Neferet

• hej moja piękna zielona!

• Cieszysz się z nowego forum?
    • Czy mówił ktoś na Ciebie Alex/Alexis? :D
    • Śniło Ci się, że jesteś bohaterką "Przyjaciół". Którą z postaci chciałabyś być i dlaczego ta?
    • Robiłaś kiedyś tak jak w tym gifie co mi ostatnio wysłałaś? :D
    • Ulubiony kolor bielizny? :P
    • Spotkałaś wróżkę, która lubi psikusy. Powiedziała że zamieni Cię w jedną z bohaterek Dineyowskich bajek ale możesz sama wybrać w kogo. Kogo wybierzesz?
  • A to i ja się wpiszę w temat, żeby tu było trochę bardziej zielono :fa:

Jaka jest twoja jedna, ulubiona książka?

Kim chciałaś zostać jak byłaś dzieckiem? Jeśli jest wiele odpowiedzi (a pewnie jest, jak to u każdego) to poproszę o najdziwniejszą opcję która wymyśliła mała Ola.

Chciałabyś mieć żółwia?

W czym jesteś tak dobra, że mogłabyś być powołana do reprezentacji polski (wszystkie pomysły, nawet najdziwniejsze dozwolone).

Da się jeść frytki łyżką?

o/

• hej moja piękna zielona! Moja cudowna pomarańczka <3

• Cieszysz się z nowego forum? Z nowej wersji tak, z tego że przeszliśmy na puste - nie :(
    • Czy mówił ktoś na Ciebie Alex/Alexis? :D Nie, ale Olek już tak xDDD
    • Śniło Ci się, że jesteś bohaterką "Przyjaciół". Którą z postaci chciałabyś być i dlaczego ta? Phoebe! Kochana, trochę nieogarnięta, zakręcona i ogólnie najlepsza <3
    • Robiłaś kiedyś tak jak w tym gifie co mi ostatnio wysłałaś? :D Mogę tak dla Ciebie zrobić :evil::evil:
    • Ulubiony kolor bielizny? :P Kruszku okruszku, Ty zboczuszku :D
    • Spotkałaś wróżkę, która lubi psikusy. Powiedziała że zamieni Cię w jedną z bohaterek Dineyowskich bajek ale możesz sama wybrać w kogo. Kogo wybierzesz? W śpiącą królewnę :D Może w końcu bym się wyspała

• hej :*

• Lubisz frytki z majonezem czy jednak tylko z ketchupem? A może bez dodatków?
    • Frytki proste, karbowane czy spiralki?
    • Ulubiony fastfood?
    • Ulubiona potrawa na obiad? Taka naj naj?
    • Chodzisz w różu czy raczej wystrzegasz się tego koloru?
    • Kopnęłaś kiedyś faceta w krocze? :P
    • Kiedy zostaniesz GO? :D
  • hej :* cześć <3

• Lubisz frytki z majonezem czy jednak tylko z ketchupem? A może bez dodatków? Z kepuczem i majonezem, a co!
    • Frytki proste, karbowane czy spiralki? Szyszki! Jadłaś kiedyś? :love:
    • Ulubiony fastfood? Pizza
    • Ulubiona potrawa na obiad? Taka naj naj? Pierś z kurczaka, ziemniaczki i mizeria
    • Chodzisz w różu czy raczej wystrzegasz się tego koloru? Hmmm wcale ci nie odpisuje na różowo :D I nie mam różowej kurtki zimowej :saint:
    • Kopnęłaś kiedyś faceta w krocze? :P Chyba się zdarzyło, ale przypadkowo
    • Kiedy zostaniesz GO? :D Nie wiem czy kiedykolwiek :saint:
  • Hej! Cześć! :fkiss:

Masz już jakieś palny na wakacje? Eeee... Jeszcze daleko do wakacji ;(

Gdzie chciałabyś spędzić swoje wymarzone wakacje? Zdania nie zmieniłam - nadal w Hiszpanii :love:

Odpoczywanie, czy może zwiedzanie? Zwiedzanie
    Oglądasz teraz jakiś serial? :p Ciężko pogodzić czytanie z oglądaniem, więc chwilowo żadnych seriali :(

• hej Nefi moja kochana:*

Jaką książkę ostatnio przeczytałaś?

Podobała Ci się?

Wolisz książki typu powieści etc czy raczej poradniki/psychologiczne itp?

Hiszpania powiadasz...ze względu na pogodę czy przystojnych obywateli? :D

W dzieciństwie byłaś bardziej taka dziewczęca czy jednak chłopczyca?

Góry, morze czy jezioro?

Lubisz chodzić w sukienkach/spodniczkach?