jak przeniesc konto cmentarza? mieli mieli i nic nie wymieli
cmentarz
-
- Rozwiązane
- Gra
- PRO BONO PUBLICO
- Closed
-
-
A tam:
Wyślij ticketa na kraj i serwer na który chcesz się przenieś.
Dodaj info z którego serwera jesteś.
Jeżeli chcesz wrócić na swój stary serwer - proces przenoszenia musi być zakończony (konto musi być skasowane).
Warunki: konto nie trafi do top20 i serwer ma więcej niż 3 miechy
Logować na tickety można na dwa sposoby:
1. Email i hasłem na stronie: https://ogame.support.gameforge.com/index.php?fld=pl
2. Z dowolnego konta ogame, lub inna gra GF która ma automatyczne logowanie, po zalogowaniu:
- u góry klikamy support
- kontakt z support
- jeżeli inna gra: pod rozwijaną listą klikamy w "Zmień grę"
- jeżeli inna gra: wybieramy gre
- jeżeli inna gra: wybieramy wersję językową
- wybieramy gra
- uzupełniamy standardowy ticket.
+
Wzór na obliczanie wartości punktowej konta dla serwera docelowego:
(Zsumowana ilość metalu ze wszystkich planet / księżyców / floty) / współczynnik metalu
(Zsumowana ilość kryształu ze wszystkich planet / księżyców / floty) / współczynnik kryształu
(Zsumowana ilość deuteru ze wszystkich planet / księżyców / floty)/ współczynnik deuteru
-
Jeżeli chcesz wrócić na swój stary serwer - proces przenoszenia musi być zakończony (konto musi być skasowane).
Czy program Kolejarz przemyci konto z powrotem do tej samej wersji Matrixa jeśli nie spełnia się warunków? Są wyjątki? W skrajnym przypadku można by zostać uwięzionym na cmentarzu - zadziała od razu czy trzeba paktować z Francuzem?
-
Czy program Kolejarz przemyci konto z powrotem do tej samej wersji Matrixa jeśli nie spełnia się warunków? Są wyjątki? W skrajnym przypadku można by zostać uwięzionym na cmentarzu - zadziała od razu czy trzeba paktować z Francuzem?
Nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi.
-
Czy gracz zostanie automatycznie przeniesiony z powrotem na swoje uniwersum?
-> Proces powrotu konta na poprzedni serwer nie jest automatyczny, gracz sam musi wybrać serwer na który chce się przenieść.Załóżmy, że konto które trafiło na cmentarz ma tyle punktów, że na żadnym istniejącym uniwersum nie spełnia warunku top 20. Nie wiem, na którym uniwersum top 20 ma najwięcej punktów więc nie podam dokładnego przykładu granicznej wartości. Mam na myśli tylko to, że taki gracz ma oczywiście zapewniony powrót jedynie na swoje stare uniwersum?
-
Załóżmy, że konto które trafiło na cmentarz ma tyle punktów, że na żadnym istniejącym uniwersum nie spełnia warunku top 20. Nie wiem, na którym uniwersum top 20 ma najwięcej punktów więc nie podam dokładnego przykładu granicznej wartości. Mam na myśli tylko to, że taki gracz ma oczywiście zapewniony powrót jedynie na swoje stare uniwersum?
Transfer limitations:
- You can’t transfer to servers that aren’t above a certain age.
- If you would land within the top 20 on a server, you can’t transfer to it.
- If you’d land within the top 20 on every possible server, you can choose all servers again (Basically: you always have at least 1 server you can transfer to).
-
A ja mam takie pytanko:
Czy mogę sobie wybrać obojętnie jakie serwer? Z jakiegokolwiek kraju? Czy to się dotyczy tylko polskich serwerów
-
W warunkach nie ma ograniczenia kraju