Uniwersum bez możliwości kupowania antymaterii

• Ale wy naprawdę po raz kolejny dyskutujecie uni z abonamentem, gdy ten temat średnio raz na tydzień się pojawia w każdej możliwej społeczności Ogame od kilkunastu lat i od kilkunastu lat nawet osoby z GF wprost mówią, że nie ma na to szans?

• abonament dobry pomysl ale tez ma swoj duzy minus

to co za darmo to zawsze jest darmowe, a na uni z abonamentem malo osob by gralo

I tak zle i tak niedobrze.. Po tylu latach to chyba juz czas przyszedl na to zeby sie pogodzic ze zostanie tak jak jest i nie łudzic sie jakims abonamentem

Ale mam dla was wszystkich rade, dla tych co tak placza ze ktos topuje tabele bo wydal kupe szmalu

Zacznijcie ignorowac pierwssze top 10 kont i liczcie swoj status od top 11... bedzie po problemie

• czy na UNI z abonamentem mało osób by grało = obstawiam że do chwili kiedy takie nie powstanie nie wiadomo

stara gwardia z chęcią pograła by na takim UNI, i jeszcze żeby wszystko było x1

byłoby wyzwanie :)

• Pomysł fajny grał bym ale nie abonament ! a jednorazowa opłata za rok grania 29 zł , 59 zł do ustalenia moim zdanie i tak by zarobili bo teraz nie każdy kupuje AM na obecnych Uni gra 2 tys nawet 1,5 tys każdy by zapłacił z rok i mają kasę po roku znowu zapłata albo konto automat urlop do zapłacenia ! na kolejny rok ale musiała być do długa rozrywka !

Jedno Uni taka odskocznia od tych 3 do 5 miesięcy uni

• Ale mam dla was wszystkich rade, dla tych co tak placza ze ktos topuje tabele bo wydal kupe szmalu

Zacznijcie ignorowac pierwssze top 10 kont i liczcie swoj status od top 11... bedzie po problemie

Widzisz widziałem już nie raz jak pisałeś " nie zwracaj uwagi na top , nie płacz o top ale myślę że umyka Ci większy obraz "

Dlaczego tak dużo ludzi piszę gra bez Am nowe propozycje itp bo są spragnieni dobrej rozgrywki , emocji , ile czasu poświęcasz na grę , rozbudowa i upadek ciężka ponowna rozbudowa ! długa rozgrywka niektórzy tego pragną emocji większej chęci go gry ! tak jak było to lata lata temu ! Teraz się gra ale to jest tylko namiastka dawnego OG teraz jest zapłać a wygrasz nawet jak stracisz flotę nie kupujesz AM i Cię coś podkusi kupisz za 100-300 zł i tak to wygląda . Dlatego ja rozumiem czemu tyle ludzi o tym pisze można tu debatować ale to są tylko domysły ile ludzi by grało ile by zapłaciło itp