S&D Universum Galatea Edycja 1 [29.03.2021-29.04.2021]

• Ruda

Jako jeden z graczy teamu Maeve wnoszę o usunięcie gracza Chariseczek z S&D.

Nie ma sensu by "lider" teamu opierał swoją pomoc na jawnie ustawionych starciach.

Samo starcie zostanie zgłoszone też oficjalnie do team.

CC leras  pv5  sith

• Podpisuję się pod webber. Krótka piłka, albo to, albo proszę wykluczyć mnie z zawodów.

Coś niesłowny jesteś :P

Z tego co widzę chariseczek nadal bierze udział w zawodach tak samo jak i Ty :P

Czekam na reakcję Ruda. A nie mam zamiaru wegetować na u, jak Ty.

Ponadto, co widzę ciężko Ci pojąć, po "Waszej stronie barykady" też jest gracz, który się zadeklarował w ten sam sposób, ale lepiej być ignorantem :thumbup:

• Wolę wegetować na urlopie jak brać udział w tej farsie :P

Po drugie nie gadamy wcale o tym kto jest na urlopie a kto nie jest tylko o tym że napisałeś że rezygnujesz a później wrzucasz tu rw jak nigdy nic :P
    Mi się nie spodobało, napisałem że rezygnuję i zrezygnowałem :P

Ty tylko napisałeś i tyle, bunny żadnego rw od tego momentu tutaj nie dodał :P

• Wy tam w trakcie rekrutacji macie jakieś zawody? Kto osiągnie IQ najbliższe zeru? Czy to po prostu nieszczęśliwy wypadek/wypadki? Bo widzę ze zrozumieniem tekstu pisanego u Was ciężko.

Śpieszę z wyjasnieniem jak dla mojego trzylatka.

1. Postawiłem sprawę jasno i opiekunowie mają się do tego odwołać.

2. Jeśli decyzja będzie o wykluczeniu, fantastycznie.

3. Jeśli decyzja bedzie odmowna, wtedy proszę wykluczyć mnie.

Jeśli coś jeszcze jest Wam ciężko przyswoić - napiszcie. Pomogę.

PS. SmiTTy, nie wstawił bo jest na urlopie może?

• Tak, ale jeszcze nikt Twojego pokroju się nie zgłosiłi pierwsze miejsce dalej czeka na obsadzenie, więc nie zwlekaj i skladaj podanie ;)

• Mniej niż zero nanananana :*

O reszcie się wypowiadać nie mogę ale ja to zwykły prostak jestem po podstafufce :P

Także do mnie musisz gadać jak do zwykłej tempej bląd dzidy :P

Ostatnio dopiero co hłopaki mnie nauczyły dodawać i odejmować bo tak to nawet opuźniać nie umiałem ;/

Za co wielkie wam dzienki Stachu  Kicki  Kot na Kacu  Beljal bez was nighdy bym nie wyszetł z mego ciemnogrodu :*

ad. 1 coś Ci opiekunowie mają wywalone cyce :P

"Jeśli coś jeszcze jest Wam ciężko przyswoić - napiszcie. Pomogę."

Hmmm no ja mam w sumie jeszcze jedno pytanie do Ciebie leras

Czy robiłeś kiedyś kupkę w krzakach? Jeżeli tak, to czy posprzątałeś po sobie papier, czy zaśmieciłeś środowisko?

• nie zapominaj że i angielski podszkoliles. Już umiesz dni tygodnia :D

• Ja mam taką propozycję aby całkiem zamknąć już ten nieudany eksperyment, zwany dalej S&D.

Wszyscy szanujący się flociarze w mniejszym lub większym stopniu sobie odpuścili tą zabawę. Jedynie Ano(minus) lata po 600+ jak najęty!!!

Jeśli nikt nie ma nic przeciwko ogłosiłbym go zwycięzcą, dał całą paczkę Chupa-Chups i zakończył ten nierówny pojedynek! 8o

Za dnia szeregowy pracownik supermarketu, a nocą trener Borussii Dortmund i galaktyczny kłusownik!

"Nie wiem jaka broń będzie użyta w trzeciej wojnie światowej, ale czwarta będzie na kije i kamienie." - Albert Einstein