S&D Universum Galatea Edycja 1 [29.03.2021-29.04.2021]

• Jeżeli team to rozpatrzy na "trzeźwo" to widać odrazu celowe zagranie. Skoro się podstawiał to gdzie reszta floty? Akurat te śmieci zostały? Przypadek... Nie sądzę

...Jeden by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać. W krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.

• Zapewne twoje lizanie bunego nie ma kompletnie żadnego związku z tym że tr owe melepety próbują was bronić a ty tylko do nich uderzacie byle złoma nie dostać , żałosne to , więc nie wypowiadaj się młody i naucz się zawracać flotę przed spadkiem w tedy pogadamy :D

• Zapewne twoje lizanie bunego nie ma kompletnie żadnego związku z tym że tr owe melepety próbują was bronić a ty tylko do nich uderzacie byle złoma nie dostać , żałosne to , więc nie wypowiadaj się młody i naucz się zawracać flotę przed spadkiem w tedy pogadamy :D

Z Kickim znamy się z innego uni ;) Ja bym wręcz odbił piłeczkę w stronę NFZtowych czokonosków ;)

Szymek pospawaj kilka latajek, pokaż jak pro player lata! Mnie ciekawi ile paliwka, anty poszło przez ostatnie dwa dni xD

Ruda  wakat Jak tam z decyzją?

Co ty za przeproszeniem gadasz? Przed kim maja nas bronić? Jabol próbuje nas trafić od samego początku. Ściągnął do pomocy pół uni i nie ważne co on kombinuje to i tak wychodzimy jednak z tarcza a nie na tarczy... I większość akcji w naszym kierunku to uderzenie w momencie urlopu Fabiano i Krolika :D i wtedy tez im nie wychodzi... Bo w końcu stacje trzeba potrafić wyklikać a to też im nie idzie co już kilkukrotnie pokazali... Ale co tam... Wmawiaj sobie dalej, że TR muszą nas bronić :D

Moderator Ruda:
    Pseudocenzura

Z Kickim znamy się z innego uni ;) Ja bym wręcz odbił piłeczkę w stronę NFZtowych czokonosków ;)

Szymek pospawaj kilka latajek, pokaż jak pro player lata! Mnie ciekawi ile paliwka, anty poszło przez ostatnie dwa dni xD

Ruda  wakat Jak tam z decyzją?

Sprawa jest w toku, zaczyna się okres przedświąteczny zobowiązania zawodowe też muszę wypełnić. :)

• Oho jeden broni drugiego , lizanie idzie dobrze , MNS dobrze dziabali ^^

Już miałem latajki , spytaj FRENDSA jak się straciły , tak bardzo pokrętnie , tak jak i ty próbujesz wyeliminować innych graczy z drużyny , macie to we krwi :)

• Wyjaśnienie jest takie, że chciałeś pajacować ale ludzie z rady S&D nie są głupi i nie nabiorą się na twoje gierki.

Bardzo to logiczne specjalnie rozbijać swoje 10k ow żeby wywalić 2 ludzi ze swojego zespołu, ciebie powinni wywalić tak na dobrą sprawę.

• Wyjaśnienie jest takie, że chciałeś pajacować ale ludzie z rady S&D nie są głupi i nie nabiorą się na twoje gierki.

Bardzo to logiczne specjalnie rozbijać swoje 10k ow żeby wywalić 2 ludzi ze swojego zespołu, ciebie powinni wywalić tak na dobrą sprawę.

Widzę że ktoś nie zna pojęcia "gra strategiczna" . Właśnie ludzie z rzekomej rady S&D wykazali się skrajną głupotą i nieprzestrzeganiem regulaminu ów zabawy ;)

Widocznie nie można prosić przekręt ci nie pyknął , następnym razem lepiej pokombinuj :D

Kibic z dala sie nie [ciach] łajzo ;)

Moderator Ruda:
    Pseudocenzura

• Oj wiem bardzo dobrze co oznacza to, że gramy w grę strategiczną, uwierz mi. Zrobię sobie screenshot twojej wypowiedzi by móc przytoczyć ją w odpowiednim momencie 8)

• Jeżeli team to rozpatrzy na "trzeźwo" to widać odrazu celowe zagranie. Skoro się podstawiał to gdzie reszta floty? Akurat te śmieci zostały? Przypadek... Nie sądzę

Zasady sa proste nie atakujemy czlonkow druzyny.

a tutaj wladze ignoruja zasady gdzie ewidentnie rozumieja zasady wg siebie

jezeli teraz kurla mnie atakuje wlasnie abbadon i pedro a krolik jest moim kolega i sojusznikiem to CO? nie moze mnie bronic w ten sposob bo jest ich ziomkiem w druzynie?

ma pozwolic na zezlomowanie mnie? ?? bo druzyna zdobedzie %?

Nie nie moze pozwolic na to. bo ja z nim gram a nie oni,oni sa przez miesiac tylko pseudo znajomymi nic wartymi poza S&D a kolega jest waznieszy. Wystartowal pierwszy oni to widzieli i mimo to polecieli

wiec @team Ruda  wakat ogarnijcie to, sami stworzyliscie zasady tej zabawy i wedlug waszych zasad Oni je zlamali,nie Bunny on bronil ziomka.

Art ogarnij ten temat tak jak ma byc a nie dalej dziala jakies kumplostwo

Neferet tez masz takie zdanie jak twoi ziomkowie z Teamu? bo sojusznicy twierdza inaczej :D

Dalej moze dzieje sie jak bylo?

Ruda dzialasz tak samo jak Wims kumpelka innych. Tylko wtedy wlasnie On niby Cie wystawil a jak bylo? to juz sami wiecie.

wiec tutaj prosze o normalne rozpatrzenie ponowne i wyleimowanie Tych graczy co zlamali REGULAMIN!!!!

A moze zaraz ten post zostanie usuniety i dostane bana jak ostatnio na uni wezyn co napisalem niewygodnie o GO Migotce?

Ale nie powinno Cie interesować gdzie sie podziały inne floty tylko to że została flota Twojego team mate'a z S&D i jeśli byłeś do końca świadomy że on tam stoi to Ty złamałeś regulamin

[ciach]

Moderator Ruda:
    Obraźliwa prowokacja

• Oj wiem bardzo dobrze co oznacza to, że gramy w grę strategiczną, uwierz mi. Zrobię sobie screenshot twojej wypowiedzi by móc przytoczyć ją w odpowiednim momencie 8)

usunięte juz czwarty raz

"zapisuj sobie co chcesz [ciach]

a tutaj daję Ci definicje gry strategicznej jak byś niewiedział co to jest:

Gra strategiczna pojęcie odnoszące się do szerokiej grupy gier – przede wszystkim jednak chodzi tu o jedno- bądź wieloosobowe gry, w których wygrana zależy nie tylko od losu, ale przede wszystkim od strategii, wiedzy i planowania.

Moderator Ruda:
    Proszę przestać wklejać po raz kolejny obraźliwą treść.

• [ciach]

A teraz oficjalnie, abyś mi posta nie skasowała, rezygnuję z tego patologicznego SD :)

Mam kogoś z drużyny zaatakować abym został natychmiast wydalony czy wystarczty jak napiszę że rezygnuję :P?

Moderator Ruda:
    Offtop