Bug podczas relokacji

• Użyłem wczoraj relokacji, minęło 24 godziny, więc planeta wraz z moonem powinna się przenieść. Zalogowałem się do gry i zobaczyłem, że planetę dalej widzę na starych koordach. Pomyślałem, że pewnie ktoś skolonizował mi moje koordy docelowe choć teoretycznie powinny być zablokowane do kolonizacji?. Wybrałem przenoszoną planetę i kliknąłem w galaktykę i przeniosło mnie na nowe koordy, W miejscu gdzie powinna być moja planeta zobaczyłem napis: wykonano, Jednak nie bylo tam ani planety ani moona. Kliknąłem na moona przy przenoszonej planecie i przeniosło mnie w galaktyce na stare koordy. Z powrotem kliknąłem na planetę i znowu mnie przeniosło na docelowe koordy. Sojusznik puścił mi skany na planetę i moona i pokazał screena: jedna sonda leciała na planetę na nowe koordy, a druga leciała na moona na stare koordy. Sam tez spróbowałem wysłać misje na kolonizuj. Na stare koordy udało się puścić kolonka na kolonizuj, a na nowe koordy nie udało się puścić kolonizuj bo pojawił się komunikat, że planeta jest zarezerwowana do relokacji.

Ktoś się jeszcze spotkał z takim problemem?

• Problem jest znany. Proszę anulować relokacje. Miejmy nadzieję, że szybko zajmą się naprawą tego błędu.

skoro problem jest znany DLA TEAMU to dlaczego nie ma na forum stosownej informacji, ażeby gracze wstrzymali się z klikaniem przenosin??

fafi pobrało Ci anty lub darmowe przenosiny?

pnZMuihsj

'Czasami człowiek sądzi, że ujrzał już dno studni ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna...

S. King

• Avinashi tak, odjęło mi darmową relokację z konta

Dostałem też informację od sojusznika, że jego kolega miał podobny problem i musiał czekać dodatkowe 24 godziny, aż planeta się przeniesie. Za parę godzin się okaże czy tak rzeczywiście się stanie.

• Da się anulować. Czekanie na "opóźnioną" relokacje bądź odp na zgłoszenie błędu nie ma sensu bo zwyczajnie nic to nie da. Relokacja dojdzie do skutku jeśli na przenoszonej planecie nie będzie żadnych statków (u mnie za 2 razem pomogło). Kolejny urok tego syfu zwanego "aktualizacją":rolleyes:

<: Uni 43 Top 9 (off) | Drako Top 50 (off) | Quantum Top 60 (off) <:
    :baseball:Dorado Top 10 (on):baseball: