Mr_Green_High_420[SZMAL] & Kokainowy_Kowboj[SZMAL] vs. Lady Sonia Kasia[[ZaDarmo] ~ 88.833%

• Udany dzień za nami :) swietna robota Greena:)

Ku Chwale SZMAL-u🫡

:trollface:

Dnia 20-11-2025 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Mr_Green_High_420 [SZMAL]

Mały transporter 1

Okręt wojenny 3.102

Pancernik 269.033

Agresor Kokainowy_Kowboj [SZMAL]

Pancernik 695.794

Obrońca Lady Sonia Kasia [ZaDarmo]

Mały transporter 1.035

Duży transporter 29.496

Lekki myśliwiec 94.623

Ciężki myśliwiec 31.384

Krążownik 76.423

Okręt wojenny 8.500

Recykler 87.011

Sonda szpiegowska 19.387

Bombowiec 4.621

Niszczyciel 7.185

Gwiazda Śmierci 3

Pancernik 41.160

Reaper 2.134

Pathfinder 12.741

Po bitwie...

Agresor Mr_Green_High_420 [SZMAL]

Mały transporter 1 ( -0 )

Okręt wojenny 3.089 ( -13 )

Pancernik 268.445 ( -588 )

Agresor Kokainowy_Kowboj [SZMAL]

Pancernik 694.475 ( -1.319 )

Obrońca Lady Sonia Kasia [ZaDarmo]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

404.255.481 Metalu, 661.762.551 Kryształu i 101.760.714 Deuteru

Agresor stracił łącznie 162.875.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 10.941.302.000 jednostek.

At these space coordinates now float 4.548.281.600 metal, 3.297.003.200 crystal and 1.038.056.800 deuterium.

The defender gain a wreckage field of 583.484.000 metal, 417.256.000 crystal and 131.617.000.

Agresor przejął łącznie 1.167.778.746 jednostek.

Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 4.894.742.081

Kryształ: 3.882.290.751

Deuter: 1.111.212.514

agresor zyskał łącznie 9.888.245.346 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -5.448.328.481

Kryształ: -4.289.285.551

Deuter: -1.239.109.714

obrońca stracił łącznie 10.976.723.746 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 5.1.0

• ładnie idzie wam te skupowanie kont , ale operatorom gry w to im graj jak się kasa zgadza ;) Uni Pushu to myślę wymaga lepszej nazwy :)

Nie placz ewka bo tu miejsca brak , na twe babskie lzy:)

Ewka nie płaczę tylko , pokazuje co robicie z tym UNI :) zero z gry , zero talentu , zero mózgu :) Talent to jest w Gameforce taki rząd Tuska można powiedzieć :)Cash się zgadza to siedzą cicho :) A tacy korzystają co nic nie potrafią poza skupowaniem kąt i tworzeniem nowych piushy :)

• ładnie idzie wam te skupowanie kont , ale operatorom gry w to im graj jak się kasa zgadza ;) Uni Pushu to myślę wymaga lepszej nazwy :)

Nie placz ewka bo tu miejsca brak , na twe babskie lzy:)

Ewka nie płaczę tylko , pokazuje co robicie z tym UNI :) zero z gry , zero talentu , zero mózgu :) Talent to jest w Gameforce taki rząd Tuska można powiedzieć :)Cash się zgadza to siedzą cicho :) A tacy korzystają co nic nie potrafią poza skupowaniem kąt i tworzeniem nowych piushy :)

Dlugo nad tym myslales ? Ciekawa teoria z tym skupowaniem kont :D teraz to juz nawet strach cos zezlomowac bo przyjdzie taki pajac jak ty poplacze sie na forum i mysli ze jest fajny :D na niektore zlomy sporo czasu i pracy jest poswiecone ale co taki poldebil jak ty moze o tym wiedziec :D

• Kokainy się za dużo nawdychałeś albo nie wiem bardziej taniej saletry bo jak byś miał trochę szacunku do siebie to bys tego nawet nie wstawił ale nie masz. Takich parów jak Ty to jest cała masa tylko jak pushują się to chociaż tego nie wstawiają a Ty srasz na regulamin na ta gre i to jest tak śmiesznie widoczne ,że aż żal na to patrzeć :) Rozumu chłopie więcej zanim coś napiszesz .

• Grubo, aż tak marni jesteście że musieliście we dwójką na nią/niego lecieć ? XD cienko cienko, jak tam wasze lotki na 3:172? Kiedy będzie szóste podejście z władowaną Anty wartości 4 kebabów ? Bo tutaj to widzę, że nawet lotek nie było, Gratulację, obrońcy miłego urlopu życzę

• Gratulacje starci i szybkiej odbudowy dla obrończyni . .

i o co wy się w ogóle kłócicie ? o cyferki w grze ? niech każdy wydaje na co chce i sam się rozlicza z tego czy jakieś polowanie/starcie sprawiło mu przyjemność a jeżeli łamie regulamin od tego są tickety i support

a takie zarzuty zwłaszcza dziwnie brzmią od osób które grały w sojuszach z osobami na innych uni którym było również zarzucane dokładnie takie samo zachowanie i wtedy im to nie przeszkadzało

ja nie zamierzam oceniać które starcia są kupowane a które nie bo nie taka jest rola zwykłego gracza ale przyznam że miło sobie zerknąć na niektóre starcia bo liczby robią wrażenie jeżeli chodzi o etap rozwoju uni

