Złote mysli podlotka Olszyny

• Jako że nasz przyjaciel olszyn4 próbuje swoich sił wszędzie gdzie może , zapewne jest tak miernie inteligentny gdzie można wylać swoje smutki to dam ci temat tam gdzie jego miejsce

Co tam podlocie powiesz ciekawego ?

Ale zanim zapodasz złotą myśl to mam pytanie , podobno jesteś najlepszym graczem dorado ;)? po złomie też się liczy czy tytuł na agresora przechodzi bo ciekawi jesteśmy to pierwsze pytanie :)

A drugie to jak to jest głosować na samego siebie ? mnie zawsze uczyli że jak ktoś sam siebie chwali to tak jak by się sam g..... obrzucał więc jak to jest :D ?

c59e430a0f9110ac5328c65de4b70cda-png.jpg?width=302&height=375

• Żal dupę ściska dalej widzę ,może poopowiadaj na PW ludziom, którzy nie chcą cię słuchać o swoim Pb ty stary kocie ?

Nie , tytuł nie przechodzi na agresora jeśli już pytasz ,dalej zostałem najlepszym graczem 'dorato' ,możesz śmiało płakać dalej ^^;(8):brawo:

Ciebie uczyli że jak ktoś się chwali to co ...?

To nie rozumiem po co piszesz ludziom na pw, jakie ty masz elegancki pb ,jak się nikt o to nie pyta hahaha,to właśnie jest chwalenie się ,w takim razie siedzisz po uszy w gównie którym sam się obrzucasz do wszystkich na PW hahahaha .

Nie ma jak z siebie samego zrobić idiote tym co się pisze ^^^^

P.s.

Dla wszystkich .

Szymon jest nie moim przyjacielem, kiedyś wchodził w dupę i prosił o rady jak grać ,to tyle naszej znajomości dla sprostowania .

• Dziewczyny nudzicie się czy nie macie co robić :cmok:

Siemasz Adaś.

Niestety na przygłupa nie ma rady ,możesz się nie odzywać ,nic nie pisać ,a i tak będzie Ci na PW obrażał i wypisywał ,że ma super PB solo .

Tego nie ogarniesz .

Za dużo kompleksow ,a nic do pokazania i tak wychodzi ^^

Zobaczysz jak za chwilę wyleje sie fala kompleksów Szymona aka body aka damski bokser 8)

• Dziewczyny nudzicie się czy nie macie co robić

Siema Adaś kope czasu co słychać byku ?

A temat założyłem kasztanowi olczynowi bo nie potrafi mi pod st na galatei nie smarkać beczeć i wgl to dałem mu temat w did bo sam jest zbyt głupi żeby na to wpaść ^^

Za dużo kompleksow ,a nic do pokazania i tak wychodzi ^^

Mordo i jakich ty kompleksach muwisz pytam kąkretnie ? bo puki co ty mi podlatujesz pod st jak tępa fanka , a i tak jak widać średnio ci wychodzi ale po podlocie twojego pokroju nie ma co spodziewać się zbyt wiele ;)

Ciebie uczyli że jak ktoś się chwali to co ...?

A kto się czym chwali ? zacytuj konkretny fragment , bo puki co to walisz na prawo i lewo i myślisz że ktoś uwierzy , to że wyśmiewałem żałosne spanowanie co 30 sekund xcs noona i planety bez niczego a ty wtrącasz się jak dziewica nie wiadomo w co ^^

Szymon jest nie moim przyjacielem, kiedyś wchodził w dupę i prosił o rady jak grać ,to tyle naszej znajomości dla sprostowania .

No chyba sobie nielotku pochlebiłeś , żadnych rad od cb nigdy nie brałem , pewnie dlatego wstawiam st a ty w reckach lądujesz , zmień dilera albo ćpaj po pół :)

A tak wgl chciałem o coś spytać , bo dzwoniła do mnie twoja pani z przedszkola i powiedziała że podobno liczyć do 10 nie potrafisz , ja powiedziałem że to niemożliwe bo uczyłem cię do 10 ale chwile pużniej pisze kolega że ty liczyć do 7 nawet nie potrafisz bo nie wiesz ile można razy gs ami na moona wlecieć jak to z tobą jest ^^ ?

• 1. Kto to jest olczyn ?

I czemu w takim razie ' beczysz' ludziom na pw ,skoro nikt do ciebie nie pisze gamoniu ?

2. Kompleksy ? Takie że wypisujesz ludziom i to różnym jaki jesteś dobry i jakie masz pb w tej grze,mimo,że nigdy nikt nie pyta.

To są twoje kompleksy .

I nie jestem Twoją mordą juz Ci pisałem ,że parę rad, które Ci dałem nie czynią nas kolegami.

Mimo,że byś chciał jak bardzo widać .

Naucz się pisać po polsku ,co to znaczy

Muwi

Albo kakretnie ?

