Witam!
Jak zaopatrujecie się, w małego buffa do pz z piratów ? Osobiście uważam, że ekspedycje, stałyby się ciekawsze Zapraszam do dyskusji. Pzdr!
Witam!
Jak zaopatrujecie się, w małego buffa do pz z piratów ? Osobiście uważam, że ekspedycje, stałyby się ciekawsze Zapraszam do dyskusji. Pzdr!
Tylko jaki sens miałby nerf który dostały expy rok temu?
Tylko jaki sens miałby nerf który dostały expy rok temu?
Taki, że wrócilibyśmy do sytuacji sprzed roku, gdzie gra opierała się, tylko na farmieniu piratów...
Jakoś tak odrobinę mniej emocji, po wprowadzeniu tego nerfa Może ustalenie nowych proporcji ?
Rozmowy na ten temat były toczone tygodniami i nic nie przyniosły
Nie chodzi mi tutaj o podcinanie skrzydeł, tylko sam pz 20% namieszał w grze sporo przez dany okres czasu.
Konta puchły jak szalone - sam bym do tego wrócił choć nie powiem, dobrze też jest jak jest - balans zachowany.
Większy % pz = większa szansa na czarną dziurę ? (balans). Raz na wozie, raz pod wozem
Większy % pz = większa szansa na czarną dziurę ? (balans). Raz na wozie, raz pod wozem
Sprawdź przyrosty odkrywców w okresie od grudnia 2019 do wprowadzenia zmian. Raczej było parę razy na wozie, raz pod wozem.
Nie chodzi mi tutaj o podcinanie skrzydeł, tylko sam pz 20% namieszał w grze sporo przez dany okres czasu.
Tak jak jest określona szansa na bonus podczas ekspedycji, tak samo żeby była szansa, na trafienie większego % z PZ z piratów. Nie ustawiać stałego %, tylko losowo, przy granicy maksymalnego pułapu
No tak na oko, jakiś czas temu wszedł kolejny nerf, bo walki na ekspach zdarzają się bardzo sporadycznie. Nigdzie nie znalazłem na ten temat informacji. Może nasza zielono-ruda koleżanka coś podpowie?