Ola wita wszystkich, którzy tutaj zaglądają - o ile zaglądają
W teamie od września 2017, więc już nie taka świeżynka
Ola wita wszystkich, którzy tutaj zaglądają - o ile zaglądają
W teamie od września 2017, więc już nie taka świeżynka
hej moja piękna zielona!
A to i ja się wpiszę w temat, żeby tu było trochę bardziej zielono
Jaka jest twoja jedna, ulubiona książka?
Kim chciałaś zostać jak byłaś dzieckiem? Jeśli jest wiele odpowiedzi (a pewnie jest, jak to u każdego) to poproszę o najdziwniejszą opcję która wymyśliła mała Ola.
Chciałabyś mieć żółwia?
W czym jesteś tak dobra, że mogłabyś być powołana do reprezentacji polski (wszystkie pomysły, nawet najdziwniejsze dozwolone).
Da się jeść frytki łyżką?
o/
hej moja piękna zielona! Moja cudowna pomarańczka
- Cieszysz się z nowego forum? Z nowej wersji tak, z tego że przeszliśmy na puste - nie
- Czy mówił ktoś na Ciebie Alex/Alexis? Nie, ale Olek już tak xDDD
- Śniło Ci się, że jesteś bohaterką "Przyjaciół". Którą z postaci chciałabyś być i dlaczego ta? Phoebe! Kochana, trochę nieogarnięta, zakręcona i ogólnie najlepsza
- Robiłaś kiedyś tak jak w tym gifie co mi ostatnio wysłałaś? Mogę tak dla Ciebie zrobić
- Ulubiony kolor bielizny? Kruszku okruszku, Ty zboczuszku
- Spotkałaś wróżkę, która lubi psikusy. Powiedziała że zamieni Cię w jedną z bohaterek Dineyowskich bajek ale możesz sama wybrać w kogo. Kogo wybierzesz? W śpiącą królewnę Może w końcu bym się wyspała
Display MoreA to i ja się wpiszę w temat, żeby tu było trochę bardziej zielono #GreenPower
Jaka jest twoja jedna, ulubiona książka? Oskar i Pani Róża - teraz podobno to lektura w klasie 7-8 Poruszyła mnie i przez to bardzo zapadła mi w pamięć
Kim chciałaś zostać jak byłaś dzieckiem? Jeśli jest wiele odpowiedzi (a pewnie jest, jak to u każdego) to poproszę o najdziwniejszą opcję która wymyśliła mała Ola. jak sobie przypomnę to ci napiszę
Chciałabyś mieć żółwia? Miałam kiedyś
W czym jesteś tak dobra, że mogłabyś być powołana do reprezentacji polski (wszystkie pomysły, nawet najdziwniejsze dozwolone). W narzekaniu
Da się jeść frytki łyżką? Frytki szyszki się da!
o/ besos
hej
hej cześć
- Lubisz frytki z majonezem czy jednak tylko z ketchupem? A może bez dodatków? Z kepuczem i majonezem, a co!
- Frytki proste, karbowane czy spiralki? Szyszki! Jadłaś kiedyś?
- Ulubiony fastfood? Pizza
- Ulubiona potrawa na obiad? Taka naj naj? Pierś z kurczaka, ziemniaczki i mizeria
- Chodzisz w różu czy raczej wystrzegasz się tego koloru? Hmmm wcale ci nie odpisuje na różowo I nie mam różowej kurtki zimowej
- Kopnęłaś kiedyś faceta w krocze? Chyba się zdarzyło, ale przypadkowo
- Kiedy zostaniesz GO? Nie wiem czy kiedykolwiek
Hej!
Masz już jakieś palny na wakacje?
Gdzie chciałabyś spędzić swoje wymarzone wakacje?
Odpoczywanie, czy może zwiedzanie?
Oglądasz teraz jakiś serial? :p
Hej! Cześć!
Masz już jakieś palny na wakacje? Eeee... Jeszcze daleko do wakacji
Gdzie chciałabyś spędzić swoje wymarzone wakacje? Zdania nie zmieniłam - nadal w Hiszpanii
Odpoczywanie, czy może zwiedzanie? Zwiedzanie
Oglądasz teraz jakiś serial? :p Ciężko pogodzić czytanie z oglądaniem, więc chwilowo żadnych seriali
hej Nefi moja kochana:*
Jaką książkę ostatnio przeczytałaś?
Podobała Ci się?
Wolisz książki typu powieści etc czy raczej poradniki/psychologiczne itp?
Hiszpania powiadasz...ze względu na pogodę czy przystojnych obywateli?
W dzieciństwie byłaś bardziej taka dziewczęca czy jednak chłopczyca?
Góry, morze czy jezioro?
Lubisz chodzić w sukienkach/spodniczkach?
Display Morehej Nefi moja kochana:* Cześć Kruszynko
Jaką książkę ostatnio przeczytałaś? Królestwo Kanciarzy Polecam - ale najpierw Szóstkę Wron
Podobała Ci się? Bardzo!
Wolisz książki typu powieści etc czy raczej poradniki/psychologiczne itp? Poradników raczej nie czytam, w sumie ciężko stwierdzić co lubię czytać Tematyka obozowa, thrillery, fantasy, młodzieżówki, romanse
Hiszpania powiadasz...ze względu na pogodę czy przystojnych obywateli? Wszystko po trochu
W dzieciństwie byłaś bardziej taka dziewczęca czy jednak chłopczyca? Chłopczyca, wiecznie posiniaczona
Góry, morze czy jezioro? yyyyy... las
Lubisz chodzić w sukienkach/spodniczkach? Średnio, ale ostatnio chodzę w nich częściej
Kurczę a chciałam dać też las do wyboru
Lubisz zbierać grzyby?
Jakie leśne stworzenie chciałabyś spotkać podczas spaceru po lesie?
Jaką lubisz pizzę?
Na czym ostatnio byłaś w kinie?
Display MoreSkleroza starcza mnie dopadła ale jestem!
Kurczę a chciałam dać też las do wyboru
Lubisz zbierać grzyby? Lubię, tylko drażnią mnie pajęczyny
Jakie leśne stworzenie chciałabyś spotkać podczas spaceru po lesie?
Jaką lubisz pizzę? Z ananasem - żarcik domową bez ananasa!
Na czym ostatnio byłaś w kinie? Emmm nie pamiętam kiedy ostatnio byłam w kinie Chyba z uczniami na Van Goghu
Witam,
Pies czy kot?
Ognisko czy Grill?
Hotel przy plaży czy Obozowisko pod namiotami w dziczy?
Do białej - chrzan czy musztardka?
Książka czy słuchowisko?
Display MoreWitam, Szanowny Panie Doktorze
Pies czy kot? Pies!
Ognisko czy Grill? Ognisko
Hotel przy plaży czy Obozowisko pod namiotami w dziczy? Obozowisko pod namiotami w dziczy
Do białej - chrzan czy musztardka? Musztarda
Książka czy słuchowisko? Książka
Z wyrazami szacunku,
Neferet
Nefka pokaż stoje raciczki
Nefka pokaż stoje raciczki
chrum chrum
Nie,nie. Tych z tyłu nie widać.