S&D Universum Galatea Edycja 1 [29.03.2021-29.04.2021]
-
- Dyskusje
- Ruda
-
-
-
Dopóki cała sytuacja nie zostanie zweryfikowana w grze nie za bardzo mam się do czego odnieść.
Proszę o trochę cierpliwości
-
Wy tam w trakcie rekrutacji macie jakieś zawody? Kto osiągnie IQ najbliższe zeru? Czy to po prostu nieszczęśliwy wypadek/wypadki? Bo widzę ze zrozumieniem tekstu pisanego u Was ciężko.
Śpieszę z wyjasnieniem jak dla mojego trzylatka.
1. Postawiłem sprawę jasno i opiekunowie mają się do tego odwołać.
2. Jeśli decyzja będzie o wykluczeniu, fantastycznie.
3. Jeśli decyzja bedzie odmowna, wtedy proszę wykluczyć mnie.
Jeśli coś jeszcze jest Wam ciężko przyswoić - napiszcie. Pomogę.
PS. SmiTTy, nie wstawił bo jest na urlopie może?
Mniej niż zero nanananana
O reszcie się wypowiadać nie mogę ale ja to zwykły prostak jestem po podstafufce
Także do mnie musisz gadać jak do zwykłej tempej bląd dzidy
Ostatnio dopiero co hłopaki mnie nauczyły dodawać i odejmować bo tak to nawet opuźniać nie umiałem ;/
Za co wielkie wam dzienki Stachu Kicki Kot na Kacu Beljal bez was nighdy bym nie wyszetł z mego ciemnogrodu
ad. 1 coś Ci opiekunowie mają wywalone cyce
"Jeśli coś jeszcze jest Wam ciężko przyswoić - napiszcie. Pomogę."
Hmmm no ja mam w sumie jeszcze jedno pytanie do Ciebie leras
Czy robiłeś kiedyś kupkę w krzakach? Jeżeli tak, to czy posprzątałeś po sobie papier, czy zaśmieciłeś środowisko?
nie zapominaj że i angielski podszkoliles. Już umiesz dni tygodnia
A no tak
A to dzięki Tobie, niedługo zaczne szprechać jak prafdziwy angol
-
Dopóki cała sytuacja nie zostanie zweryfikowana w grze nie za bardzo mam się do czego odnieść.
Proszę o trochę cierpliwości
Wszyscy wiedzą, że to push... Tylko team nie xD tydzień wyjaśnianie pushu, gdzie cała społeczność wie o ustawce xD
-
Wszystko podane na tacy, a nawet nikt bana nie dostał Śmiech na sali, za parę złotóweczek można sobie nabić % do S&D
Jeszcze chyba z 3 tygodni potrzeba, aby to ktoś ogarnął z Teamu...
-
Ja mam taką propozycję aby całkiem zamknąć już ten nieudany eksperyment, zwany dalej S&D.
Wszyscy szanujący się flociarze w mniejszym lub większym stopniu sobie odpuścili tą zabawę. Jedynie Ano(minus) lata po 600+ jak najęty!!!
Jeśli nikt nie ma nic przeciwko ogłosiłbym go zwycięzcą, dał całą paczkę Chupa-Chups i zakończył ten nierówny pojedynek!
Dobrze gada, Polać mu !!
Jako jeden z graczy teamu Maeve wnoszę o usunięcie gracza Chariseczek z S&D.
Nie ma sensu by "lider" teamu opierał swoją pomoc na jawnie ustawionych starciach.
Samo starcie zostanie zgłoszone też oficjalnie do team.
