Mr_Green_High_420[SZMAL] & Kokainowy_Kowboj[SZMAL] vs. Lady Sonia Kasia[[ZaDarmo] ~ 88.833%

• Dramat z Ciebie kolego jest , jawnie to robisz i jeszcze zaprzeczasz . Niestety ta gra dawno zeszła na psy a Ty jesteś akurat tego szczególnym przykładem co jedynie co potrafi to wyciągać kartę kredytową bo do niczego innego raczej się nie nadajesz i to wiele osób co zjadło zęby na tej grze to potwierdza w szczególności ci co coś akurat potrafią w przeciwieństwie do Ciebie :)

Miłego dnia :)

• Dramat z Ciebie kolego jest , jawnie to robisz i jeszcze zaprzeczasz . Niestety ta gra dawno zeszła na psy a Ty jesteś akurat tego szczególnym przykładem co jedynie co potrafi to wyciągać kartę kredytową bo do niczego innego raczej się nie nadajesz i to wiele osób co zjadło zęby na tej grze to potwierdza w szczególności ci co coś akurat potrafią w przeciwieństwie do Ciebie :)

Dramat kolego to jest z Ciebie. Wyłapałeś 4 gongi na tym uni z czego 3 ode mnie. Więc teraz szerzysz teorie o kupstwie kont :trollface: Bez jakichkolwiek dowodów na poparcie swych słów :)Jawnie to ja pakuje te uni, każdego pokolei, a potem takie frustraty przychodzą na forum się wypłakać że kupione, bo sami nic poza surowcem na tym uni nie znaczyli :beaten:

Dokładnie ta gra schodzi na psy a szczególnym przykładem tego są tacy gracze jak Ty i ta pseudo cenzura za mą narodowość xDxDxDFaktycznie ty akurat niewiele potrafisz, bo nie trzeba było zrzucać Twojego moona, liczyć stacji/łapać z pz ani żadnej finezji. Padałeś BFS czy to po lotach 40 min czy z loty :trollface:

Dramat kolego to jest z Ciebie. Wyłapałeś 4 gongi na tym uni z czego 3 ode mnie. Więc teraz szerzysz teorie o kupstwie kont :trollface: Bez jakichkolwiek dowodów na poparcie swych słów :)Jawnie to ja pakuje te uni, każdego pokolei, a potem takie frustraty przychodzą na forum się wypłakać że kupione, bo sami nic poza surowcem na tym uni nie znaczyli :beaten:

Dokładnie ta gra schodzi na psy a szczególnym przykładem tego są tacy gracze jak Ty i ta pseudo cenzura za mą narodowość xDxDxDFaktycznie ty akurat niewiele potrafisz, bo nie trzeba było zrzucać Twojego moona, liczyć stacji/łapać z pz ani żadnej finezji. Padałeś BFS czy to po lotach 40 min czy z loty :trollface:

No jesteś Wielki przez duże W , wyłapałem 4 gongi to trzeba jeszcze umieć liczyć to po pierwsze , po drugie wlecieć w flotę która stoi to każdy idiota potrafi nawet taka cipa jak Ty , a nie przepraszam bardzo cipeczka. Po drugie to co Ty wyprawiasz to nie wiem to już nawet nazwać :) Po trzecie ja się bardzo dobrze bawię. A Ty cipeczko nieogolona mając przewagę z karty kredowej z niczego innego to wiesz możesz mnie nazywać jak chcesz . bo to co piszesz to jest tylko próba samoobrony ale trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść . Ale Ty nie zejdziesz nie pokonany tylko zejdziesz jako dzban tego UNI a kto wie czy nie całego ogame bo jednak bardzo mocno na to sobie pracujesz :)

• aaa klasycznie. Zabrakło argumentów to teraz wjeżdża obrażanie :trollface: Co następne? Poziom Koperkokainy? i wjazdy na rodzine? :beaten: Ja tu nikogo nie obrażam w przeciwieństwie do Ciebie. Ty najpierw siałeś jakiś koper, potem ktoś Cie wypunktował że sam jakąs tam kulawą zagrywke miałeś. To stonowałeś :trollface: Następnie sam siebie wyjaśniłeś, wymagając od kogoś innego dowodów na poparcie jego słów a sam żadnych dowodów na swoje wypociny nie dałeś :beaten: A teraz wjeżdża obrażanie, bo już nie wiesz co powiedzieć. Ale tak to się kończy z płaczkami że sami się gubią w swoich zeznaniach :trollface: Bo za postawionymi tezami/słowami prawda nie stoi a zwykła zawiść. Nie pozdrawiam i nic więcej do dodania nie mam. Sami się wyjaśniacie swoimi postami :trollface:logiki w tym brak, prawdy jeszcze bardziej a jakiś dowodów na poparcie tych wspaniałych teorii tym bardziej brak :trollface:

No ale czego oczekiwać od graczy którym nie poszło na uni, to zostało forum już jedynie :beaten: