Consul Iris 50 vel dziuniek & zygunia & Y2K & Chico & Selavi [KOMORNIC] vs. Spawacz ~ 36.113.568 % TOP 2 ACS x 1 i TOP 2 ACS ogame.pl

• Gratulacje, pod takim RW grzech się nie wpisać. Piękna akcja.

Do tej pory nikt tego nie napisał, więc ktoś musi: łe, ustawka jak nic, wszyscy wiedzą że Spawacz to multi Y2K, GO o tym wiedzą ale nic nie robią bo dostają w kasę pod stołem. Komorniki za turecką Anty kupują u Spawacza statki a potem co roku złomują a w dodatku cziterzy i złodzieje, bo każdy pijak to złodziej!

a614a73709f9b164833702c6f0b7a56a.jpg

• Spawciu pisze, że zero finezji przy akcji, bo on nawalony, flota bez opieki na moonie ale mimo wszystko ktoś jednak tę flotę wypatrzył i na podstawie obserwacji aktywności z poprzednich dni wytypował, że obrońca śpi i za to też należą się gratulacje. Szczerze to ciężko mówić już o przetapianiu zysku na floty bo macie je już i tak wykokszone, no ale co innego z tą surą robić. ;)

Spawciu SZO, bo jak nie ty to kto xD

• Nie zaglądam tu często, ale po tym starciu to nawet sąsiednie Kalyke zadrżało :)

Pięknie ST, procent zacny i zysk również.

Fajnie się tam bawicie :)

Atakierom uzupełnienia strat, a obrońcy promocji na anty :P

Btw opis jakby z innej galaktyki :)

• Wróciłem z bana :trollface:

kasai koleżanka komorników banuje mnie za każdym razem jak nspisze prawdę o jej kolegach.

Y2K pisze na forum, że jestem debilem itd. (używa różnych inwektywów, aby mnie obrazić) i nie dostaje bana..... Żenujące to jest....

Co do starcia:

Pić trzeba umieć xDxD

Myślę, że Spaw wypił tej nocy wiecej alkoholu, niż przydupas Y2K Orzech przez całe swoje życie xD

Tak jak Spaw napisał. To tylko chora gra bez żadnych zasad. On może zbudować flotę w jeden dzień za paczki. Także ten złom nie ma żadnego znaczenia 👌

Fajnie się czyta wypociny klakierów i przyduolpasów jednego z graczy. I to w tym starciu jest najlepsze. :trollface:

Komornicy sami latają po satelitach i pełzaczach a tutaj sami oskarżają o to innych graczy. Hipokryzja level master

Spaw obrzygańcu nie pij whisky :trollface:

• Może za prawdę nie dają bana a za nie prawdę dają :trollface::trollface:

Ja jak zwykle jak posiedzę 2-3 noce żeby trochę sojuszowo przycisnąć bande Spawacza, to efekt jest dopiero jak mnie niema i szkoda, ze nie mogłem się zabrać ale mam nadzieje, że jakiś grosik wniosłem mimo wszystko :beaten::beaten::beaten:

Ja szaleje w górach a Wy robicie piękne topowe ST z zaje... procentem i zyskiem z kosmosu :P

Kolejny raz spawacz zasilił dość obficie Komorników w surowce i piękne starcie wiec trzeba mu za to podziękować, cześć tych obficie wpakowanych monet w tą grę, trafiła do nas a jemu bezpowrotnie uciekła, więc czekamy na to odbudowę i trzymanie tradycji i trzymamy za słowo, że te pieniądze nic nie znaczą i ze przeklika nową flotkę w 1 dzień :D

Graty ekipa, ciągniemy ten wózek dalej ;)