Smyk [PACZKA] vs. Goldak [QCD] 42.225%

• Pozdrowienia dla znajomych! ;)

Dnia 06-05-2025 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Smyk [PACZKA]

Pancernik 500.000

Obrońca Goldak [QCD]

Mały transporter 5.000

Duży transporter 400.000

Lekki myśliwiec 735

Ciężki myśliwiec 71

Krążownik 18

Okręt wojenny 3

Statek kolonizacyjny 6

Recykler 51.674

Sonda szpiegowska 361

Bombowiec 2

Gwiazda Śmierci 19

Pancernik 16

Reaper 10

Pathfinder 26

Po bitwie...

Agresor Smyk [PACZKA]

Pancernik 499.022 ( -978 )

Obrońca Goldak [QCD]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

226.124.333 Metalu, 203.008.126 Kryształu i 249.240.542 Deuteru

4.092.410.692 Metalu, 101.504.063 Kryształu i 3.948.531.615 Deuteru

2.046.205.346 Metalu, 50.752.031 Kryształu i 1.974.265.808 Deuteru

1.023.102.673 Metalu, 25.376.016 Kryształu i 987.132.904 Deuteru

511.551.336 Metalu, 12.688.008 Kryształu i 493.566.452 Deuteru

255.775.668 Metalu, 6.344.004 Kryształu i 246.783.226 Deuteru

Agresor stracił łącznie 83.130.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 5.949.031.000 jednostek.

At these space coordinates now float 2.139.132.800 metal, 1.986.925.500 crystal and 96.454.400 deuterium.

The defender gain a wreckage field of 480.981.000 metal, 444.855.000 crystal and 19.518.000.

Agresor przejął łącznie 16.454.362.843 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Debris harvested by the attacker(s):

2.139.132.800 metal, 1.986.925.500 crystal and 96.454.400 deuterium

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 10.264.962.848

Kryształ: 2.347.477.748

Deuter: 7.981.304.947

agresor zyskał łącznie 20.593.745.543 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -10.700.753.048

Kryształ: -2.754.162.248

Deuter: -8.003.124.547

obrońca stracił łącznie 21.458.039.843 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 5.1.0

• Graty! :D

Pytanie: Dlaczego Ty go tylko trafiasz od dawien dawna i zawsze jak jest napompowany? A taki Zgon, Carlos czy Surp nigdy nie mogą? :D

Zawsze fascynowali mnie gracze ufs którzy w 95% przypadków trafiają te same konta :)

Dużo zdrówka i dalszych sukcesów :)

• Histora tego starcia jest krotka.
    Smyk wchodzi w szary kolor. Godlak ktory zawsze pilnuje zwozki od poczatku do konca z 2 tranasportami. Robi zwozkę- schodzi z konta na 45min.
    Zwozka 5układow od agresora. Smyk schodzi z u robi sztuczne zamieszanie skanami i zdejmuje Godlaka po czym jak gdyby nigdy nic obrońca loguje na konto.

To czysty przypadekxD

• Mamma mija... Ja zdaję sobie sprawę, że 75% kont w ogame, to czyjeś multi, psuh konto czy inne takie. Zdaję sobie sprawę, że ludzie sobie je złomowali i kitrali surkę.. Ale chwalić się tym w dziale ST to już mistrzostwo świata :D Szkoda, że to nie ja siedzę na banie na swoim oddanym koncie, bo mógłbym zwyzywać Smyka od hipokrytów, no ale ja na banie nigdy nie byłem więc nie wiem jak to jest.

(Okłamałem! HA! byłem na banie, tak się po złomowaniu rozpędziłem z machaniem surki sondami, że przywaliłem 7 razy xD )

Zdrówka Smyk !

• nie chce nic gadac smyka znam w u czasu:P
    moze to potwiedzic :P zawsze gral utcziwie i ten ban hmmmm co by sie zrobil lakomczuszek na 33kk surki ??
    watpie w to :P[mniam] taki carlos mi pisze ze nie laduje anty ma pkt za zniszczone a kiedy on ma zniszczone nie cale 1kkk a 6kkk pkt i mi pisze gamon ze on to zarobil chce zrobic debila z kogos jak sam jest debiem i nie wie co pisze kupuj dalej surke w koncu cb uwala

smyk wyjasni to i pokka gmonia ze da sie grac utcziwie a nie jak carlos kupije sure od top 1 i sie cieszczy trzeba zglaszac

Moderator kasai:
    Upominam za wulgaryzmy, obrazy i prowokacje.

