Witajcie wpadłem na taki pomysł a dokładnie podejrzałem że na universum : "Galeta" zmienili parametry uni chodzi mi o prędkość eko z x7 na x8 i ja pomyślałem a jakbyśmy my coś podziałali ? , ogólnie na naszym uni raz że nie było żadnej fuzji gdzie większość sie doczekała , dwa teraz nie wiadomo czy nas połączą w miare sprawiedliwie jak przyjdzie kolejna fuzja , to może i unas dobrze było by podnieść prędkośc eko z x7 na x8 ? ja jestem za ankieta żeby zrobić , co prawda nasze uni dawno umarło ale zawsze to coś , dobrze jest cos od czasu do czasu zmienić co wy sądzicie i czy jesteście za zmianą prędkości eko z x7 na x8 ?
Zmiana parametrów universum
-
-
tak jestem za zmiana
-
Również jestem za trzeba pomagać niektórym universom żeby uczciwie znalazły serwery z podobnymi parametrami i szanse na grę na serwerze z większą ilością osób
-
Oczywiście, że jestem za.
-
Świetna inicjatywa. Popieram!
Andy
-
Ja jestem za a nawet przeciw
-
jestem za
-
bardzo dobry pomysł, jestem za
-
dobry pomysł.
-
także ten, tego, no,
w sumie eko to raczej nie moja branża, jednak jak więcej będzie w kopalniach to i więcej w bagażnikach :), a tu już widzę istotny pozytyw:)
a tak serio to na pewno będzie ciekawiej jak Dorado dostanie coś niecoś w końcu, gdzie ta ankieta? jakby ktoś pytał to jestem na tak:)
-
Tak!
-
Zdecydowanie popieram . Zmiany są potrzebne i to jak najszybciej.
-
Popieram wniosek! Polac mu dobrze gada! Tu sami gornicy, wiec nalezy sie hajerom na przodku podniesc normy.
-
Jestem za. Choć czasami tęsknie za uni 1 czy 3. Zaraz jak ogame się pojawił w 2002r.
-
zdecydowanie na tak - coraz bardziej inne uni nam odjeżdżają i trzeba coś z tym zrobić - troszkę dziwi mnie fakt że jeszcze nie ma zainteresowania GO - chyba niektóre uni są lepsiejsze
-
popieram pomysl zwieszenia eko
-
Ankieta została rozesłana. Potrwa do 15 października do godziny 12:00
Wraz ze zmianą prędkości ekonomii zostanie podniesiona prędkość badań.
-
Głosowanie zostało zakończone.
Większość z Was zagłosowała na prędkość ekonomii x8.
Zmiana zostanie przekazana do GF, więcej informacji wkrótce w dziale NiO
-
-
Tak, zostaną podniesione do x16.