dell1983 [SKY] vs. Fundatoros_Cytrynkos [OGN] ~ 249592.74%

• Pozdrowienia dla znajomych i sojuszu8)8)8) Sporo czasu zajeło dorwanie cytrynka, kilka razy było o mały włos, aż wyszło8)8)

cytrynkowi szybkiej odbudowy bo spoko koleś:szo::szo:

Dnia 30-11-2021 18:31:04 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor dell1983 [SKY]

Okręt wojenny 523.525

Pancernik 1.919.027

Obrońca Fundatoros_Cytrynkos [OGN]

Mały transporter 593.011

Duży transporter 53.184

Lekki myśliwiec 3.625.734

Ciężki myśliwiec 12.076

Krążownik 472.813

Okręt wojenny 250.728

Statek kolonizacyjny 5

Recykler 275.724

Sonda szpiegowska 57.168

Bombowiec 1.263

Niszczyciel 6.519

Gwiazda Śmierci 157

Pancernik 335.602

Reaper 2.522

Pathfinder 28.825

Wyrzutnia rakiet 1.289

Lekkie działo laserowe 1.211

Po bitwie...

Agresor dell1983 [SKY]

Okręt wojenny 480.932 ( -42.593 )

Pancernik 1.861.934 ( -57.093 )

Obrońca Fundatoros_Cytrynkos [OGN]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

1.258.094.634 Metalu, 582.108.597 Kryształu i 156.647.266 Deuteru

Agresor stracił łącznie 7.408.485.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 83.736.415.000 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 15.399.866.700 metalu i 9.559.407.600 kryształu.

Agresor przejął łącznie 1.996.850.497 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Szczątków zebranych przez agresor(ów):

15.399.866.700 Metalu i 9.559.423.350 Kryształu

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 13.028.486.334

Kryształ: 7.218.916.947

Deuter: -699.747.734

agresor zyskał łącznie 19.547.655.547 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -48.965.903.134

Kryształ: -29.524.791.097

Deuter: -7.242.571.266

obrońca stracił łącznie 85.733.265.497 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.2

• Graty Dell :)

ładnie siadło, zysk zacny i ta ilość panter 8) możesz podzielić się z biedniejszymi w sojuszu

obrońcy dalszej gry bo jeden z nielicznych który jeszcze coś próbował robić na tym uni

• Gratulację :brawo:

w Końcu się udało , ja też miałem kilka prób na cytrynka jak widać trzeba było tylko cierpliwości :)

Mimo że czekam na przeniesienie na cmentarz nadal będę prowadził zestawienie TOP10

Tak więc

z zestawienia wypada starcie

Marsic [NWOR] vs. Kapitan Jack Sparrow [RoG] ~ 98227.04% utrzyłamało się 115dni

było to ostatnie ST poniżej 100tys % w solowych Starciach

o jedno oczko, z 3 na 4 spada starcie
    BlackLatteCoffee [SKY] vs. Nagly-Atak-Spawacza ~ 184.587.92% - perfidnie wypchanięte z podium :):foch::foch:

Na jego miejsce NOWE TOP 3

dell1983 [SKY] vs. Fundatoros_Cytrynkos [OGN] ~ 249592.74%

Życzymy kolejnych wielkich starć ( byle nie ponad 337.518,86% ) :D :D:lool:

Cytrynkowi-o ile to on siedział po drugiej stronie :szo::szo:

chociaż to raczej niedzielny lotnik :)

• Gratki Dell:) % i zysk do pozazdroszczenia:) Naklepałeś tych panterek :lool:

Trochę czasu zajęło Ci ze złomowaniem obrońcy ale było warto :) Coraz mniej flot bojowych do zdjęcia się zrobiło;(

Obrońcy Szo lub powodzenia w realu:)

• Juz przestan mu tak lizac,bo to obrzydliwe jest,

Macie kilka kont,wiec pewnie to nie koniec pusherskiej kariery,

Bijecie peany jaki to skill nie macie a to zwykle trafienie w okienko, tez kiedys trafilem Fundu, wiec wiem jak dziala

Natomiast Fundu mozesz lizcyc na pomoc, surka sie zbbiera,wiec wrocisz mocniejszy.