• Ale co w tym miłego jak wiadomo ,że konto jest wystawione za konkretną kwotę ? gdzie jest logika tej gry ? to tylko odpycha a nie motywuje :) A jak mówisz o graczach to przytocz bo masz jeden post i myślisz ,że ktoś nie wie :) charakter pisma zawsze pozostaje jeden nawet jak zmienia się nic tylko by napisać coś na danym forum . Na tym Uni akurat aż nadto widac co się dzieje na delphiniusie było widoczne ale tutaj to jest dramat już :)

• to czy i które konto zostało przez kogo kupione mnie nie interesuje napisałem ogólnie nie personalnie do ciebie ale z tego co pamiętam bardzo dużo osób pisało na rosalind że Balboa skupuje konta jednak Wodzu z nim grał i mu to totalnie nie przeszkadzało i że by była jasność nie mówię że by tak było tam czy że jest tutaj bo nie mam takiej wiedzy za to mam wiedzę taką że płakałeś na paczki itp a na którymś uni chciałeś oddać konto pisząc że najlepiej jak by przejął je jakiś 'paczkomat' pomijając to że te konto nie było jakieś 'super' to po prostu lekka hipokryzja a z tego co piszesz można zrozumieć że co Sedna też sprzedał swoje konto ? przecież to twój kolega z sojuszu ?

jak chcecie coś zmienić nauczcie się regulaminu napiszcie podanie na GO i wtedy starajcie się coś zmienić zamiast wylewać żale na forum

• Jaki Wodzu jaki Balboa gracze nie grają na tym UNi a Ty coś wyciągasz ? Po drugie jaki gracz sedna i co pisałem ? gościu daj fakty , daj cytat lub coś a nie rzucasz a nie wiesz o czym piszesz w dodatku założyłeś konto 20.11.2025 ,żeby chyba tylko zaistnieć , jak tak bardzo chcesz to są lepsze portale typu tiktok tam małp jest dużo :)

• Jaki Wodzu jaki Balboa gracze nie grają na tym UNi a Ty coś wyciągasz ? Po drugie jaki gracz sedna i co pisałem ? gościu daj fakty , daj cytat lub coś a nie rzucasz a nie wiesz o czym piszesz w dodatku założyłeś konto 20.11.2025 ,żeby chyba tylko zaistnieć , jak tak bardzo chcesz to są lepsze portale typu tiktok tam małp jest dużo :)

fredek słuchaj napisałem odnośnie całego tematu nie twojej wypowiedzi czy osoby wytrzeźwiej czy coś bo póki co to co uni płaczesz jak nie na tych to na tamtych a prawda jest taka że na żadnym uni nic nie pokazałeś a masz dużo zawsze do powiedzenia z mojej strony to na tyle w twoim temacie bo szkoda na ciebie czasu a konto na forum założyłem bo chciałem się wypowiedzieć to się wypowiedziałem a ty idź dalej płakać że gra jest niesprawiedliwa bo gdyby nie inni to pewnie był byś najlepszy

• Czarodzieju od ptaszków sam wytrzeźwiej bo nikt tu nie płacze , a jak ma ktoś coś do powiedzenia to pisze z oficialnego konta a nie zakłada pseudo konta . Żałosne ja się tą grą bawię i każdy kto mnie zna to wie czy dostanę złom bo zasnę czy też nie to szczerze mam to w dupie , nie spuszczam się nad tym i nie potrzebuje oklasków a jak ktoś się śmieje to po mnie spłynie tylko :) A takie osoby pokazują tylko jaki jest poziom tej gry i do czego to dalej zmierza :) Dobranoc

• z tej strony sama poszkodowana Lady Sonia Kasia . Nie sprzedałam konta !!!!!!!!!!! Nie było takiej propozycji i rozmowy .

Pozdrawiam wszystkich

Dzieki za odzew. Banda nieudacznikow zyciowych wszedzie widzi kupione konta :D

Wy tak serio ? XDDD Bo to mnie rozjebało w tym momencie, też mogę napisać do kogoś, żeby powiedział, że konto nie było sprzedane i żeby napisał tak na forum. Faktycznie wszyscy uwierzą, a ty jeszcze sie bielisz przed tym, zamiast mieć to totalnie w dupie i nie zwracać uwagi na te komentarze, a broniąc się, pisząc głupoty jakieś, odpowiedzi sam sie wpieprzasz, że to jest tylko prawda. Tylko winny sie tłumaczy XD.

• z tej strony sama poszkodowana Lady Sonia Kasia . Nie sprzedałam konta !!!!!!!!!!! Nie było takiej propozycji i rozmowy .

Pozdrawiam wszystkich

Dzieki za odzew. Banda nieudacznikow zyciowych wszedzie widzi kupione konta :D

jak jesteś takim ojcem jak w grze i na forum to współczuję Twoim dzieciakom. Zakłamany i zadumany w sobie grajek, co łyka wszystko jak pelikan 😂😂😂

Kolejne kupione rw. Nie gratuluję

• Ty tam patrz zebys ty byla dobra matka , bo z tego co odstawiasz w tej grze to nie chcialbym miec z toba nic do czynienia . Na kazdym uni sie na tobie poznaja koperkowa aferzystko . Musial mocno zabolec zlom na nowym ze właczasz tu do rozmowy dzieciaki :) podwojny zlom w niedlugim czasie nie przystoi takiemu pro graczowi 😅😅😅😅😅😅😅

Dokładnie sam siebie wyjaśniłeś :trollface: gościu daj fakty, daj cytat/screena lub coś a nie rzucasz a nie wiesz o czym piszesz. Ten wylew frustratów co dostali gongi na tym uni i teraz muszą się wypłakać na forum jest świetny :trollface: