Brak lotów dla FŻ

• Przed eventem ze sklepem FŻ (i w czasie jego trwania) miałem jeszcze dostępnych ponad 1000 lotów dla FŻ. Dzisiaj się loguję i zostało 50....gratuluje GF, najpierw wprowadziliście event, który początkowo nie działał (i pierwszego dnia do południa zdobyłem 0 artefaktów), a teraz nawet gdy się skończył są kolejne problemy

• Zależy jak to interpretujesz. Event nie zakładał nigdy dodatkowej puli lotów - przynajmniej tak to wyglądało na początku. Bonusowe loty to nie była "extra pula " a jedynie booster na wiecej artefaktów z nich. Więc latając - pobierało z twojej. Jeśli je wylatałeś i jeśli o tym mówisz no to nie latałeś za darmo - tylko za "swoje", nie "za dodatkowe".

• Zależy jak to interpretujesz. Event nie zakładał nigdy dodatkowej puli lotów - przynajmniej tak to wyglądało na początku. Bonusowe loty to nie była "extra pula " a jedynie booster na wiecej artefaktów z nich. Więc latając - pobierało z twojej. Jeśli je wylatałeś i jeśli o tym mówisz no to nie latałeś za darmo - tylko za "swoje", nie "za dodatkowe".

Rxecz w tym, że tego nie wylatałem. Nie chodzi mi zresztą o te bonusowe loty, bo to zupełnie co innego. Miałem swego czasu dłuższą przerwę od gry, a loty FŻ i tak się codziennie dodawały (jak wiadomo po 50). Miałem jeszcze ponad 1000 ,,wolnych" lotów wczoraj wieczorem, a dzisiaj nie ma już z tego nic. Na 99% to kolejny bug związany z wprowadzeniem eventu ze sklepem FŻ.

Rxecz w tym, że tego nie wylatałem. Nie chodzi mi zresztą o te bonusowe loty, bo to zupełnie co innego. Miałem swego czasu dłuższą przerwę od gry, a loty FŻ i tak się codziennie dodawały (jak wiadomo po 50). Miałem jeszcze ponad 1000 ,,wolnych" lotów wczoraj wieczorem, a dzisiaj nie ma już z tego nic. Na 99% to kolejny bug związany z wprowadzeniem eventu ze sklepem FŻ.

Bardzo możliwe, tym bardziej że od paru dni tych bugów w związku z tym eventem wysypało się znacznie więcej w kwestii nawet przedmiotów z nagród. Jeśli tak jest ze ci po prostu pokasowało a nie latałeś to coś zaś zje ali i teraz pytanie czy będa mieli chęci to w miare sprawnie naprawić.

• Zgadzam się całkowicie z założycielem tematu. Wczoraj miałem 40600/41800 odkryć - mniej więcej, nie jest to idealna liczba.

Dzisiaj mam 41800/40600. I co teraz ? 1200 lotów mam do przodu i będę teraz czekał aż ponad 3 tygodnie, aż licznik znowu zacznie iść do góry ?

To absurd

• Problem jest znany w GF i zostanie naprawiony.

Poniższy też jest znany i od ponad 1,5 roku nadal nic z tym nie zrobiono

Dyrektywa VI

Zielony ptaszek pokazuje że niby wykonano, a poniżej jest 0/1 i nie mozna odebrać nagrody

Zbadaj technologię komputerową do poziomu 2 b1c7ef5b1164eba44e55b7f6d25d35.gif

0 / 1
    Śledź misję

Każda nowa flota, którą musimy jednocześnie bacznie obserwować, domaga się większej mocy obliczeniowej od naszych systemów komputerowych. Misje rekonesansowe nie stanowią tu żadnego wyjątku. Zbadaj technologię komputerową do poziomu 2, aby zapewnić nam możliwość zarządzania dodatkową flotą!

Ukończ następujące misje:

• Zbadaj Technologia komputerowa do poziomu 2

Za ukończenie tej misji otrzymasz:

Odbierz nagrodę

to byla ekstra pula, bo znam graczy co mieli zero odkrryc, a jak event sie pojawil to mieli dobowo 150 ekstra, a po evencie sie okazalo ze maja o ponad 1000 odkryc wiecej wylatanych niz mozliwych do wylatania i teraz po nim musieli by czekac miesiac zeby dobowo po 50 odkryc dochodzilo

''Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem" - Mark Twain