Witam,
Po kilku latach przerwy chciałem wrócić do OGame i trochę sobie pograć, na luzaku. Wtedy, te kilka lat temu, korzystałem z dodatku Fast Expeditions, dzięki któremu jednym kliknięciem wysyłałem ekspedycję, bez przechodzenia przez flotę, wybierania statków, itd.
Teraz niestety ten dodatek mi nie chce działać. Widzę dodane elementy w poglądzie floty, które wskazują na to że plugin jest zainstalowany, ale po kliknięciu na przycisk "Fast Send", który powinien wysłać ekspedycję, nic się nie dzieje. Strona się przeładuje, ale żadna flota nie jest wysyłana.
Stąd moich kilka pytań:
1. Czy ten dodatek jeszcze działa, a tylko ja mam problem? Czy może to przez te wszystkie aktualizacje gry? Plugin ostatni raz był modyfikowany 11 kwietnia 2024. Dość dawno, ale jeszcze nie tak bardzo.
2. Jest jakaś alternatywa? Ale taka która nie zaspamuje mi całego GUI niepotrzebnymi informacjami, jak AntiGameReborn...?
P.S. Nie wiem czy ten plugin był dozwolony, czy grozi za to jakiś ban, ale bez tego i tak pewnie nie będzie mi się chciało grać