Fajnie by było, gdyby zadania się zaliczały w systemie nagród, bo niektóre niestety się nie zaliczają. Na przykład "zerknij w inną galaktykę". Można zerkać w nieskończoność i cicirici. To wiem z doświadczenia. Ze słyszenia zaś, że inne też nie za bardzo u niektórych odhaczają się jako zrobione.
Niedziałające zadanie w systemie nagród.
-
- Zgłoszone
- 8.5.0
- Conradus Ars Humana
-
-
nie zalicza tego zadania.
-
stare zgłoszone dalej nie zalicza koledzy marudzą
-
Ważne, że zgłoszone, problem z glowy :p
-
Na obecnym evencie nie zalicza m.in.:
- Zakoncz Ekspedycje
- Ukończ ekspedycje na łącznie 2 h
- Zaatakuj nieaktywnego gracza
-
Na Supernova, część ewentów nie zalicza.
-
W ostatnim evencie te zadania zaliczało z opóźnieniem. Może tak jest tym razem...
-
Uwaga! Zadania polegające na szpiegowaniu, zbiórce PZ, ataku będą aktywowane z opóźnieniem. Najprawdopodobniej około 6 godzin po rozpoczęciu eventu.
-
Na Volans nie zalicza - zerknij na inną galaktykę. Próbowałam kilka razy i nie zaliczyło. No tak żeby zaliczyć zadanie trzeba zmieniać ustawienia na wersję mobilną. Czy tak powinno być? Chyba nie.
-
To woła o pomstę do nieba. Zerknij na inną galaktykę nie działa już od poprzedniego eventu. Zgłaszałem to, zgłaszali to też inni. Czy nie da się tego naprawić. A jak się nie naprawiło to po co to puszczać? Jakbym miał kontakt z kimś z Gameforge, to bym się spytał, czy jeszcze się tą grą ktoś zajmuje, czy tylko boty? Widocznie poziom informatyków i ludzi zajmujących się sprawą OGame jest bardzo niski, skoro nie potrafią ogarnąć takiej prostej sprawy. Już nie mówię o tym, że atakuj i szpieguj graczy nie działa na początku eventów już od kilku miesięcy. Potem to szybko naprawiają (kilka godzin to szybko?). Czy nie można, żeby było dobrze od razu?