Anathema [FBoss] vs. Izi_Rajtuza [HEGEMONI] ~ 13.830%

• Kolejne starcie z serii bez opieki to zabieram ;)

Obrońcy :szo:

Bo wiem że się pilnuje dobrze mimo to tutaj musiał zajść jakiś wyjątek :/

Dnia 05-02-2025 02:10:33 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Anathema [FBoss]

Pancernik 1.993.419

Obrońca Izi_Rajtuza [HEGEMONI]

Mały transporter 71.911

Duży transporter 32.980

Recykler 4.000

Satelita słoneczny 610

Niszczyciel 5.060

Gwiazda Śmierci 8

Pancernik 60

Reaper 5.060

Pathfinder 60

Wyrzutnia rakiet 12.000

Lekkie działo laserowe 20.000

Ciężkie działo laserowe 66.000

Działo Gaussa 5.000

Działo jonowe 1.115

Wyrzutnia plazmy 3.900

Mała powłoka ochronna 1

Duża powłoka ochronna 1

Po bitwie...

Agresor Anathema [FBoss]

Pancernik 1.993.194 ( -225 )

Obrońca Izi_Rajtuza [HEGEMONI]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

114.456.048 Metalu, 43.653.797 Kryształu i 43.052.533 Deuteru

Agresor stracił łącznie 19.125.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 3.579.029.000 jednostek.

At these space coordinates now float 698.659.200 metal, 565.513.200 crystal and 118.896.000 deuterium.

The defender gain a wreckage field of 241.812.000 metal, 194.744.000 crystal and 40.492.000.

Agresor przejął łącznie 201.162.378 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 806.365.248

Kryształ: 600.166.997

Deuter: 158.573.533

agresor zyskał łącznie 1.565.105.778 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -1.780.961.048

Kryształ: -1.197.836.797

Deuter: -324.345.533

obrońca stracił łącznie 3.303.143.378 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 5.1.0

• jak sie liczyc nie umie, to sie sle wszystko co sie ma 😀, a ze paliwo w paczkach czeka to co tam.

W sumie kto bogatemu zabroni, ale tez kto zabroni biednemu zostac bogatym :D

Cisnij tam cisnij ;(:thumbdown:

tenor.gif?itemid=4684426

Lubił wieczorem wyjąć z szafy skrzypce,

kładąc futerał przy tomach Norwida.

:fa:

• bynajmniej nie jest nim ból pośladków tak jak u ciebie :ocb:

• Antek... nie spinaj.
    Prawdą jest, że lecisz tym co masz, bo boisz się podstawki.
    Dlatego też, paczkujesz flotę do wielkości pięciu kolejnych w rankingu, żeby samemu nie doświadczać bólu pośladków.
    Twoje ataki, to często siła razy gwałt a nie strategia.
    Jechałeś mnie kiedyś rakietami:
    Ty rakiety, ja przeciwrakiety.

Ty rakiety, ja przeciwrakiety.
    Stary... chyba dopiero za dziesiątym strzałem, jak nie lepiej, doszedłeś do wniosku, że to nie ma sensu jak jestem zalogowana.
    Nie wiem, czy chciałeś się ścigać, kto szybciej klika myszką, czy kto ma więcej anty na przyśpieszanie stoczni.
    Gdzie tu pomyślunek? Gdzie tu strategia?
    No chyba, że ja czegoś nie rozumiem...

Raz jeszcze nie spinaj.
    I zaakceptuj fakt, że twoją zaje...fajność w grze, określa ilość otwartych paczek.
    Buziak :*

• szczerze to nie bardzo jest co oglądać przy takiej przewadze w punktach. Na skanie złapany a następnie zapuszkowany - spoko. Naturalny cykl złomowania. Ale sam nie musiałeś robić FS bo po co, obawiać się podstawki nie trzeba bo lecisz wszystkim. Bunkier nie bunkier co za różnica. Zazwyczaj granie na najwyższym poziomie po kupieniu paczek również obejmuje te kwestię - jeśli zakładamy, że celem kupowania paczek jest kupienie sobie rozgrywki/umożliwienie rozgrywki na wyższym poziomie i podniesienie poprzeczki, co jest sensowne i jak najbardziej akceptowalne.

Łeb na karku masz, jak Adialasa się przez ciebie poci to musisz być ogier. Samym hajsem byś jej nie zagiął.

Atakuj max 2x punktami floty przeciwnika żeby mieć cały pakiet gry na poziomie. Wtedy będzie respekt na dzielni.

• śmieszą mnie te fantazje i opinie jakie macie na mój temat i te spekulacje dlaczego ja robie tak a nie inaczej fajnie sie to czyta wszystko dzieki Adida ty to mnie umiesz swoimi bajkami rozśmieszyć dalszą część wypowiedzi pozostawie bez komentarza a co do paczek to może się przyznaj ile sama otworzyłaś xD

• szczerze to nie bardzo jest co oglądać przy takiej przewadze w punktach. Na skanie złapany a następnie zapuszkowany - spoko. Naturalny cykl złomowania. Ale sam nie musiałeś robić FS bo po co, obawiać się podstawki nie trzeba bo lecisz wszystkim. Bunkier nie bunkier co za różnica. Zazwyczaj granie na najwyższym poziomie po kupieniu paczek również obejmuje te kwestię - jeśli zakładamy, że celem kupowania paczek jest kupienie sobie rozgrywki/umożliwienie rozgrywki na wyższym poziomie i podniesienie poprzeczki, co jest sensowne i jak najbardziej akceptowalne.

