Podniesienie quantum na eko x8 / badania x16
-
-
Porozsyłaj temat po uniwersum, może więcej graczy się wypowie
-
Podesle do kilku osob, w tym do sojuszu, czym wiecej opinii tym lepiej.
-
popieram ... wolniej nie bedzie xd
-
jeśli eko i badania to tak, jeśli prędkość floty ma wzrosnąć to nie.
-
Miałem oczywiscie na mysli tylko eko i badania.
Floty juz są tak szybkie że do kibelka tylko na jedyneczkę
-
dawac mi to eko juz teraz!
-
w soju jest odzew na plus
-
Taki temat to pod ankietę z resztą nie mamy za wielu aktywnych na uni .
Poza tym jest jakaś opcja dla flociarzy ?
Dodatkowo padł tu argument że zrównamy się z Virgo... Ja nie chcę by ktoś równał Quantum do największych oszustów Polskiego Ogame
Dajcie nam więcej niż Virgo a potem fuzja z nimi !
Tak byśmy mogli nadrobić straty względem ich oszustw
-
Art czy to co się dzieje z konfiguracją na Virgo to jest jakiś żart? Dlaczego jesteśmy inaczej traktowani?
Zmiana konfiguracji Universum Virgo (27.09) - Wydarzenia i ogłoszenia - Forum (gameforge.com)
1 temat 25 wrzesień 2020: zmiana prędkości ekonomii i badań - DiD Quantum - OGame Polska (gameforge.com)
2 temat 15 czerwca 2021: fuzja / zmiana parametrów - pytanie - DiD Quantum - OGame Polska (gameforge.com)
odświeżam temat 4 sierpnia i cisza.. na DID Virgo cisza i nagle zmiana konfiguracji?
Dlaczego nie dostaliśmy informacji, że zmiana konfiguracji jest już możliwa? Dlaczego jestesmy inaczej traktoweani? Czy na Virgo sprawy załatwiane są pod stołem? Po znajomości?
Liczymy, że Art staniesz na wysokości zadania i przeprowadzisz ankietę i też dostaniemy zmianę parametrów 27.09.2021 -
Skoro nawet nie doszło do ankiety, to jak chcesz podejmować temat zmiany konfiguracji?
Przedyskutujcie temat, będzie zainteresowanie to i będzie ankieta.
Zmiany nie są wprowadzone w życie na życzenie 2 osób.
-
Ruda Art nawet nie odpisał na moje wcześniejsze tematy.. Jak ma być zainteresowanie gdy wszyscy widzą, że Art nie odpisuje, a jego ostatnia wypowiedź dotyczy zmiany konfiguracji dopiero po fuzji...
Poruszyłem temat gdy było już wiadomo, że do fuzji w najbliższym czasie nie dojdzie, przypomniałem się Artowi w sierpniu. On cały czas milczał.
Zobacz jakie jest zainteresowanie, nie tylko na Quantum, gdy tylko pojawiła się informacja, że na Virgo podniosą prędkość na x8.
Powiedz mi proszę, gdzie jest temat i prośba z Virgo dotycząca podniesienia parametrów ich uniwersum? Gdzie jest to ich zainteresowanie skoro dostali ankietę i zmieniacie im konfigurację?
-
Przez połowę sierpnia mnie nie było, poza tym nikt więcej nie był w tematem zmian konfiguracji zainteresowany.
Ankieta dotycząca zmian konfiguracyjnych na Virgo została rozesłana jeszcze w lipcu.... Nie wiem, gdzie jest temat dotyczący ankiety, ale wątek był wałkowany wcześniej i ktoś możliwe, że nawet poprzez Discord zwrócił mi na to uwagę.
Spodziewaliśmy się, że po oficjalnym ogłoszeniu zmiany konfiguracji uaktywnią się użytkownicy z innych Universów. Ale to do Was należy rozpoczęcie inicjatywy (w relatywnie większym gronie), moim zadaniem jest ją doprowadzić do końca. Przynajmniej teraz pojawiła się jakaś aktywność na forum w tym zakresie
-
15 maj 2019 - temat o konfiguracji w did virgo. Wypowiada się w nim 5 osób. Ruda czy o takie zainteresowanie Wam chodzi ?
Art na wchodzę na discord, dla mnie forum jest oficjalnym kanałem kontaktu. Tu pisałem w czerwcu i potem sierpniu, bez odzewu. Mam nadzieję, że chociaż teraz ruszymy z ankietami...
-
Skoro doszło do ankiety to widocznie wtedy tyle wystarczyło. Zwłaszcza, że ankietę mieli dość dawno, a zmiany wprowadzamy i tak z opóźnieniem.
Myślę, że nie ma sensu rozkopywać czegoś co nie przyniesie nic dla Quantum. Zwłaszcza, że temat dotyczy właśnie tego uniwersum.
-
Również popieram podniesienie do eko x8 / badania x16
-
Wg mnie zainteresowanie jest, to juz 3 temat chyba odnosnie podniesienia konfuguracji na quantum. Nie wiem czego jeszcze trzeba
Co do discord, nie wiem nie mam, jezelii uzytkownicy czytajacy ten topic mają discord - zazcnijcie debate rowniez tam
-
Jak najbardziej za
-
Również popieram jestem za podniesieniem prędkości eko oraz badać.
Badania niektóre robią się miesiącami , nie sztuka kupić anty i kliknij zakończ. -
Jestem za tym, żeby podnieść eko i badania, a obniżyć prędkość floty