jak jest fuzja uni to czy to stare uni czy młode to powinno zostać uleptzone a nie stać w miejscu.....

Ankieta o zmianę parametrów na Uni
-
-
Ja tylko chciałem zaznaczyć, że prędkość badań jest zależna od prędkości eko.
Na Rosie eko x8 to badania x16
Skoro eko x10 nie przejdzie, a przeszłoby jakimś cudem x9 to badania by były wtedy x18.
Ładowność SS powinna być już obligatoryjna na każdym uni. Od początku ogeja tak było a potem to wyłączyli.
Jakby jeszcze spalanie SS wróciło do chwili z przed "naprawy" to normalnie idę w niedzielę dać na tacę
-
Ładowność sond - Nie.
Szybsze pokojowe - Tak.
Szybsze badania - Tak. -
Jestem za ekko x9 - nikt nie ma 9 więc Ros stało by sie "unikatowym" serwerem
Badania x18 albo x20 - jak najbardziej
Ładowność sond - mi to obojętne
A jeżeli chodzi o ruszanie prędkości flot to jestem na nie. Niech zostanie tak jak jest
-
Ankieta została rozesłana.
Głosowanie potrwa do 12 sierpnia do godz. 21:00
-
Ankieta została rozesłana.
Głosowanie potrwa do 12 sierpnia do godz. 21:00
Jakie zasady rozstrzygniecia wyniku ankiety? Po prostu większość czy jakiś próg?
-
Nie ma progu już od jakiegoś czasu
-
Nie ma progu już od jakiegoś czasu
Czyli jakie teraz mamy "zasady" skoro nie ma się o co potknąć ?
-
A może zrobicie jakąś "zieloną kartę" dla bardzo rozczarowanych prędkością floty?? Np. na koniec roku kalendarzowego
Na wurren było może ciut za szybko, głównie pod kątem długiego fs'a ale tutaj wizja górnika do następnej fuzji odbiera chęć robienia czegokolwiek poza kopaniem
Owszem, sam dokonałem wyboru, ale chyba nie byłem do końca świadomy tego, co mnie tu spotka...
-
Gdzie można zobaczyć wyniki ankiety ?
-
Ankieta chyba jeszcze nie się skończyła, więc na wyniki jeszcze troszkę.
-
Głosowanie zostało zakończone.
Ładowność sond szpiegowskich zebrała większość głosów doczeka aktywacji na Rosalind.
Więcej informacji zapewne niebawem.
-
Co raz większe dno. Przykre.
W moim przypadku od Libry do Gówna, przez te wszystkie gówniane fuzje.
Pozdrawiam
-
Przecież to jest wszystko robione pod bankomaty. Bankomat zaproponował to jest, bo oni są źródłem dochodów firmy. Nawet brak jakichkolwiek wiarygodnych wyników podanych.
-
Następnym razem prosimy o coś dla górników bo to nie ładnie tak faworyzować jedną grupę graczy a do drugiej trzymać dystans , flociarze już mieli
Eko x9 albo więcej dla jego -
Następnym razem prosimy o coś dla górników bo to nie ładnie tak faworyzować jedną grupę graczy a do drugiej trzymać dystans , flociarze już mieli
Eko x9 albo więcej dla jegoa na jakiej podstawie ktokolwiek miałby cokolwiek otrzymywać. Przy fuzji z Libry na (w moim przypadku był taki wybór ) Rosalind zaakcepowałem ustawienia tego uni i nie chce, żadnych zmian.
-
i jakie
Głosowanie zostało zakończone.
Ładowność sond szpiegowskich zebrała większość głosów doczeka aktywacji na Rosalind.
Więcej informacji zapewne niebawem.
kiedy wejdzie w życie ładowność sond?