Zestaw FŻ pod skracanie badań

• mam gotowe 2 drzewka

Na którym lepiej lab zrobić twoim zdaniem z doswiadzenia?

Mechy - expy

Rocki - paczki

W pierwszej opcji gra się czesto wiec czesciej przydaje sie skracanie badan, ale przy rokach np wysoko astro bardziej by się przydało duże skracanie jak się chce odpalić ,,kilka,, paczek?

,,Czy we mnie jest jad? Nie jestem gadem, ja jestem słońcem! Jeśli jesteś bałwanem to zostanie po tobie mokra plama,, Crysis

• mam gotowe 2 drzewka

Na którym lepiej lab zrobić twoim zdaniem z doswiadzenia?

Mechy - expy

Rocki - paczki

W pierwszej opcji gra się czesto wiec czesciej przydaje sie skracanie badan, ale przy rokach np wysoko astro bardziej by się przydało duże skracanie jak się chce odpalić ,,kilka,, paczek?

Expy - ludzie
    Rocki - paczki

• Expy - ludzie
    Rocki - paczki

W ogóle być moze, nie liczyłem tego.

Tu jednak chodziło na czym lepiej badania do skracania czasu badań rozwijać.

Nie pomyślałem, że przecież można zacząć badanie na rokach (paczki) i za 2 dni debuffu wrócić na mechy/ludzi do ekspów z rozwinietym skracaniem badań i ponownie odpalić badanie... :trollface:

,,Czy we mnie jest jad? Nie jestem gadem, ja jestem słońcem! Jeśli jesteś bałwanem to zostanie po tobie mokra plama,, Crysis

• na ludziach centrum badań, tylko trzeba mieć na uwadze to że badania FŻ są kosztowne, i na późniejszym etapie gry nie ma znaczenia czy buduje się 5 czy 7 dni bo na następne nawet mając mocne eko tak szybko nie nazbierasz