Niestety, ale raczej nie przewiduję kolejnej edycji w przyszłym sezonie, bardziej prawdopodobna jest LT na mundial.

Liga Typerów - 11 edycja - dyskusje
- Toadie
- Closed
-
-
Czy brakuje sponsora nagród? - może zagramy dla zabawy tylko ewentualne rangi na forum.
Brakuje osoby liczącej? - mogę pomóc w tym zakresie.
Czy jest jakiś inny, niezależny powód?
-
Pewnie, że tak. Liczy się zabawa w dobrym gronie, a nagrody schodzą jak dla mnie na dalszy plan.
Jak będzie okazja zabawy to ja jestem chętny!
-
Nie brak osoby liczącej jest problemem, ale brak osoby prowadzącej, bo ja na kolejny sezon niestety odpadam
Jeśli są osoby chętne aby poprowadzić kolejną edycję typera, to nie widzę przeszkód, można się zgłaszać.
-
-
Tak jak napisał Toadie - spróbuję poprowadzić następną edycję
Na sam start chciałbym zapytać zainteresowanych uczestników o postulaty względem kolejnej edycji, czy coś konkretnego zmieniamy.
Przede wszystkim pamiętam, że były głosy, żeby pozbyć się z typowania ekstraklasy - za czym ja sam w sumie też się opowiadam. Chciałbym usłyszeć jakie jest tutaj Wasze zdanie.
Pytanie też czy pasują Wam punkty bonusowe za każdą kolejkę, czy chcecie wprowadzenia jakichś kolejnych bonusów (np. za najlepsze wyniki w danym miesiącu) itp.
Może jakieś korekty w mnożnikach itp.?
Otwarty jestem na wszelakie sugestie do przedyskutowania
W kwestii nagród nie mam władzy, więc tutaj nic ode mnie nie zależy.
Chciałbym najbliższy tydzień przeznaczyć na ewentualne przedyskutowanie tych kwestii i jakby się wszystko udało to za tydzień rozpiszemy pierwszą kolejkę na weekend 13-14 sierpnia
-
Moim zdaniem poprzednia edycja była świetnie doprecyzowana i nic bym nie zmieniał.
#zostawmy_ekstraklase
-
-
Moje zdanie jest takie, że w poprzedniej edycji wszystko było do d... dużej poprawki! A tak myślę, bo nie wygrałem nawet uścisku dłoni Prezesa!
A tak na poważnie, to jeżeli o mnie chodzi nic bym nie zmieniał względem ostatniej edycji - było jasno i przejrzyście więc po co kombinować!
Co do najlepszej "Ligi Świata" to trochę mi będzie brakowało tych wyników obarczonych największym współczynnikiem niepewności! Jednak jakoś specjalnie płakał z powodu ich braku nie będę!