Anathema & GloryDragon vs. Lisek ~ 165.376%

• Piękny poranek dobrze się zaczął Glory od rana pełen pasji po ostatnich dobrych lotach wypatrzył powrót FS pana Hardego i Twardego vel Liska tak więc polecieliśmy przyjacielsko przywitać flote liska dla którego należy się syte SzO zawsze sie dobrze pilnował :brawo:

Dnia 09-03-2025 09:32:02 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Anathema [FBoss]

Pancernik 3.086.664

Agresor GloryDragon [FBoss]

Pathfinder 57.758

Obrońca Lisek [HEGEMONI]

Mały transporter 420.909

Duży transporter 65.316

Lekki myśliwiec 277.618

Ciężki myśliwiec 102.908

Krążownik 89.327

Okręt wojenny 30.627

Recykler 65.924

Sonda szpiegowska 18.881

Bombowiec 23.512

Niszczyciel 16.146

Gwiazda Śmierci 22

Pancernik 100.114

Reaper 13.074

Pathfinder 70.276

Wyrzutnia rakiet 100

Lekkie działo laserowe 100

Mała powłoka ochronna 1

Po bitwie...

Agresor Anathema [FBoss]

Pancernik 3.085.150 ( -1.514 )

Agresor GloryDragon [FBoss]

Pathfinder 55.851 ( -1.907 )

Obrońca Lisek [HEGEMONI]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

1.501.791.003 Metalu, 443.207.751 Kryształu i 272.041.306 Deuteru

351.318.241 Metalu, 110.801.937 Kryształu i 68.010.327 Deuteru

Agresor stracił łącznie 187.807.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 27.375.432.000 jednostek.

Całkowite straty obrońców, wliczając farmingi: 27.375.816.000 jednostek.

At these space coordinates now float 8.099.979.000 metal, 6.463.270.800 crystal and 1.974.441.600 deuterium.

The defender gain a wreckage field of 2.792.355.000 metal, 2.215.720.000 crystal and 675.965.000.

Agresor przejął łącznie 2.747.170.565 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 9.892.412.244

Kryształ: 6.928.115.488

Deuter: 2.276.527.233

agresor zyskał łącznie 19.097.054.965 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -12.500.731.744

Kryształ: -9.021.358.188

Deuter: -2.916.856.633

obrońca stracił łącznie 24.438.946.565 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 5.1.0

• No cóż morfeusz był dużo silniejszy niż Lisek tej nocy :) Ale jak to mówi stare ogamowe przysłowice, Lisek zawsze spada na cztery łapy.. a nie to nie tak, że zawsze powstaje z popiołu.. a to też nie to..

No listek zawsze wraca i ..uj o to to :D Przetapiajcie, ja się odbuduje :) Gratuluję w końcu złapania rudej kity :)

• No cóż morfeusz był dużo silniejszy niż Lisek tej nocy :) Ale jak to mówi stare ogamowe przysłowice, Lisek zawsze spada na cztery łapy.. a nie to nie tak, że zawsze powstaje z popiołu.. a to też nie to..

No listek zawsze wraca i ..uj o to to :D Przetapiajcie, ja się odbuduje :) Gratuluję w końcu złapania rudej kity :)

Dasz rade trzymamy kciuki do tej pory dobrze ci szło :6stars:

• Gratki trafienia Liska, choć szkoda go, bo przynajmniej gra uczciwie :szo:; nie to co sojusz FBoss - gdzie już kilku członków otrzymało bany; m.in.:
    Sehkyt, Cinnabar, Meliodas i Koko - zapewne za to, że są tacy "mondrzy" i uczciwi. :trollface:

• Gratki trafienia Liska, choć szkoda go, bo przynajmniej gra uczciwie :szo:; nie to co sojusz FBoss - gdzie już kilku członków otrzymało bany; m.in.:
    Sehkyt, Cinnabar, Meliodas i Koko - zapewne za to, że są tacy "mondrzy" i uczciwi. :trollface:

Cinnabar wiesz jaki byl i jego ban byl juz dlugo po za sojuszem, Meliodas nie dostal bana, tylko nowy wlasciciel tego Konta, i to po 2 dniach gry u nas, Sehkyt cos tez nie wyszlo wam te zglaszanie i dowody, odkad grasz Testie, kazdego zglaszasz.;)

• Kolejny złom potężna flota, chyba już nie ciesz? No to tylko oczywistość ;)

Szkoda że na Lisku .Mimo to pozdrawiam graczy 🙂

każda wlotka nadal cieszy jak najbardziej ale im głębiej w las tym bardziej staje sie to formalnością ;)

w ramach przypomnienia sam z nami grałeś ale dostałeś buta za bycie dziwnym dzieckiem w gronie dorosłych także wiesz narzucanie teraz zbiorowej odpowiedzialności za błędy innych jest bez sensu bo równie dobrze ty jesteś temu wszystkiemu winien i równie jesteś "umoczony" idąc twoją jakże mądrą logiką a to że ktoś podjął takie a nie inne decyzje nie wpływa to w żadnym stopniu na uczciwość reszty w innym wypadku suport dawno by nas pokarał gdybyśmy łamali zasady gry tak jak ty to myślisz zawsze

• dostałeś buta za bycie dziwnym dzieckiem w gronie dorosłych

Zostałem wyrzucony za robienie beki z Cinnabar, ale to chyba nie do końca był taki but jak opisujesz (screen dla przypomnienia poniżej). A to że Fboss charakteryzuje się największą ilością zbanowanych graczy za łamanie regulaminu jest po prostu faktem. Też mi "przykro" z tego powodu... :trollface:

image.png

• dostałeś buta za bycie dziwnym dzieckiem w gronie dorosłych

Zostałem wyrzucony za robienie beki z Cinnabar, ale to chyba nie do końca był taki but jak opisujesz (screen dla przypomnienia poniżej). A to że Fboss charakteryzuje się największą ilością zbanowanych graczy za łamanie regulaminu jest po prostu faktem. Też mi "przykro" z tego powodu... :trollface:

image.png

Fakt wtedy tak o tobie myślałem i jak widać wstawiałem się za tobą ale czas pokazał jaki z ciebie (nie)dobry zawodnik a ten but to nie był ze względu na cinnabara większość miała o tobie takie zdanie tylko ja będąc wiecznym optymistom miałem inne ;)

• Anathema: "...ale czas pokazał jaki z ciebie (nie)dobry zawodnikale czas pokazał jaki z ciebie (nie)dobry zawodnik..."

Trochę faktów...

Stan na godzinę 21:08 09.03.2025

Punkty Anathema Testie Porównanie
    TOTAL 2 198 199 493 243 075 828 Anathema ma Total 9,04 razy większy od Testiego
    EKO 611 964 780 68 419 390 Anathema ma eko 8,94 razy większe od Testiego
    BADANIA 431 026 984 23 931 533 Anathema ma badania 18,01 razy większe od Testiego
    FLOTA 1 124 723 650 25 266 784 Anathema ma flotę 44,51 razy większą od Testiego
    ZNISZCZONE 494 712 126 138 709 005 Anathema niszczył 3,57 razy więcej od Testiego

Zniszczone do całości floty 43,99% 548,98%      

Anathema zniszczył obce floty o wartości 43,99% swojej floty.
    Testie zniszczył obce floty o wartości 548,98% swojej floty, No kiepściutko rzeczywiście...
    Wydaje mi się, że czas pokazał, ale jednak coś innego.
    Zostawiam dalszą interpretację czytającym.

