Y2K[KOMORNIC] & Ziombel Bombel[KOMORNIC] & HanS[KOMORNIC] & dziuniek[KOMORNIC] & Marchewa87[KOMORNIC] vs. SPAWACZ[G-W] ~ 14.376.391% Top 7 Ogame.pl x1

• No i jest :)

Spawacz nie bede Ci umniejszal,bo w jakims stopniu Ciebie lubie,ale to wlasnie to jest to... error error i jeszcze raz error...wystawiles sie jak na patelni.Po pierwsze jakbys robil uniki za kazdym razem to nie byloby szans na wyliczenie...druga sprawa...aaaa zreszta nie bede uczyl :P nauczke masz poraz xxxxx...czy w koncu wyciagniesz wnioski? xD

Panowie Uklony dla Was :) Bardzo Mnie sie podoba

Leci spokojna piosenka dla Was... teraz nie moge wariowac wiec poczujcie FLOW xD

Salut,amor,dinero...%)

Love
    Devotion
    Feeling
    Emotion

That's not the beginning of the end
    That's the return to yourself

Dziki Nastolatek

Amunt Valencianistas!!!!🤣

Niech wiatr zawsze wieje Ci w plecy a słońce świeci w twarz. I niech los pozwoli Ci zatańczyć wśród gwiazd.😎😏😁

• tak obiektywnie patrząc z punktu widzenia całej społeczności ogame u68,

to po prostu szkoda Spawacza bo jako jeden z nielicznych mógł i potrafił polecieć na sojusz który teraz dominuje na tym uni.

Nie oceniam jego postępowania itd itp bo nie znam i nie miałem z graczem kontaktu.

A atakujacy pokazali znowu ŻE POTRAFIĄ

Obrońcy ODBUDOWY

• Gratuluję, Koledzy 8)

Starcie iście finezyjne.

Konieczność podziału flot na dwie (równe?) części wywołała konsternację u posiadaczy nieparzystej liczby statków.

Problem ten, niejako od ręki, rozwiązał Chico za pomocą kilku prostych wyliczeń dokonanych w pamięci:

Poszkodowanemu odpoczynku.

• ...

A nie skomentowałeś mojego złoma. Jestem zawiedziony.

Jak chcesz pocisku,to moge zrobic,ale juz odplatnie :D hahaha Bobro ,ale Ty glupiutki jestes :P nie wiem jak Twoja gra sie zmienila,ale byla mega przecietna,

Nie kazdy PRO jest w TOP jak i nie kazdy TOP jest PRO...nie wiem czy dociera czy jasniej mam tlumaczyc :)

Caly sojusz CE byl przecietny,jedynie to tam Kartofel cos gral wytarles sobie gebe jakims Latte, ktorego wyjasnilem kilka razy. Jechaliscie mnie na forum a wgrze slabo to szlo :)

Jeszcze Ci cos napisze,bo nie ogarniasz, ja w tym momencie bym mial chyba top1 flot,tylko glaby pokroju Latte zniszczyly mi konto Monstera, zreszta konto Nabu sam wyzlomowalem,ale dla ludzi to bylo ciezkie do zrozumienia,bo nigdy nie ogarna ,takich Boberkow bylo wielu,co nie ogarniaja latania :) hahaha

pozdro dla Matta GZ :) on wie o co kaman :)

Salut,amor,dinero...%)

Love
    Devotion
    Feeling
    Emotion

That's not the beginning of the end
    That's the return to yourself

Dziki Nastolatek

Amunt Valencianistas!!!!🤣

Niech wiatr zawsze wieje Ci w plecy a słońce świeci w twarz. I niech los pozwoli Ci zatańczyć wśród gwiazd.😎😏😁

Edited 2 times, last by Angelo Di Livio ().

• Długo się wstrzymywałem z napisaniem komentarza.

Wybaczcie, ale mi mózg się zawiesił po zobaczeniu ilości surki i procencie uzyskanym a zwłaszcza po ilości flot które się starły... xD

Panowie, Atak niesamowity ale i obrońca z bardzo górnej półki.

Nie wiem jak to się stało, że się nie upilnował, ale wiem, że bywają w życiu sytuacje które zmuszają człowieka do olania gry. W tym przypadku jestem pewien, że było coś ważniejszego niż gra. :)

Tak czy inaczej. Gratulacje boskiego wlotu i koordynacji. :)

Obrońcy cierpliwości. Odbudujesz się na bank i jeszcze nie jednego gracza na tym uni pokąsasz. :)

Pozdrawiam serdecznie Wszystkich graczy. :)

Tolek.