Ale konsternacja, jeden znajomy zlomuje mi drugiego Gratulacje starcia, wybieraj inne cele na przyszlosc
Dzieki za linka i cisnij dalej, jeszcze sporo fajnych kaskow zostalo na uni
YeahBunny [T R] vs. Tyski [NFZ] ~ 782 038.88% TOP2 SOLO
- YeahBunny
- Closed
-
-
Woooow graty Królik ^^ na Fenku się już nudziłeś a tu proszę są w końcu tacy na których możesz puścić większe stado swojej floty ale żebyś nie usiadł na laurach to stać Cie na więcej
Obrońcy odbudowy żeby coś się działo na Galarecie
-
Poczułeś świeżą krew Ładnie, ale flota chyba może jeszcze więcej
Top, bo masz kogo gonić
Obrońcy szo !
-
Duże piwko wpadlo xd
Graty królik Akurat dziwnym trafem nie spałem i miałem okazję odczuć jak zdrowo huknęło ^^
Procent jak i zysk kosmos, przetapiaj tam na nowe zabawki i ciśnie dalej
-
WOw procent wymiata jak i flota
ilość sury kosmos mega
Gratulacje takiego starcia top
i kolejnego życzę tak udanego
-
Mega % i zysk gratki ciśnie dalej
-
Oj Tyski Tyski, a tyle się mówiła pijesz włącz urlop gratulacje dla Atakiera akcja w punkt
-
-
hmmm... Petarda!!! pięknie zacząłeś po Fuzji , ledwo się pierwsza kończy a za chwilę będzie trzeba następną zrobić, mam nadzieje że zdominujesz te uni tak jak na fenku za co trzymam kciuki!!!
flota też robi wrażenie, zysk kosmiczny, procent rewelacyjny po prostu nick adekwatny do gracza!!!
Obrońcy SzO!
-
Wstyd nie pogratulować, starcie na miarę Twojej floty, trochę na nie musiałeś/kazałeś nam (niepotrzebne skreślić) czekać. Top na flotę i poluj kolejne steki.
Tyskiemu wszystkiego czego sobie życzy.
Pjona
-
Jabol zrób porządek na podwórku to Ci załatwię ramię na myjnie za pol ceny
szo tyski, ale jak Cie znam to taka taktyka- teraz bunny ma mniej lm i zmiesci sie jabolowi do rec
-
Ładne starcie NFZ się wykrusza powoli, przetapiaj a obrońcy szo!