Jest godzina 3:33 i jestem online, więc wiecie, że ja z tych co latam, czyli główny zainteresowany i jestem przeciwny zwiększania prędkości flot.
Zmiana parametrów uniwersum
-
-
Jest godzina 3:33 i jestem online, więc wiecie, że ja z tych co latam, czyli główny zainteresowany i jestem przeciwny zwiększania prędkości flot.
Właśnie z tego co widzę, to konsensus idzie w stronę podbicia ekox10 ew. x8, ładowność flot (tutaj nieco większe rozbieżności) i poozstawienia prędkości flot tak jak jest.
Dla mnie to spoko, pewna korekta uni, bez rewolucji. Ciekaw jestem co Szanowna Pani Ruda sądzi o tym kierunku
-
Maksymalnie eco możemy podnieść do x8 (wraz z tym podniesione zostaną badania do x16).
-
Przypominam, że temat fuzji wraca i będzie ona przeprowadzana stopniowo.
Otrzymaliśmy przed momentem informację, że GameForge zdecydował się wrócić do fuzji uniwersów.
Nie znamy większej ilości szczegółów, fuzje będą przeprowadzane małymi partiami, ale regularnie.
Fuzje obecnie nie są planowane.
Może jakąś fuzje z jakimś uni innym? Mało nas na volans.
-
eh co chwile nowe uni i każde wyludniające się i chcące zmeiniać parametry
może od razu niech będą wszystko ekonomiczne na maxa i też wszystko inne po za prędkością i co drugie x2 prędkość
to lepsze wydobycie nie zatrzyma graczy tylko miałoby sens jako wyrównanie warunków przed fuzją
takie na siłę trzymanie uniwersów po 500 kont z czego aktywnych max 50
mam wniosek może porządna reorganizacja i koniec - z tym co się ma przenoszenie ze wszystkich uni na dwa
-
eh co chwile nowe uni i każde wyludniające się i chcące zmeiniać parametry
może od razu niech będą wszystko ekonomiczne na maxa i też wszystko inne po za prędkością i co drugie x2 prędkość
to lepsze wydobycie nie zatrzyma graczy tylko miałoby sens jako wyrównanie warunków przed fuzją
takie na siłę trzymanie uniwersów po 500 kont z czego aktywnych max 50
mam wniosek może porządna reorganizacja i koniec - z tym co się ma przenoszenie ze wszystkich uni na dwa
Piękne zawdoowe malkontenctwo.
Ludzie z Uni chcą coś sobie poprawić, temat fuzji jest uzależniony od GF więc wiele nie zdziałamy to chociaż parametry chcemy dostosować a ten tu na białym koniu wjeżdża z marudzeniem.
Idź na inne uni kłapouchu.
-
Totalnie, eko x8 plus ładowność byłaby super, zwłaszcza że ostatnio sporo uni dostało takie boosty
Na tym etapie z pewnością zatrzymałoby to trochę odpływ aktywnych graczy.
skoro tak twierdzisz to na pewno tak jest , albo nie. Odnosząc się do Twojego w tym cytacie z pewnością - najwyżej TWOIM zdaniem być m0oże, moim zdaniem bardziej: na pewno nic to nie zmieni
a i jeszcze coś sobie ktoś chce pozmieniać w warunkach gry - nie jest to w celu nie odchodzenia graczy . jeżeli ktoś chce mieć większe wydobycie procentowo to niech weźmie pod uwagę że KAŻDY będzie miał większe wydobycie tak samo procentowo , więc to nie poprawi nikomuy gry tylko ewentualnie przyspieszy jak ktoś ma plan na konkretną ilość cyferek w którejś tabelce kratce itp
mam prawo do własnego zdania które właśnie takie jest więc spokojnie jak jestem w mniejszości to żadnego planu nikomu nie psuje
-
Nie ma to wziązku z tematem pytania o zmiany parametrów tego uni więc wypowiedzi o pierdzeniu w chmurkę uważam za jałowe. Proszę trzymać się tematu.
-
A ja uważam, że nic nie należy zmieniać. Każdy kto zaczyna grać na danym uni może zapoznać się z parametrami i zdecydować czy mu odpowiadają. Przyczyny wyludnień na różnych uni nie należy dopatrywać się w parametrach ale w prędkości powstawania nowych uni.
-
Czyli podsumowując naszą dyskusję mam następujące propozycje:
- zmianą eko na x8 (a co za tym idzie badania x16)
- dodanie ładowności sond
- zmniejszenie spalania do 0,5
Pojawiły się też głosy odnośnie usunięcia debrisu z obrony, ale to chyba zniszczyłoby charakterystykę tej uni, bo jednak logując się tutaj godziliśmy się na to, że jest złom z obrony, więc taktyka na grę musi być dostosowana do tego, że bunkry mogą stać się celem ataków.
EDIT:
Prawdopodobnie wszyscy gracze, którzy korzystają z forum już się wypowiedzieli. Czy w takim razie możemy poprosić o przeprowadzenie ankiety? Tak żeby sprawdzić jakie zdanie na ten temat mają pozostali gracze uni? Ruda
-
-
dlatego prosimy o ankiete
-
Ankieta została rozesłana i potrwa do 22 listopada do godziny 12:00.
Wraz z podniesieniem prędkości ekonomii prędkość badań zostanie pomnożona x2.
-
Głosowanie zostało zakończone.
Większość z Was zagłosowała na prędkość ekonomii x8 i wybrała spalanie 0.5
Zmiana została przekazana do GF, więcej informacji wkrótce w dziale NiO
-
No i super, dzięki. Czekamy na wprowadzenie zmian.
-
No dobra to czekam
-
czekamy na wprowadzenie zmian
pozdro T-T
-
-
Czy jest opcja podbicia flot pokojowych do np x2?
-
Jest, ale musi to zostać tutaj przedyskutowane by uruchomić ankietę.