Witam, nie mogę się zalogować na serwerze sezonowym. Wyskakuje mi komunikat na białym tle „na error has occured” próbowałem się logować z różnych komputerów i różnych przeglądarek . Na inne serwerybloguje się bez problemu. Pisałem do supportu- próbują sprawę rozwiązać i załączyli mi urlop. Może ktoś miał podobną sytuację i wie jak naprawić. Pozdr

Nie mogę się zalogować na serwerze testowym
-
- Gra
- Ziemniaczanek
-
-
Na discordzie ktoś to zgłosił rano - wygląda że problem wynika z tego, że byłeś w sojuszu który został rozwiązany i to generuje ten błąd.
Niby powinno się "naprawić" samoczynnie po ok. 48 godz., bo to blokuje jakiś cache serwera czy gry. Temat zgłoszony i wg słów Arta czeka na podjęcie przez jakiegoś sysadmina z GF (takie info sprzed jakiś ~1.5 godz.), ale czy ogarną to dziś czy kiedyś, kto to wie (o ile wiedzą jak to naprawić/wymusić żeby nie czekać tych 48 godz.)... Więc może być, że te 48 godz. wystąpi wcześniej.
Powinno zadziałać zalogowanie z aplikacji aby ogarnąć FS - tak pisały osoby na Discordzie którym też ten błąd wyskoczył. Ale u Ciebie support już wrzucił urlop, dziwne że nie poprosili Cię o sprawdzenie w aplikacji (jedyna sensowna użyteczność tego wytworu to logowanie awaryjne jak nie działa przez przeglądarkę, kpina że kluczowa funkcja działa przez to "coś" a w przeglądarkach się sypie)
"fajnie" że jutro event nagród wpada i jakaś część graczy którzy wrzucą dziś urlop stracą przez to cały dzień (bardzo rzadko na urlopie uda się zdobyć więcej niż 100-200 trytu zadaniami typu "odwiedź handlarza złomu" czy "wyślij wiadomość")
(teraz doczytałem że chodzi o serwer testowy, ale na bank ktoś ze zwykłych serwerów będzie mieć taką samą sytuację, dalej uważam że to kpina że podstawowa funkcja nie działa i GF mógłby wywalić tych hindusów co nie potrafią linijki kodu bez 123456 błędów napisać i zabrać kogoś ogarniętego)
-
Dzięki za odpowiedz. Konto już mi odblokowali, jednak w tym czasie ukradli mi surowce z planet. Miałeś rację, sojusz został rozwiązany.
-
Przeca na testowym nie idzie atakować to jak ukradli ?
-
Witam, jedno jest pewne Z@#$%^I kiedyś potrafili załączyć graczom urlop włączyć blokadę ataków a teraz nic !! Gram na Jishui pojechali zasoby zabrali i co na to ogame nic, w ogóle się nie poczuwają jakby tak miało być, błąd leży po ich stronie a ja nie mam czasu żeby siedzieć przed grą cały dzień bo może za chwile ruszą, na forum znalazłem tylko ten wątek o problemie z logowaniem (żenada). A poza tym jak koledzy wcześniej pisali jak sojusz zostanie rozwiązany (faktycznie mój sojusz został rozwiązany) to występuje taki błąd śmiechu warte nie pamiętam takiej akcji żeby kiedykolwiek wystąpiła.
-
Przeca na testowym nie idzie atakować to jak ukradli ?
źle napisałem. Nie testowym tylko sezonowym
-
-
Czytaj na bieżąco ogłoszenia i zastosuj się do prośby aby nie spamować gdzie popadnie gdy jest problem.
System Support/kanał Discord są również drogą by odpowiedź na takie pytania otrzymać.