• statystyka ok miała by sens tylko zwróć uwage na co on lata i co on złomuje i w jaki sposób satki resztki mikro flotki i to na cele które bankowo będące nie aktywne i nie ruchome dodatkowo jego flota została drastycznie zmniejszona i zapakowana w recki przez moją osobe więc samo to już wykrzacza statystke no ale dalej nie w temacie jesteś Adidzia to sie nie mieszaj z łaski swojej Testie wie oco mi chodzi i troche nisko w sumie z jego strony że prywatne rozmowy tak pokazuje no ale to tylko dodaje powagi do jego poziomu na jakim gra i co sobą prezentuje nie bez powodu większość uni go nienawidzi i to bardziej jest nie lubiany przez wszystkich niż ja o dziwo a to ja miałem być tym boogeymanem ;)

• Adialasa ładnie ogarnęłaś staty<3

Anathema nawet gdybyś dodał te gęsi za 27 mln pkt, które rozwaliłeś (gratulacje dla Kamilusa i Ciebie za współpracę!), to i tak wychodzi jakieś 250% do 44%. Musisz więc jeszcze trochę polatać, bo nawet Twoi koledzy z Fanfir na głosowym podczas rozmów ze mną na Discord mówili, żeś nielot. Przykro było tego słuchać – odniosłem wrażenie, że mam do Ciebie więcej szacunku niż oni; a to przecież oni byli czy też nadal są Twoimi sojusznikami...

• Adialasa ładnie ogarnęłaś staty<3

Anathema nawet gdybyś dodał te gęsi za 27 mln pkt, które rozwaliłeś (gratulacje dla Kamilusa i Ciebie za współpracę!), to i tak wychodzi jakieś 250% do 44%. Musisz więc jeszcze trochę polatać, bo nawet Twoi koledzy z Fanfir na głosowym podczas rozmów ze mną na Discord mówili, żeś nielot. Przykro było tego słuchać – odniosłem wrażenie, że mam do Ciebie więcej szacunku niż oni; a to przecież oni byli czy też nadal są Twoimi sojusznikami...

ciekawe z kim ty byś miał rozmawiać z mojej ekipy no ale nawet zakładając że jakimś cudem z kimś rozmawiałeś to wyobraź sobie że ja jestem jeden i latam albo na jednym albo na drugim uni a obecnie Fafnir jest zdominowany dostatecznie i nie chce chłopakom na siłe dobijać reszty ocalałych eko mi tam ładnie surke robi starcza mi to na rozwój a okazyjnie sie gdzieś przeleci natomiast Eris to inna bajka jest na co polować jeszcze nazbyt wielu żywych poza tym po co mam sie równać do ciebie w krzywych statystykach i cokolwiek udowadniać ja poluje na flociarzy aktywnych grajków dobrze pilnujące sie cele wymagające uwagi a nie tak jak ty na satelity i śpiących maluszków to troche taka gigantyczna różnica ale co komu radość sprawia tak ;)

• śpiących maluszków

No i w końcu szczerość! Pierwszy raz powiedziałeś coś, z czym mogę się zgodzić. :trollface:
    Witaj w gronie „śpiących maluszków” – chociaż w sumie, biorąc pod uwagę twoje statystyki, to bardziej „sponsorowanych maluszków:trollface:

antek.png

image-4.webp

image-3.webp

image-1.webp

image-2.webp

image.webp

• no jest czym sie pochwalić loty na resztki / satki / trampki lub gąski które wróciły z wlotów i były bez opieki szapoba normalnie bijcie pokłony ludzie to co ty mi jak szczurek nakradłeś to ja sobie wielokrotnie z nawiązką odzyskałem ba nawet dużo na ++++ wyszedłem ale to taki szczegół nie 😉 aj testie testie widze że na siłe chcesz zaistnieć twoje 5 minut już minęło teraz jesteś wczorajszą ciekawostką bez urazy oczywiście pozwól że już nie będę marnował więcej czasu na rozmowy z tobą bo to do nikąd nie prowadzi a grube ryby same sie nie upolują ;) chociaż bywają wyjątki od tej reguły jak ktoś gąskami lata na maluszka i nie pilnuje lotu :>