wypada pogratulować
lot wysokiego ryzyka
Gratuluje
Capitanowi odpoczynku urlopu od ogame i odbudowy
wypada pogratulować
lot wysokiego ryzyka
Gratuluje
wypada pogratulować
lot wysokiego ryzyka
Gratuluje
dziękujemy bardzo wysokiego ryzyka,
- do ula
- Ash miał zapaloną lampkę
ale się udało ![]()
Po 24 resecie
od Ogame , Czas pogratulować Atakującym .
Gratulowałem każdemu z osobna na grze, ale jeszcze raz Gratuluje Top 1 ACS Vela , bo pewnie każdy z osobna miałby problem mnie zezłomować ![]()
Co dużo pisać , nie było to okienko ,a otwarte drzwi na kilka godzin , więc można było z 3 razy obróbcić flotami , byłem pewien że flota jeszcze w powietrzu , a ja sobie spokojnie puszczałem expy na Uni sezonowym :), a że grałem z telefonu , to nie chciał mi sie zmieniać UNII .
Przepraszam sojusz bo mój złom trochę napsuł krwi wszystkim w sojuszu i było dość nie miło , jak to w rodzinie najpierw w mordę później miłość ![]()
Przetapiajcie , bo jak to ktoś mówił : " z surki powstałeś w surkę się zamienisz "
Sobie życzę trochę odpoczynku ![]()
Uprzejmie proszę nie rozrabiać, starcie zdaje się dostarcza wystarczających emocji i nie trzeba tworzyć kolejnych poprzez wzajemne obrzucanie się jesiennym błockiem.
Świetna akcja smerfow i powodzenia w przetopie ![]()
ciekawe ile pitos daliście
jakoś tego postu admini nie usuwają, a mój zniknął ... pięknie, folwark się robi bo widzę prawda i cenzura wchodzi na salony... Majsa ssię zapytajcie czy tego posta tez usunąć... bo żenada.
Gratulacje Chłopaki ![]()