Użyłem wczoraj relokacji, minęło 24 godziny, więc planeta wraz z moonem powinna się przenieść. Zalogowałem się do gry i zobaczyłem, że planetę dalej widzę na starych koordach. Pomyślałem, że pewnie ktoś skolonizował mi moje koordy docelowe choć teoretycznie powinny być zablokowane do kolonizacji?. Wybrałem przenoszoną planetę i kliknąłem w galaktykę i przeniosło mnie na nowe koordy, W miejscu gdzie powinna być moja planeta zobaczyłem napis: wykonano, Jednak nie bylo tam ani planety ani moona. Kliknąłem na moona przy przenoszonej planecie i przeniosło mnie w galaktyce na stare koordy. Z powrotem kliknąłem na planetę i znowu mnie przeniosło na docelowe koordy. Sojusznik puścił mi skany na planetę i moona i pokazał screena: jedna sonda leciała na planetę na nowe koordy, a druga leciała na moona na stare koordy. Sam tez spróbowałem wysłać misje na kolonizuj. Na stare koordy udało się puścić kolonka na kolonizuj, a na nowe koordy nie udało się puścić kolonizuj bo pojawił się komunikat, że planeta jest zarezerwowana do relokacji.
Ktoś się jeszcze spotkał z takim problemem?