Finito_GJ_GF [T O] & Valhalla [T O] & Megan [T O] vs. Durendal [TWIERDZA] ~ 866043.42% - TOP 1 ACS

• Witam wszystkich po UniFusion :piwko:

Ciężko powiedzieć czy starcia przed UF liczą się do top, jeśli tak to będzie to top 2 acs. Myślę, że odpowiednie przywitanie UF tak czy tak.

Na wstępie specjalne podziękowania dla Piwka za umożliwienie mi dołączenia do tak zacnego grona. 8)

Pozdrowionka dla nowego sojuszu i wszystkich starych i nowych znajomych :papa:

To wszystko znowu wina Megan, przynajmniej reszta tak mówi :lool:

:szo: chyba nie będzie patrząc jak obrońca zmienił nick i wrzucił urlop.

Następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Finito_GJ_GF [T O]

Krążownik 2.166.198

Okręt wojenny 204.651

Pancernik 99.673

Agresor Valhalla [T O]

Krążownik 1.504.647

Okręt wojenny 310.000

Pancernik 1.199.799

Agresor Megan [T O]

Krążownik 1.499.563

Pathfinder 137.937

Obrońca Durendal [TWIERDZA]

Mały transporter 395.574

Duży transporter 373.883

Lekki myśliwiec 3.623.336

Ciężki myśliwiec 81.707

Krążownik 522.472

Okręt wojenny 17.510

Statek kolonizacyjny 26

Recykler 808.425

Sonda szpiegowska 931.785

Bombowiec 43.067

Niszczyciel 12.591

Gwiazda Śmierci 201

Pancernik 519.391

Reaper 76.654

Pathfinder 74.077

Lekkie działo laserowe 2.628

Mała powłoka ochronna 1

Po bitwie...

Agresor Finito_GJ_GF [T O]

Krążownik 1.928.785 ( -237.413 )

Okręt wojenny 199.727 ( -4.924 )

Pancernik 98.555 ( -1.118 )

Agresor Valhalla [T O]

Krążownik 1.330.752 ( -173.895 )

Okręt wojenny 302.322 ( -7.678 )

Pancernik 1.184.138 ( -15.661 )

Agresor Megan [T O]

Krążownik 1.326.540 ( -173.023 )

Pathfinder 120.887 ( -17.050 )

Obrońca Durendal [TWIERDZA]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

1.174.632.270 Metalu, 389.351.883 Kryształu i 419.501.702 Deuteru

Agresor stracił łącznie 19.656.484.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 119.240.512.000 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 51.249.675.400 metalu i 35.354.666.200 kryształu.

Agresor przejął łącznie 1.983.485.855 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 39.530.827.670

Kryształ: 30.537.761.083

Deuter: -1.137.245.298

agresor zyskał łącznie 68.931.343.455 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -61.498.926.270

Kryształ: -45.691.084.883

Deuter: -14.033.986.702

obrońca stracił łącznie 121.223.997.855 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.1

P.S. Jak do licha teraz osadzić filmik z YT? :(

• Zaczynamy zabawę od nowa i tym oto ST witamy Valhallę w gronie największych pusherów na tym uni :saint:

Durendalowi obiecałam, że go nie odwiedzimy nim kolejny %% z jego floty nie będzie większy niż poprzedni.. także.. 200k%, 500k%... 800k% ;)

W zasadzie planowałam wpaść w walentynki z okazji pewnej rocznicy związanej z Twierdzą.. ale troszkę się przeciągnęło :P

Oczywiście życzę SzO!

• W zasadzie planowałam wpaść w walentynki z okazji pewnej rocznicy związanej z Twierdzą.. ale troszkę się przeciągnęło :P

A popacz, wpadłaś w dzień kobiet. Przypadek :/ ?

Miło było przyłożyć do tego cegiełkę choć smutek też pozostał, że poprzednie próby nie wypaliły X(

Marzena mówiła, że za mało emotek daje ostatnio, to się wyżyję tutaj :rebels:

Marzena tracąc szefa (była moją asystentką) musiała czymś tą pustkę wypełnić... padło na Durendala.

Pozytyw jakiś? chyba nie będzie musiał odsyłać tych 25kkk z ostatniego pushu :lool:

Pozdrawiam,

Piwek

PS> Forum dalej ssie...

podpis.png

<@sexi^violka> pamietaj LordJ - przed Piwkiem nic nie chroni

<@Przemysław> - to że co wieczór obiegniesz de_dust2 nie znaczy że jesteś sportowcem piwek ;d

<@Revoutz> ja uwielbiam twoje skille ogejmowe latanie obserwacja zasadzki farmy tajna wiedza 10/10, ale sure wydajesz jak debil

<@zjemtwojdeser> Piwek ma dwie pory roku... złomowa i niezłomowa

• Nie byłbym sobą gdybym napisał zwykłe graty XD

No więc tak, pusher w recyklerach piękna sprawa,nie ma nawet dwóch zdań :)

Co do faktu kto kogo, że stary Top 1 jest w sumie nowym Top 1 i że tak powiem cała "elyta" gra nadal w kupie świadczy tylko i wyłącznie o cykorze po obu stronach 8o Leszcze to w końcu ryby stadne :P

No i jeszcze rzucę coś na koniec, mi tam duraś nic nie mówił, ale na discordzie mensiaki opowiadają , że ktoś z atakujących ma w zwyczaju kupować konta :D

• To teraz Marzena jako kierowniczka zamieszania powinna jeszcze nowemu szefowi dać lekcje z rymowanek, żeby posty zaczął pisać wierszem.
    Brak wierszyka, gdy pusher znika? X/

Zmietliście Durendala z planszy. Gratuluję jeszcze raz akcji, wygląda na to, że w nowym składzie będziecie równie niebezpieczni co dotychczas.