Łeb na karku masz, jak Adialasa się przez ciebie poci to musisz być ogier. Samym hajsem byś jej nie zagiął.

Atakuj max 2x punktami floty przeciwnika żeby mieć cały pakiet gry na poziomie. Wtedy będzie respekt na dzielni.

Dzięki za porady ale jakby ci umknęło to ja to robie dla zabawy i dlatego że mogę po prostu nie zawsze o zysk chodzi chociaż za te wszystkie małe wloty zarobiłem na 1.5k gąsek będzie co Adidzie wysyłać z nudów i kulki wszystkie ściągać jak mnie ochota najdzie xD

• Fantazje?
    Opisałam, same fakty.
    Co do Twoich statystyk, to wszyscy widzą. A co do Twojego ataku rakietami na mnie, to oboje wiemy, że tak było. Jak nie pamiętasz to zerknij w raporty.
    Może z perspektywy czasu pokażą Ci, Twoje bezmyślnie klikanie.

• Adida tak fantazje i o tych rakietach tak mówisz jakby to nie wiadomo co było jakieś legendarne starcie xD a ja sprawdzałem akte twoją nimi i co zrobisz a ostatecznie i tak ten dopaczkowany bunkier zezłomowałaś i gąski za to przekręciłaś co było bez sensu no ale to ty grasz swoim kontem bo gdyby tam miało sie starcie odbyć więcej byś mi tym bunkrem zrobiła wtedy ale nie kwestionuje twojej mądrości na pewno był jakiś ukryty plan :/ nie żeby to na mnie jakieś wrażenie robiło wtedy nie zrobiłaś i teraz też nie robisz ale ja lubie czasem dobrą komedie i w takich ramach traktuje te rozmowy z wami tutaj ;)

• Dzięki za porady ale jakby ci umknęło to ja to robie dla zabawy i dlatego że mogę po prostu nie zawsze o zysk chodzi chociaż za te wszystkie małe wloty zarobiłem na 1.5k gąsek będzie co Adidzie wysyłać z nudów i kulki wszystkie ściągać jak mnie ochota najdzie xD

Porady od biedaka, średniej jakości i w niskiej cenie (za darmo) :P rób jak chcesz, latamy po dopaminke a jak się lata zależy od gracza. To tylko gra.

Ale jak przeciwnicy się po walce szanują to jest spoko, można by rzec wg. kodeksu Bushido (pun intended).

No i mnie jak ktoś zezłomuje i spadne poniżej top 400 to czekają mnie klapsy i walka w kisielu (zasady sojuszu), i kto tu wygrał gre :closed:

• Staty wszyscy widzą, rw widzą, liczyć umieją, wnioski wyciągnięte, obydwie strony okopane na swoich pozycjach - kwestii paczkowania proszę już więcej nie poruszać tutaj, już dosyć jasno daliście sobie wzajemnie do zrozumienia, jaki kto ma pogląd na w/w temat.

• Legendarne starcie? W takim wykonaniu?
    Tak tak sprawdzałeś. Oczywiście.

Bunkier przerobiłam z innego powodu. Taki z Ciebie i tego Twojego sztabu ludzi matematyk, że nie musiałam nic robić. Wleciałeś w pustą planetę.

Ten atak kojarzy mi się z tą reklamą: Zobacz
    A potem lament: "Co tam się podziało", "Błąd gry"

Pisałam Ci już w grze, że wiosna idzie, trzeba kończyć i wyjść z domu. Zatem rozwalaj sobie te księżyce. W końcu masz 1,5k GSów więcej
    Buźka:*

P.S.
    Wakat, już dawno nie chodzi o paczki, a o podejście :)

• No ta w tamtym nie odbytym starciu uratował cie błąd gry flota znikająca na falandze w danym czasie serwera nie może magicznie zostać 2s później cofnięta skoro jej już na fali nie ma i tak cie wyliczyłem a że gra zrobiła mi psikusa to jeszcze tu dogorywasz ale nie żeby coś nie paraduje z tym jakby nie wiadomo co sie stało natomiast tobie to chyba już sodówka do główki bije bo myślisz że taka dobra jesteś jak narazie poza spamem na priv co lot mój nic nie pokazałaś :(

• Staty wszyscy widzą, rw widzą, liczyć umieją, wnioski wyciągnięte, obydwie strony okopane na swoich pozycjach - kwestii paczkowania proszę już więcej nie poruszać tutaj, już dosyć jasno daliście sobie wzajemnie do zrozumienia, jaki kto ma pogląd na w/w temat.

Jak najbardziej ale zebrani tutaj muszą sie troche wygadać wyrzucić swoje żale i smutki a ja zaś nie omieszkam się na kontr argumenty i debate chyba nie spamimy za bardzo ? :)

• No ta w tamtym nie odbytym starciu uratował cie błąd gry flota znikająca na falandze w danym czasie serwera nie może magicznie zostać 2s później cofnięta skoro jej już na fali nie ma i tak cie wyliczyłem a że gra zrobiła mi psikusa to jeszcze tu dogorywasz ale nie żeby coś nie paraduje z tym jakby nie wiadomo co sie stało natomiast tobie to chyba już sodówka do główki bije bo myślisz że taka dobra jesteś jak narazie poza spamem na priv co lot mój nic nie pokazałaś :(

Tak, masz rację jesteś najlepszy, to wszystko wina gry.

Spij dobrze Antoś :)