no ładnie moja szkoła rośniemy obrońcy SZO
Grasz tutaj ?
Graty ST straty odrobione w moment. 2 Fajne floty się spotkały Ale ta ilośc DT?
Grasz tutaj ?
agresorowi gratuluję pięknego % i zysku z kosmosu :O
Sojusznikowi BSZO bo szkoda ciężej pracy
Huknęło nieźle, procent robi wrażenie
Gratulacje mega % i szybkiego odrabiania strat, uni zapowiada się ciekawie, ciekawa ekipa się wam zebrała.
Szkoda MNS ale jesteście zgraną ekipą wiec liczę, że SzO szybko nastąpi i jako sojusz wyjdziecie z tego mocniejsi.
Brawo. Piękne starcie. MNS jako zwierzyna łowna - doczekałem się
Tak jest, doczekales się. A teraz patrz i sie ucz jak po starciu sie wraca i gra dalej A nie spierdziela na wieczny "U" bo się zbroję obsralo jak połowa śmiesznego LPR
Tak jest, doczekales się. A teraz patrz i sie ucz jak po starciu sie wraca i gra dalej A nie spierdziela na wieczny "U" bo się zbroję obsralo jak połowa śmiesznego LPR
kicuś - a kto mnie zezłomował - pokaż choć 1 starcie. Nie ty decydujesz kto i kiedy idzie na U a wasza pycha kroczy przed upadkiem
może zmieńcie nazwę na ZŁ
Gratki %i zysk robi wrazenie
Siadło zysk mega gratulacje narazie floty do twojej sporo odstają tylko nielicznych stać na rywalizacje z taką flotą.
Taka flota spadła w tak głupi sposób, dramat. Dzięki temu duzi stają się większymi. Graty wykorzystania okazji a emenemsowi szo
kicuś - a kto mnie zezłomował - pokaż choć 1 starcie. Nie ty decydujesz kto i kiedy idzie na U a wasza pycha kroczy przed upadkiem
może zmieńcie nazwę na ZŁ
O ironio - na Indusie to m.in. właśnie on decydował kto uciekał na urlop, coś o tym wiesz chyba Starcia nie ma, bo jak ci zrakietowaliśmy bunkier to uciekłeś na wieczny urlop jeszcze przy okazji zmieniając nazwy planet na ubliżające nam. Jak chcesz to możemy to pokazać jako wzór twojego, jakże dojrzałego i męskiego przyjęcia porażki My po takim gongu potrafimy agresorowi pogratulować a co ty wyprawiasz to wszyscy na Indusie widzieli. Może i dostaniemy łomot ale do twojego poziomu to się nie zniżymy bo jak widać wszystko po staremu - urlop dalej aktywny a ty znowu zaczynasz zgrywać gieroja.
A co do starcia. Procent i zysk kosmiczny, szkoda że na sojuszniku. Agresorowi gratulacje się należą bo się wstrzelił idealnie. Mam nadzieję że pierwszy i ostatni raz Keisper SZO byku, jeszcze się kiedyś odgryziesz.
Dziku - nie zgrywam gieroja. Cieszy mnie tylko, że teraz musicie robić fsy - i tyle...
Nie tyle że muszą robić FS ale muszą uciekać i kombinować na Idusie się przyzwyczaili że mogą wszystko tak było wygodnie tutaj niestety muszą się pilnować. Ja osobiście chciałbym zobaczyć jeszcze trzech panów w reckach bo do reszty nie mam nic, normalni ludzie. Wielkie boom, agresorowi miłego przetopu a tobie Keisper szo!
Grasz tutaj ?
konto mam ale narazie UP
no nie wierze, nie wierze wkoncu cos innego niz na INDUSIE
zaczyna sie czekałem na to !
a Ty kolegow nie poznajesz? jakies super Jabolku albo cos ;p Ty mendo
a Ty kolegow nie poznajesz? jakies super Jabolku albo cos ;p Ty mendo
haha nie bede wspominal bo zaraz zacznie sie temat "rudych", zreszta disc masz. A tak serio napisze Ci gratki zeby zadna Ruda nie wkroczyla ze off-top
prawie 5kk panców i 2kk Rozpruwaczy szacunek byku
No pieknie starcie zaczołeś w pieknym stylu. Przetapiaj dalej na latajki