LupkiChrupki [MAS] vs. Cider [FBoss] ~ 3.953%

• HWNI % WcieSNR!!! ;-)

Dnia 25-01-2025 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor LupkiChrupki [MAS]

Pancernik 10.000

Pathfinder 20.000

Obrońca Cider [FBoss]

Mały transporter 37

Duży transporter 42.053

Lekki myśliwiec 1.035

Ciężki myśliwiec 267

Krążownik 1.416

Okręt wojenny 180

Sonda szpiegowska 7.867

Bombowiec 7

Niszczyciel 169

Pancernik 229

Reaper 26

Pathfinder 164

Wyrzutnia rakiet 6.320

Po bitwie...

Agresor LupkiChrupki [MAS]

Pancernik 9.976 ( -24 )

Pathfinder 18.866 ( -1.134 )

Obrońca Cider [FBoss]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

217.712.402 Metalu, 89.676.003 Kryształu i 35.860.095 Deuteru

Agresor stracił łącznie 37.194.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 634.429.000 jednostek.

At these space coordinates now float 194.515.800 metal, 188.771.400 crystal and 12.102.600 deuterium.

The defender gain a wreckage field of 66.494.000 metal, 61.097.000 crystal and 2.232.000.

Agresor przejął łącznie 343.248.500 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Debris harvested by the attacker(s):

39.088.200 metal, 39.088.200 crystal and 12.102.600 deuterium

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 247.008.602

Kryształ: 110.794.203

Deuter: 38.530.695

agresor zyskał łącznie 396.333.500 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -478.259.402

Kryształ: -325.228.003

Deuter: -44.367.095

obrońca stracił łącznie 847.854.500 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 5.1.0

• gratki wlotki chrupka :brawo: nasz Cider ma trochy dużo na głowie obecnie raz jeszcze aby ci sie syn zdrowy urodził jutro Cider trzymamy kciuki :papa:

co do tych farmingów Testie to sprzydadzą ci sie te resztki surki będziesz miał za co kule na nowo budować zostaw troche na pełzacze jeszcze bo kto wie może mi sie nudzić będzie bardziej niż zwykle i zrobie pare lotów w twoim stylu :trollface:

• przydadzą ci sie te resztki surki

Takie teksty padają tylko od spasionego antymaterią Anathemy :trollface:

no widzisz to nie moja wina że cie na tyle nie stać żeby mi dorównać dla mnie to resztki surki a dla ciebie to wielki zysk ledwo 100kk msu wyszło to tylko świadczy na jakim poziomie gramy ja ci kulki dla zabawy kasuje kiedy chce a ty musisz liczyć na cud że akurat jestem zajęty aby mi cokolwiek zrobić :lool:

• Boże co za hipokryta ten wasz cały ana coś tam... 😅 Nie dalej jak 2 tygodnie temu płakał ze go ludzie oskarżają ze jest paczkomatem i ze on pro elo melo gracz paczek nie kupuje! A tfuuuu jakie paczki?? A teraz wielki boss chwali się jaki ro ma portfel i na ile to go stać 😅 Flote kupisz ale pamięci do swoich wypowiedzi nie bardzo🤷‍♂️ Typowy pay2win 😅🤦 Nie martw się jednak na każdy portfel znajdzie się większy :D

• To lecimy z roastem:

9hya8j.jpg

• Zniszczyłeś dwa księżyce? Tracąc 210 GS'ów. Wow, gratulacje, Sherlocku. To trochę jakbyś wygrał 5 zł na loterii, ale wydałeś 500 zł, żeby kupić losy. Mam nadzieję, że było warto, bo ja odbudowałem je szybciej, niż ty zdążyłeś napisać "gg". Absurd na takim poziomie, że nawet twórcy Ogame pewnie się zastanawiają, czy nie stworzyć specjalnego osiągnięcia: "Największa strata dla najmniejszego efektu"
    • Twój portfel jest jedynym powodem, dla którego twoja flota istnieje. Bez niego twoje konto w grze byłoby puste szybciej niż twoje planety i moony po moich atakach.
    • Za każdym razem, kiedy widzę, jak tracisz gs'y, mam ochotę sprawdzić, czy przypadkiem nie ogłosili promocji na antymaterię. Zawsze trafiasz w "Happy Hour", tylko szkoda, że twoje wyniki w grze to wieczny "Sad Hour"
    • Twoja relacja z antymaterią to historia miłości, której nikt nie rozumie. Kupujesz jej tyle, że twórcy gry powinni nazwać serwer twoim imieniem w podziękowaniu za utrzymanie GameForge.
    • Anathema, gdyby twoje życie zależało od tej gry, to nawet ZUS nie chciałby wypłacić ci emerytury, bo powiedzieliby, że z takim bilansem nie zasługujesz na nic.
    • Twoje ataki na mnie są tak skuteczne, że planety idlaków obok mnie mówią "te Anathema, może na mnie spróbuj".
    • Gdyby twoje decyzje były kodem do gry, to deweloperzy nazwaliby go "random_fail.exe"
    • Jesteś tak bogaty, że przekupiłeś piratów na ekspedycjach i Cię nie atakują.
    • Anathema, twoje pomysły w grze są tak epickie, że powinny trafić do kronik Ogame – w dziale "Komedie i przestrogi".
    • Masz taki dochód z lotów na mnie, że moja lotka bez kopalni ma większy income.
    • Grasz w Ogame, jakby to był symulator spalania deuteru – gratulacje, odkryłeś, jak marnować zasoby jeszcze szybciej.
    • Gdyby GameForge wprowadził dzienny limit na otwarcia paczek - to nie miałbyś dexu na fs'a i dostałbyś złoma.
    • Twoja flota ma taką efektywność, że Greenpeace by ją pochwaliło za brak zagrożenia.
    • Ten twój avatar z forum wygląda, jakby obiecywał: "Za mną pójdą tysiące". Szkoda tylko, że nie powiedział, że na antymaterię.