• Jednak Smyk na banie z Godlakiem wiec odp sama sie wyklarowała.

chev36 Jestes takim primitywem i chciałes napisac cos mądrego,ale się upokorzyłes. Poświęcę Ci ostatni raz czas.
    To typowe zachowanie ekohimy - sprowokować / obrazić itp. Nic nie napisałem ,ze nie ładuje w anty,ale tego nie zauważyłes.
    Napisałem Ci "wiekszkosc z st" nic wiecej ,ale Ty juz sobie dopowiedziałes reszte. W dt i mt gracze wożą sure ,czasami tej sury jest sporo wiec to tez sa pkt. Ty tego nie zrozumiesz jaskiniowcu. Gracza roku juz mam na uni :) poprzenosiłes planety za 240k anty i dostałes bana.

smyk wyjasni to i pokka gmonia ze da sie grac utcziwie a nie jak carlos kupije sure od top 1 i sie cieszczy trzeba zglaszac

Gothe ma za mało z paczki. Jak cos to od Majsa albo od GHOSTA biore z Turcji tylko on słabo po niemiecku gada :/

chev36 Teraz pokaż czy masz odwage i powiedz wszystkim za co dostałes bana bo wypociłes i wylałes swoje żale obrażając mnie, wymyslając swoje teorie po swoim BANIE wiec napisz wszystkim teraz bo wszyscy jestesmy ciekawi za co dostałes bana bo przeciez Ty jestes niewiniątko.

• a ci odpowiem ban jest za multu z moonowkami nie z monowka8) sam wiesz kogo zglaszales;(

ty mi napisales ze masz pkt legitnie za latanie tym czasem masz ponad 6kkk pkt a w zniszczonych nie cale 1kkk to te bujdy mozesz slac dla swoich przydupasow :lool::lool::lool:
    ile paczek na iglaka polecialo od gotha?? przeciez ty anty nie kupujesz bez paczek grasz ok z twoim eko nie nie kali ale koledzy pomagaja wrocilem zeby ciebie rozwalic:P
    bedziesz na pz i nikt ci nie pomoz 8)
    widzimy sie w gali :P

Moderator kasai:
    Wulgaryzmy usunięte.

• Czy ja powiedziałem ,że nie kupuje paczek? Nie rozumiesz mojej wypowiedzi nadal.

ile paczek na iglaka polecialo od gotha?? przeciez ty anty nie kupujesz bez paczek grasz ok z twoim eko nie nie kali ale koledzy pomagaja wrocilem zeby ciebie rozwalic:P

Takich jak Ty jest ustawiona kolejka, tylko najpierw będziesz musiał się dopachać.

EkoHima nie prowokuje i nie obraża.

Wyżej masz przykład swojego sojusznika.

• EkoHima nie prowokuje i nie obraża.

chev36 wypowiada się w tym wątku we własnym imieniu, nie w imieniu sojuszu.

Tak jak napisałem, jeśli macie coś do siebie, załatwiajcie to między sobą.

Starcia nie będę komentował, bo jeśli to push, nie powinno się pojawić na forum.

• Czy ja powiedziałem ,że nie kupuje paczek? Nie rozumiesz mojej wypowiedzi nadal.

ile paczek na iglaka polecialo od gotha?? przeciez ty anty nie kupujesz bez paczek grasz ok z twoim eko nie nie kali ale koledzy pomagaja wrocilem zeby ciebie rozjechac:P

Takich jak Ty jest ustawiona kolejka, tylko najpierw będziesz musiał się dopachać.

EkoHima nie prowokuje i nie obraża.

zapraszam na disko zeby tu nie smiecic :P
    i tego nie uniesiesz bo nie masz kochones w kolo widzisz winnych popatrz na wlasne zaplecze 3 na dozywotnim banie kolega co chwile na banie wisi a ty mnie chcesz pouczac dawaj na disko pw poszlo z moim bio
    i tu guff pisze ci ze ja pisze jako ja a nie jako sojusz bo nie bede calego soja wciagal w nasze twoje klamstwa tak ja to pisze jako ja nie jako soj

[mniam]

Moderator kasai:
    Piosenka z wulgaryzmami usunięta.