Po raz kolejny widzę także, że przy Was złomuje się szybko albo wcale. Kolejny misterny plan w... wylądował ;)

<Mefist> a w ogole to gra sie dla znajamych lam ; ]

&

<mirela> ja tam wole w 'moja' rozowa myszke klikac ; p

• Multikonto funkcyjne (2/2) z lwica •
    Multi-megalomania (2/2) z Chocolate •

• Pusher skonczył tak jak powinien - czyli w reckach , a taki był śliczny hamerykańcki :D

Graty pieknego zysku i złomowania.

W ogóle mi go nie szkoda SZO też nie życzę.

Ledwo Uni się połączyło a tu od razu takie % padaja że strach pomyśleć co będzie dalej.

• Nooo pierdnęło dureńdalem daleko, z pełnej Epy xd

Pusherek się załamał, tyle pushy, żeby zostać......... puszkiem? Hłe hłe

% przyjemny , zysk niebotyczny , akcja wzorowa. Gratulacje

• Nie wiem czemu tak piszesz okrężnie ale na pewno masz w tym jakiś cel. To jest aktualnie nie ważne co było rok temu i nie mam zamiaru znowu do tego wracać. Większość uni zna twoją historię i na pewno nie z moich opowieści.
    Co do Durendala to już jego kolejny taki złom i raczej ostatni z tego co pisał. Gratuluję starcia i wielkiego zysku.

• Urlop, zmiana nicka - smutno mi, ale gram dalej, bo to nie mnie zajechali. Agresorom gratulacje za zorganizowanie akcji jak najbardziej się należą. Pięknie im to wyszło. Wiersza tylko zabrakło.

Upłynie kilka dni, może kilkanaście, może tygodnie, ale znów upieką STeka z całego woła. Możecie się pobawić w bukmacherkę i obstawić czas. Ale sześciocyfrówka będzie, może nawet siedmio.

• 8)Najbradziej to co lubię jak pusherzy złomują pusherów , jak to pięknie wygląda co jeden to lepszy :popcorn: a nalepszy numer Piwek za 1000 poszedł ( tzn oddał za darmo bo 1000 to Paweł ma przy nicku )

ps.Megan a myslałem , że na przywitanie Val Hale na lody zabierzesz :offtop:

• przywitanie z uni po uf zacne a nawet godne pozazdroszczenia; a jak ktoś wspomniał... przy Was się złomuje szybko albo wcale ;) brawo Wy!

Dureńdal swoimi tłumaczeniami odnośnie jego ostatniego pushu zarzekał się, wręcz wmawiał innym o swojej niewinności ale pręgierz bezlitośnie zweryfikował.

Teraz po raz kolejny został bohaterem działu ST - chytry dwa razy traci... w jego przypadku trzy :beaten:

p.s: po co był ten push i tyle obrazków skoro nie robił z nich użytku?

To teraz Marzena jako kierowniczka zamieszania

kierownik zamieszania jest tylko jeden 8o

<<17.03.2022 22:02>> @diakk zawsze znajdzie jakiś cytat, który mu podpasuje do posta

<<17.03.2022 22:02>> widać, że stara zielona skryba i trzeba uważać na to co się pisze

• Gratulacje, i w końcu jakiś Mensiak wszedł z przytupem w fuzje :)

Procent kosmos.... zysk masakryczny.... będzie trzeba bez wątpienia na Was uważać :)

Obrońcy lizaka bo chyba odbudowy nie będzie z tego co widzę...

uni MENSA - 26 ST - OFF (fuzja z Kalyke)

uni KALYKE - 43 ST - do 06-03-2022 (fuzja)

uni KALYKE - 72 ST - do 13-05-2024 (fuzja)

uni KALYKE - 42 ST - od 14-05-2024

PB Solo

4 203 322,70%

PB ACS

6 303 913,10%

• Trochę wody musiałem wypić aby przetrawić migrację i wszystkie związane z nią rzeczy w ostatnim czasie, ale wreszcie można coś napisać bo jak ktoś kiedyś napisał głupio przejść obok takich rzeczy tak obojętnie :)

Przede wszystkim gratulację za zgranie i za wykręcenie tak potężnej liczby, tym bardziej, że akcja jak najbardziej "czysta" :thumbup:

Teoretycznie na tym mógłbym zakończyć ten wpis, ale czasami lubię wepchać przysłowiową łyżeczkę dziegciu w beczkę miodu. Nowych kolegów i koleżanki dopiero poznajemy i co prawda nie każdego teczki udało się już przejrzeć, to w przypadku tego starcia wszystkie strony mają niestety szemraną historię:popcorn: (tak wynika z archiwów gwiezdnej straży 1 2 3 4) . Ale patrząc na te teczki, nawet mogę się pokusić o stwierdzenie, że jeden z was przyszedł tutaj i ma jeszcze "czyste" konto.

migration-fail

UNI 22 TPM | UNI 38 FearFactory | Mizar - WOWWW | Kalyke - WOWWW | Kerberos - T3S

It's nice to be important, but it's more important to be nice.