Ashwagandha [FURIA] vs. Gradobitka [SMERF] - 8.954.495%

• wielkie gratualcje dla Asha za ten zlom! Gradobitka bardzo dużo siedział i sporo latal, wydaje mi sie ze wiekszosc zlomow na Furii bylo wlasnie z jego reki wiec temu ten zlom cieszy podwojnie, procent rowniez zacny tym bardziej ze tylko 60 % zlomu z floty

Co do lamentu odnosnie pieniedzy, wielkosc konta...jak nie chce wam sie grac to pokasujcie konta albo dajcie urlopy i tyle, zaczęliście grac "bandycko" ,tzn macie urlop, schodzicie w nocy często i latacie na okazje, najbardziej denerwujący styl gry, nikt z nas chyba nie wylewał łez na forum pod stkami i "smrodu" nie robil

• Co do wszystkich żali itp

Gradobtka / robson bo to w sumie żadna tajemnica to co stworzył - to stworzył z gry "bez kupowania", a pokonała go flota kupiona za $$$ i o to mi chodzi

że żeby nie było można kupować anty - to on nigdy by nie poległ

Co za bzdury 😂 bronisz go i bronisz, a zlamil sprawę ten Twój "pro gracz" który "nigdy by nie poległ" bez anty przeciwnika. Nie pograzaj się, bo dokonasz odwiertu. Szczerze kibicuje, żebyś był następny..

Gradobtka / robson bo to w sumie żadna tajemnica to co stworzył - to stworzył z gry "bez kupowania", a pokonała go flota kupiona za $$$ i o to mi chodzi

Co za bzdury 😂 bronisz go i bronisz, a zlamil sprawę ten Twój "pro gracz" który "nigdy by nie poległ" bez anty przeciwnika. Nie pograzaj się, bo dokonasz odwiertu. Szczerze kibicuje, żebyś był następny..

jak nie pojdzie na Urlop to bedzie następny

jak nie pojdzie na Urlop to bedzie następny

prędzej ty będziesz następny, na pewno nie ja, a ad urlopu i urlopów już się nie jednokrotnie wypowiadałem :) i nie będę się powtarzał

• Nie ma co lamentować, "gdyby babcia miała wąsy to by była dziadkiem".

Gdyby nie tacy gracze jak Ash, to tej gry mogloby już nie być, bo excel by się nie zgadzał dla GF.

Po drugie to żadna wymówka. Po prostu zwiększony poziom trudności dla gracza grającego budżetowo.

Niemniej jednak starcie robi niezłe wrażenie.

Mieć flotę to jedno, ale też trzeba z niej korzystać. Także tu się należą brawa za wykorzystanie okazji.

A że obrońca to super aktywny i dobry gracz - tym bardziej życzmy SzO

• Spore emocje, które najwyraźniej Wam towarzyszą, w związku z graniem w niniejszą grę, nie mogę się przekładać na wzajemne obrażanie się, podobnież jak stosowanie słów wulgarnych. Proszę trzymać poziom dyskusji.