kruszynka

• Witam :)

Skoro był temat na starym forum to założę i tutaj :) Jeżeli ktoś miałby ochotę o coś zapytać to zapraszam :P

Do Teamu w 2014 roku zawitałam

I od razu kilka banów rozdałam

Pierwsze moje uni do opieki bez ACSa było

Miło je wspominam..szkoda że już żywot zakończyło

Gracze zbanowani często mnie przeklinają:evil:

Ci którym pomogłam boginią - nazywają:saint:

Jeżeli niektórych to pocieszy

Bywam wrzodem na tyłku nie tylko dla młodzieży

Także dla starych wyjadaczy wśród graczy

Nie przestrzegają zasad - kruszka banem ich uraczy

Jeżeli miałbyś ochotę mnie o coś zapytać

Powinieneś do mego CT zawitać ;)

Postaram się opowiedzieć na wszystkie pytania

Te o ulubione danie i o książkę do poczytania

O filmy jakie widziałam, o marzenia które zrealizowałam

O zwierzęta które miałam i o to czy kiedyś teamowca zbanowałam

O to kogo w teamie najbardziej lubię

I o to czy kiedyś sobie motor kupię

Pytaj i czekaj na odpowiedź

Może ciekawa okaże się moja wypowiedź :D

• A kuku!

Cześć i dzień dobry. :D

Szkoda, że nie mam starych logów z IRCa. Sporo bym sobie o Tobie przypomniał. :D

Niemniej jednak, fajnie Ciebie widzieć, wciąż w teamie i po awansie. (Pewnie odbył się już dawno).

Gratulacje tak, czy inaczej się należą. :D

Miłego dnia. ; )

• Pisałaś miłosne wierszyki do chłopaków? :D Tak. Pierwszy list miłosny napisałam do mojego sąsiada Maćka. Miałam chyba 5 lat albo jakoś tak.. nie pamiętam dokładnie. Napis był "LOWE" i zamiast zwykłego E czyli trzy kreseczki poziome było ich więcej.. coś w ten deseń :beaten::
    vDvulmk.png

• A to i ja u Ciebie zawitam :P

Widzę, że nadal tworzysz wierszyki, pamiętasz jeszcze że przez jakiś czas pytania i odpowiedzi w CT wysyłaliśmy rymowankami? Miałabyś jeszcze cierpliwość do tego wracać? :D

Zapytałaś o nasz kanał i czy za nim tęsknię. Ja zapytam inaczej: za czym najbardziej tęsknisz z czasów tego kanału?

Masz długie włosy (wiem, skopiowałem pytanie ^^)?

Jak kolega zareagował na ten Twój pierwszy list miłosny?

Jakie jest Twoje zdanie o pizzy z ananasem?

Jaka jest Twoja ulubiona pizza?

Gdybyś rządziła światem (:|), kogo wybrałabyś na swojego doradcę, i dlaczego?

• Na Disco bywam bardzo często. Jednak pytanie. Istnieje polski kanał?

Ja żem wlazł na ogame a tam nooby chyba klawiatur nie mają, bo nic nie piszą od tygodnia. I po angielskiemu jakieś nicki są, bardzo dużo ludziów tam jest, ale stypa.

Edit.

Grasz jeszcze? Czy tylko gonisz zbirów?

• /me odkurza

Kiedy ubierasz choinkę na święta? W Wigilię czy dużo wcześniej?

Jak podchodzisz do kwestii składania życzeń? Jest to dla Ciebie ważny element wieczerzy czy jednak podchodzisz do tego z mocnym dystansem?

Jaki najdziwniejszy prezent dostałaś pod choinkę?

:kawa:

• Hej kruszynko ;)

Ostatnio mam fazę na słodkości .... w sumie nie wiem dlaczego xD

Karpatka czy sernik?

Jaki sernik najbardziej lubisz?

Jak Ty to robisz, że masz tyle fanów? 8o

Wymień 3 rzeczy w naturze, które uważasz za najpiękniejsze.

Ostatnie śmieszne słowo, o którym pomyślałeś, to...?

• Podbijam :fa: oh!:p

Jaką formę spędzania wolnego czasu lubisz najbardziej? Na tą chwilę to chyba po prostu wylegiwanie się na kanapie i seriale i filmy xD Ale to wynika raczej z tego że nie mam za bardzo kiedy tak po prostu poleniuchować wiec jak już jest okazja to staram się ją wykorzystać na maxa

Jako dziecko lubiłaś układać puzzle, czy raczej było to dla Ciebie nudne? Uwielbiam puzzle i lubiłam układać :) Mam plan do tego wrócić ale na razie za bardzo nie mam gdzie się z nimi rozłożyć :P

Jakiego dania nie znosisz najbardziej? Ogólnie u mnie to z daniami jest tak że nie zjem udziwionych albo co dziwnie wyglądają :D Jakieś robactwa,owoce morza,flaki etc to nie moja bajka :)

Lubisz naleśniki? Jeżeli tak, to jakie? A jest ktoś kto ich nie lubi? ;x Na słodko, z serkem białym, cukrem, nutellą, dżemem :D

• Skoro Netflix, to jaki serial polecasz?

Romantyczna kolacja czy seriale w łóżku z przekąskami?

Co najczęściej gotujesz na obiad?

Lubisz dawać prezenty? Kupowanie sprawia Ci radość czy raczej masz z tym problem?

Będąc dzieckiem, jaki prezent chciałaś dostać najbardziej?

• Skoro Netflix, to jaki serial polecasz? Ogólnie cały czas za mało czasu żeby popróbować różnych. A jak zaczynam jeden to muszę go skończyć żeby zacząć kolejny :D Podobał mi się Gambit Królowej, teraz oglądam Orange is the new Black, Wiedźmin, oczywiście Ranczo :D, no i Obóz kredowy bo lubię filmy/bajki o dinozaurach 8o

Romantyczna kolacja czy seriale w łóżku z przekąskami? Lóżko z przekąskami :p Romantyczna kolacja by mnie zawstydzała i czułabym się dziwnie :D

Co najczęściej gotujesz na obiad? Kotleciki z piersi z kurczaka bo młody bardzo lubi :) Ewentualnie makaron z pesto (ale pesto kupowane gotowe wiec to chyba się nie liczy :D)

Lubisz dawać prezenty? Kupowanie sprawia Ci radość czy raczej masz z tym problem? Bardzo lubię szczególnie gdy mam pomysł. Zdarza się że bardzo chcę dać prezent a nie mam pomysłu i wtedy się denerwuję :P

Będąc dzieckiem, jaki prezent chciałaś dostać najbardziej? Lalkę Barbie i jak już ją dostałam to jak siadłam i zaczęłam czesać to prawie łysa się zrobiła :D Chciałam też dostać....sarenkę ale rodzice olali to marzenie xD Nie wiem czemu...las przecież obok :P