Bora to chociaż poprawnie posta złożył xD dodawaj i dziel czekam z niecierpliwością jakie będą składy
Pusher vs reszta ? xD
Bora to chociaż poprawnie posta złożył xD dodawaj i dziel czekam z niecierpliwością jakie będą składy
Pusher vs reszta ? xD
Mamy podział >klik
Kilka spraw organizacyjnych.
Wzór na obliczenie procentu z niszczeń:
% za zniszczenie moona =((średnica/100)^2)/17
W informacji z gry dotyczącej zniszczenia księżyca wymagane jest by znalazły się tam również kordy.
Sobota jest to Ruda pewnie od rana przy piwku teamy składa
Jednych nie ma, inni podwójnie
Coś mnie nowe forum nie chce słuchać... Podział pojawi się jeszcze dzisiaj jak wrócę do kompa
P.s od rana przy piwku to nie wiem czy byłabym przytomna do tej godziny
Widać moj wzór dziala bo 2x jestem
Jakie to szczescie, a kanały tez mam dwa
sith do nagłówków nie dodajemy słowo dnia, które jest przekopiowane z raportu wojennego. klik
Konwerter ogotcha ma w swoich opcjach możliwość generowania nagłówka S&D, należy zmienić tylko nazwę sojuszu na nazwę drużyny.
mareczekz20 nie mogę dopasować skąd wziąłeś ten % ze starcia. klik
Jeżeli w starciu biorą udział rozpruwacze proszę aby raport zbiórki surowców był wklejany razem ze starciem.
Łatwej nawet wtedy zweryfikować czy % jest dobrze naliczony Ogotcha niestety nie bierze pod uwagę ich funkcji i wylicza % z pzta który pozostał po zbiórce reaperów. (więcej info klik)
mareczekz20 nie mogę dopasować skąd wziąłeś ten % ze starcia. klik
Jeżeli w starciu biorą udział rozpruwacze proszę aby raport zbiórki surowców był wklejany razem ze starciem.Łatwej nawet wtedy zweryfikować czy % jest dobrze naliczony Ogotcha niestety nie bierze pod uwagę ich funkcji i wylicza % z pzta który pozostał po zbiórce reaperów. (więcej info klik)
Edytowałem tamto RW, czy wystarczy wstawiony screen, aby potwierdzić udział rozpruwaczy, czy mam zbierać raporty od pozostałych uczestników?
W kolejnych raportach będę już umieszczać jak należy.
Dwóch graczy z mojego teamu naruszyło zasady SaD
Podstawiłeś się tylko po to by tak to zrobić. Obcy gracz obcy sojusz lot minimum floty na planetę wiedząc że takie coś się wydarzy. Więc niech Ruda rostrzygnie czy takie zachowanie jest fer. Chyba nie sądziłeś że dla Twojego 10k ów zawrócę ja i Pedro floty.
Podstawiłeś się tylko po to by tak to zrobić. Obcy gracz obcy sojusz lot minimum floty na planetę wiedząc że takie coś się wydarzy. Więc niech Ruda rostrzygnie czy takie zachowanie jest fer. Chyba nie sądziłeś że dla Twojego 10k ów zawrócę ja i Pedro floty.
Niekoniecznie, szła obrona. Moja flota poszła przed Waszymi na zatrzymaj, widzieliście na fali że jest a mimo tego polecieliście do końca. Mimo, że flota która była broniona została zawrócona, wlecieliscie do końca
Wiedząc że jest zawrócona stałeś do końca. Co się działo na monie nikt nie wie więc pisać możesz dużo Dzik zdążył zawrócić mieliście dużo czasu zostawiłeś to specialnie więc Twoje zachowanie akurat jest poniżej pewnego poziomu. A jeszcze o 15 godzinie dopytywales wszytkich jak to zrobić by w eliminować innych.
Niekoniecznie, szła obrona. Moja flota poszła przed Waszymi na zatrzymaj, widzieliście na fali że jest a mimo tego polecieliście do końca. Mimo, że flota która była broniona została zawrócona, wlecieliscie do końca
NIe wiedzieliśmy czy była zawrócona bo tak zaśmieciliście fale że tam nic nie było widać
Sytuacja wyglada tak:
- jeżeli wystartujesz z podstawka jako pierwszy zanim czlonek druzyny wystartuje, a wie ze sie podstawiasz , dojdzie do rw -> wylatuje agresor
- jeżeli wystartowal agresor jako pierwszy, a Ty wiedzac o tym ze to czlonek Twojej druzyny i slesz podstawke, dojdzie do rw - wylatujesz Ty
- jeżeli podstawka zostala wyslana jako pierwsza, agresor slac atak nie wie ze sie podstawiasz (bo przykladowo podstawiasz się na ksieżyc) i dojdzie do rw -> nie będą wyciągane żadne konsekwencje, agresor nie ma mozliwosci zweryfikowac kto sie podstawia
Kurtyna opada.
Tak tak takie informacje dostał Bunny i dlatego tak zagrał chyba nie muszę wrzucać screenów z disco...
Boże tylko nie to. Nie wklejaj. Błagam!
O to pytałem pierwszy ja. I pierwszy na priv dostalem odpowiedź. Wkleić screeny?
Faktycznie , potwierdzone oceniając moralność , pasujecie do siebie z fabianem idealnie , niemal bliźniacy z dodatkowym chromosomem
Trzeba było posłać resztę floty a nie tylko śmieci żeby pozbyć się konkurencji , fabian może być z cb dumny !!!