Dell gratki mimo wszystko

• Dziki ty już surke na odbudowe matta zbierałeś i nie uzbierałeś. a pokaż gdzie jest twój skill bo odkąd pamietam to ty tylko sypiesz krytyke ale żeby samemu coś pokazać to już gorzej, i tylko tłumaczenie typu : bo sie pushujecie, bo mi konto ukradli, bo mi sie nie chce ale jak by mi sie chciało to ja bym wam pokazał, bo zupa za słona, bo plamy na słońcu, bo zła koniunkcja planet.Pokazujesz tylko tyle że polatasz sobie po graczach top 200 max top 100, no o wlatach na MARSICA nie wspomne bo to dusza człowiek i zbiednymi sie dzieli. Siedzisz i zamiast grać to snujesz sobie jakieś teorie spiskowe wyssane z palca, chore zachowanie i tyle.

• Dell nawet nie wiesz polowy o czym Ty piszesz, uchyle rabka bo maly jestes i slabo doinformowany, Mattowi chialem dac nie tyllko surke a konto, ale wiadomo Ty wiesz lepiej, krytykowac moge,bo nie wiem czy pamietasz,aaaaa no tak zapomniales robilem spektakularne akcje, grajac w top , a no tak, zapomnialem,ze podstawowej zasady logiki sie nie nauczyles, po co mam opisywac akcje, wole sobie poczytac jak atakuja inni, moje teorie potwierdzily sie i kilkanascie banow poszlo, takze jak masz pisac dyrdymaly to owszem pisz, widownie masz.

Widzisz jestes taki prawdziwy,ze az mi Ciebie zal, tak samo jak tego zlodzieja, nazwalem Was po imieniu,bo nie ukrywam takich ludzi sie nazywa tak, zglosilisie mnie bana dostalem stalego za slowo glab , a pozniej wielkie zale, ochy i achy jak to nie szkoda,ze nie ma z kim rywalizowac, pocczekaj , hmmm 2 lata temu mialem 600k pancy w dwa lata dorobiles sie 2kkk? serio robisz te same powtarzalne ruchy, ja sobie gram jak gram, nie ukrywam,ze to wielki poziom,ale jak sie patrze na takie miernoty i to poklepywanie po plecach to az zal

Jeszcze taki maly kamyczek do ogrodka,bo wiesz wiecej niz inni, nie raz oddawalem cele po kilka kkk surki dla swoich, w tym byl Fundu, takze wez te swoje 4 grosze zachowaj dla siebie.

• dziki logiczne jest dla mnie to że w twoich wypowieczach najczesciej jest używany czas PRZESZŁY ! BO w czasie terazniejszym nic nie możesz poza gadaniem. 2 lata temu (przeszłość) pokazałeś mi swoje umiejętności nie raz ^^ ^^ i miałeś wtedy 600k panter ja 200k, miałeś 3 razy większa flote miałeś mnie zezłomować, zniszczyć i co tam ci jeszcze przyszło w tym twoim chorym umyśle. a pokazałeś wielkie G. Może i kiedyś grałeś dobrze ale teraz jesteś cieniem samego siebie. koniec tematu!!

• Nooooo taaaaaaaaak bo Ty tylko latasz na bfsy,abo w woje konta to rozumie,

napisze Tobie tak, pokazalem wiecej niz Ty grasz w ta gre ;D taka roznica,ze Ty niby grasz a ja caly czas na U :D niezle co?

Tylko znow brakuje Tobie logiki, pamietasz ile wtedy gralem? aaaaa no tak zapomnialem o tym,ze Ty obserwujesz swoje konta , moj blad

Wiesz ile teraz gram? aaa no tak zapomnialem,ze obserwujesz tylko swoje konta, sorki moj blad.

Masz jeszcze cos do dodania,czy juz koniec madrosci?