posluchaj... to ze nie dostales bana swiadczy tylko o tym jak dobrze sie pushujesz brawoXD masz powod do dumy... czytajac twojego chlopaka tam u gory stwierdzam ze nie masz pojecia o tej grze ale trafiasz jakos tych ludzi wiec wyjasnij mi jak???:P bo skilla to ty nie maszXD

• ty to jednak masz cos nie pokolei w tej sledziowej glowie:D

co do powrotu na atlas... hmm:/ po tych wszystkich krzywych akcjach co tam robicie nie mam zbytnio ochoty tam wracac:P bo i po co??? wy mnie nie traficie... co niby mam trafic kogos przed wami trzymajacymi kod przekazania??? az taki dobry nie jestem:trollface: jak np. z tym typem z dnw bylo:P a nawet jak trafie kogos z was kupicie nowe konto z pushujecie sie i nawet spadku w pkt nie bedzie u was... jak zrobiliscie z kontem graby i zapewne kilkoma innymi...

koncze ta rozmoweXD hahah

• Widzę, że OGame z kultowej gry zrobiła się jak zwykła ugamella. Kilkanaście lat temu to co się dzieje obecnie w grze byłoby nie do pomyślenia. Ugqamelle padają jedna po drugiej a tu padają uniwersa. z tego co zauważyłam są osoby, które skutecznie psują grę zniechęcając tym innych. Nie ma co się dziwić, że uniwersa pustoszeją w krótkim czasie. Przykre to ale prawdziwe. Szkoda.