Event z artyfaktami

• po co wgl takie eventy jak to bez roznicy, tylko nazwa wskoczy i kazdy sie napali, a tu dorzuci szans na znalezienie plus z 50 zrobi 450 a tak serio g. da, bo daje po 2-10artyfaktow przez dzien mozna nazbieraz max z 2k z tych bonusowych lotow...

w sumie czego sie spodziewac po GF, jak zaplacisz to masz.:sleeping2:

tenor.gif?itemid=4684426

Lubił wieczorem wyjąć z szafy skrzypce,

kładąc futerał przy tomach Norwida.

:fa:

• w sumie czego sie spodziewac po GF, jak zaplacisz to masz. :sleeping2:

Dobrze kombinujesz, też mnie zastanawia dlaczego, gdy wskakuje ten event, nie ma w sklepie paczek z artefaktami? :trollface:

97ad3ed9b3cf1261086b661125a2fe7ea7fbd437.png

,,Czy we mnie jest jad? Nie jestem gadem, ja jestem słońcem! Jeśli jesteś bałwanem to zostanie po tobie mokra plama,, Crysis

• Rany, FINEZJA1 ile w tym masz bólu xD , w sklepach nie ma artefaktów, trzeba się pofatygować w galaktyce i uzbierać je co do ziarenka xD. Pomyśl o tym, że to takie ogejmowe grzybobranie, i a nóż się uda :trollface:

Event z artefaktami to dosłownie jedyny event, na którego zapowiedź patrzę z psychicznym bólem, który jest związany ze świadomością, że znowu to guano trzeba będzie zbierać.

Cóż, mamy dyscyplinę olimpijską w narzekaniu :trollface: i w tym przodujemy, a jej główną nagrodą, są próbne loty po artefakty xD i wiosłujemy ;)

to są fakty o artyleriach :D

:trollface:

• Jedyna uciazliwość Sklepu z artefucktami jaką zaobserwowałem wystepuje na uniach x1, gdzie obrót w 2 strony trwa nawet z 1,5 godz.

W tym czasie nie mozna ani skanowac ani farmic/latać, co dla odkrywcy może problemem nie jest (ekspy), ale już dla gernerała czy ambitengo zbieracza jak najbardziej.

Dlatego pomiedzy eventami zawsze wysyłam fale żeby uzbierać te 3600.

,,Czy we mnie jest jad? Nie jestem gadem, ja jestem słońcem! Jeśli jesteś bałwanem to zostanie po tobie mokra plama,, Crysis