Ruda też proszę mnie wyłączyć z rozgrywki jeśli zostanie dalej w Seek'u
Nie zapominajmy o pedro bo jak widać też święty nie był
Widać to po banach
-
-
-
-
Ruda sytuacja wymaga sprostowania z Supprtem - napisałem odwołanie od podjętej decyzji bo żeby był Push to trzeba być na plus na takim starciu a ja takiego nie miałem więc czekam na odpowiedz GO.
hahahhaa no jaki dzban xD
Lepszego tłumaczenia nie słyszałem
-
Ruda sytuacja wymaga sprostowania z Supprtem - napisałem odwołanie od podjętej decyzji bo żeby był Push to trzeba być na plus na takim starciu a ja takiego nie miałem więc czekam na odpowiedz GO.
Jest możliwość że mogłeś nic nie wiedzieć o tej ustawce choć malutka... ale to znaczy że Charisek wkopał Cię na minę tak? Chcesz napisać że Cię wrobił czy jak?
Czy poprostu uznałeś ( wiedząc o sutawce teoretycznie) że jak wyjdziesz na minus przy tym to będzie to legalne??
-
Biedny lotnik, na przyszłość polecam się zapoznać z czymś takim jak paserstwo nieumyślne np.
Pozdrawiam i udanego wypoczynku
-
-
Pisałam już wcześniej, ze sprawa jest wyjaśniana i nie jest przez nas bagatelizowana.
Nie do końca rozumiem dlaczego tak podchodzicie do sprawy, zwłaszcza że nikt nie napisał jeszcze jaka decyzja została podjęta.
-
Pisałam już wcześniej, ze sprawa jest wyjaśniana i nie jest przez nas bagatelizowana.
Nie do końca rozumiem dlaczego tak podchodzicie do sprawy, zwłaszcza że nikt nie napisał jeszcze jaka decyzja została podjęta.
Ale co tutaj może być wyjaśniane bo nie do końca rozumiem. Dwie osoby poleciały na kupione konto. Obie dostały bana, nawet jeżeli jakimś cudem Pedritto zostanie odbanowany bo niby nie miał zysku to i tak miał świadomość tego, że RW było kupione i wrzucił to do SaD. Dla mnie jak i wielu osób biorących udział w tym projekcie sprawa jest jasna. Wszyscy podkreślali, że albo te osoby opuszcza SaD albo oni sami odejdą.
W sumie to proszę od razu o wykreślenie mnie, bo to się tutaj dzieje to jedna wielka szopka i nie mam zamiaru w tym uczestniczyć.
-
No ale decyzja nie została podjęta, więc dlaczego od razu zakładasz jaka będzie?
To nie jest do końca tak jak się każdemu z Was wydaje, ten kupił i ten zezłomował. Gdyby każdy postępował według takich opinii to jakby to wszystko wyglądało?
Chcemy rozpatrzyć sprawę dokładnie aby żadna ze stron nie była pokrzywdzona.
Rozumiem frustrację, niecierpliwość i złość ale nie postępujmy pod wpływem emocji i nie osądzajmy osób, którzy chcą sprawę doprowadzić do końca dobrze bez niepotrzebnych wątpliwości.
-
-
No ale decyzja nie została podjęta, więc dlaczego od razu zakładasz jaka będzie?
To nie jest do końca tak jak się każdemu z Was wydaje, ten kupił i ten zezłomował. Gdyby każdy postępował według takich opinii to jakby to wszystko wyglądało?
Chcemy rozpatrzyć sprawę dokładnie aby żadna ze stron nie była pokrzywdzona.
Rozumiem frustrację, niecierpliwość i złość ale nie postępujmy pod wpływem emocji i nie osądzajmy osób, którzy chcą sprawę doprowadzić do końca dobrze bez niepotrzebnych wątpliwości.
A więc dziekuje Ruda że znosisz te dziwne komentarze. Z tego co wiem to że jestem na banie nie dyskwalfikuje mnie z dalszego udziału w S&D bo zostało więcej niż połowa czasu. Co do samego RW że będzie to taka sytuacja a nie inna nie wiedziałem - chciałem pomóc koledze i tyle. Co do uznania RW zostawiam Ruda do Twojej decyzji z każdą się zgodzę.
Pozdrawiam.
-