3.Chwaliles się mi, mimo że Cie nie pytałem ,chwalisz się ,skannerowi , chwalisz się xsi na PW przy okazji pisząc mu mega śmieci twojego pokroju, jak zawsze .

Niestety odpoczywam za bash na Twoim koledze ,więc czekam na parę ss od Cry i paru innych osób, wstawię na raz ,ale i tak będziesz pisał ,że ty się nie chwalisz.

4. Co do dzwonienia gdziekolwiek ,chyba już zapomniałeś ,jak twoja kobita dzwoniła do Lodzika ,żeby Ci konto zabrali ,bo robisz się psychicznie chory przez tą grę,a Tu dalej ciągniesz swoje ,szkoda mi Twojej rodziny bez kitu, Bożenie na pewno mega za ciebie wstyd ,ale ty masz to w dupie .

Mega żałosnym człowiekiem jesteś ,jeśli można Cię tak nazwać

5. Zejdę z bana i założę też ciekawy temat związany z Tobą i tym co ludziom na pw wypisujesz chory króliku, niech Twoi koledzy wiedzą z jakim gównem mają do czynienia .

6. Może by tak TIME na jakiś słownik dla szynka się zrzucilo?

Albo nowy mózg ?

7. Pamiętam Szymonie ,jak lizales dupake ,jak sie pchales do soja, prosiłeś o recki i wspólne loty .

Zaprzeczaj ile chcesz, ale oboje wiemy ,że to prawda.

Jak się dokopie do starej bandy, to i chłopaki pewnie chętnie potwierdza.

Ale pewnie uznasz to za fotomontaż i w ustawke, przecież Ty jesteś taki grzeczny i kochany Szymon,a wszyscy są źli i się Ciebie czepiają ^^:D:6stars:

• 1 Miałem napisać OlSzczyn bardziej do cb pasuje :)

2 Nie pisze do cb ięc daruj sobie te smarki , a klepanie gs z eko to żałosne więc dlatego też napisałem do wspomnianego gracza bo nawet skanować planety w usie nie potrafi , i komu niby pisze jaki to świetny jestem kasztanie , cytat poprosze skoro już tak w punktach wypominasz , bo ja żadnych kompleksów nie posiadam , to nie ja smarkałem pod każdym st nielotku ty wgl czytasz co piszesz czy wena cię ponosi ;) ? i Mordu ty żadnych rad mi nie dałeś ty niedorozwinięty jesteś ? jak ci powiedziałem że na dawnym quaoar jak twój sojusznik leciał atakiem pisałem że będzie spadek , a jak miałem racje to napisałeś że dobrze mnie wyszkoliłeś , młody ty nic nie potrafisz to czego mnie nauczyć mogłeś , to ja mógł bym uczyć ciebie , przydało by ci się , a co do błędów to zdarzają mi się co nie zmienia faktu że przynajmniej kontekst się zgadza a ty plujesz na lewo i prawo i myślisz że trafisz ? żałosnyś synek :)

3 Skanerowi pisałem że mam do niego szacunek że pomimo że ty siedziałeś grzecznie przed złomem na U jak mysz pod miotłą , on gra dalej , pewnie masz screena tego pw więc daj go a nie przekręcaj faktów bo cię i tak wypunktuje ;) No to czekam czekam , ale przy okazji cały kontekst a nie urywek paproszku ^^

4 Ty idioto , to ja pisałem że żona się ucieszyła ja na quaoar padłem bo nie nastawiałem budzików na noc na zawrotki na quaoar , ty idiomie , nawet tego nie zapamiętałeś ? brawo ty ^^ pisałem to nawet na pw złej kobiecie warzywniaku :)

5 Jak ty z bana zejdziesz to znów w reckach będziesz , może nie tak okazale jak ostatnio ale miernota w recku zawsze spoko :) i nigdy takim syfem jak ty nie będe , z tego sie cieszę

6 Spoko zrzucili się ale wolą jak cię na forum wyjaśniam , bo lubią twoje żałosne wypociny, a co do mózgu to cb ratuje tylko Biedra , tam świńskie na wagę :) i tak lepszy jak twój obecny

7 Nigdy amebo na quaoar nie pożyczałem reckuw , pewnie dlatego że ja tam mając flote top 2 wgl nie latałem a przez całe uni 30 st może zrobiłem i żadnego acs nie miałem , ty albo jesteś taki głupi że wyciągasz rzeczy których nie było albo ta trawa o której mówiłeś jak gadaliśmy wypaliła ci mózg , ale obstawiam że po prostu zabłysnąć chcesz bo na żadne z powyższych dowodów nie przedstawiłeś , pewnie dlatego że za ciasny rozumek masz :) ale bardziej dlatego że wymyślasz na poczekaniu

olszyn4 wypunktowane bo inaczej nie dasz rady ogarnąć ;)