:trollface::trollface::trollface:

• Boże co za hipokryta ten wasz cały ana coś tam... 😅 Nie dalej jak 2 tygodnie temu płakał ze go ludzie oskarżają ze jest paczkomatem i ze on pro elo melo gracz paczek nie kupuje! A tfuuuu jakie paczki?? A teraz wielki boss chwali się jaki ro ma portfel i na ile to go stać 😅 Flote kupisz ale pamięci do swoich wypowiedzi nie bardzo🤷‍♂️ Typowy pay2win 😅🤦 Nie martw się jednak na każdy portfel znajdzie się większy :D

co ty brałeś ? ja nic takiego nie mówiłem hipokryzja to jest z drugiej strony tych co płaczą o antymaterie właśnie a sami z niej korzystają ;)

To lecimy z roastem:

9hya8j.jpg

• Zniszczyłeś dwa księżyce? Tracąc 210 GS'ów. Wow, gratulacje, Sherlocku. To trochę jakbyś wygrał 5 zł na loterii, ale wydałeś 500 zł, żeby kupić losy. Mam nadzieję, że było warto, bo ja odbudowałem je szybciej, niż ty zdążyłeś napisać "gg". Absurd na takim poziomie, że nawet twórcy Ogame pewnie się zastanawiają, czy nie stworzyć specjalnego osiągnięcia: "Największa strata dla najmniejszego efektu"
    • Twój portfel jest jedynym powodem, dla którego twoja flota istnieje. Bez niego twoje konto w grze byłoby puste szybciej niż twoje planety i moony po moich atakach.
    • Za każdym razem, kiedy widzę, jak tracisz gs'y, mam ochotę sprawdzić, czy przypadkiem nie ogłosili promocji na antymaterię. Zawsze trafiasz w "Happy Hour", tylko szkoda, że twoje wyniki w grze to wieczny "Sad Hour"
    • Twoja relacja z antymaterią to historia miłości, której nikt nie rozumie. Kupujesz jej tyle, że twórcy gry powinni nazwać serwer twoim imieniem w podziękowaniu za utrzymanie GameForge.
    • Anathema, gdyby twoje życie zależało od tej gry, to nawet ZUS nie chciałby wypłacić ci emerytury, bo powiedzieliby, że z takim bilansem nie zasługujesz na nic.
    • Twoje ataki na mnie są tak skuteczne, że planety idlaków obok mnie mówią "te Anathema, może na mnie spróbuj".
    • Gdyby twoje decyzje były kodem do gry, to deweloperzy nazwaliby go "random_fail.exe"
    • Jesteś tak bogaty, że przekupiłeś piratów na ekspedycjach i Cię nie atakują.
    • Anathema, twoje pomysły w grze są tak epickie, że powinny trafić do kronik Ogame – w dziale "Komedie i przestrogi".
    • Masz taki dochód z lotów na mnie, że moja lotka bez kopalni ma większy income.
    • Grasz w Ogame, jakby to był symulator spalania deuteru – gratulacje, odkryłeś, jak marnować zasoby jeszcze szybciej.
    • Gdyby GameForge wprowadził dzienny limit na otwarcia paczek - to nie miałbyś dexu na fs'a i dostałbyś złoma.
    • Twoja flota ma taką efektywność, że Greenpeace by ją pochwaliło za brak zagrożenia.
    • Ten twój avatar z forum wygląda, jakby obiecywał: "Za mną pójdą tysiące". Szkoda tylko, że nie powiedział, że na antymaterię.

:trollface::trollface::trollface:

Widzę boli pupcia o te kulki to dobrze chodźbym miał poświęcić wszystkie gąski jakie mam to jak mnie ochota najdzie to z przyjemnością to zrobie a potem sobie kupie nowe i nic na to nie poradzisz nie ważne ile nocek zarwiesz i czy będziesz 24/7 na grze czy ci boty flote poderwą czy tam więcej osób na koncie gra mnie nie powstrzymasz będę chciał ci coś zrobić to zrobie a ty tylko będziesz mógł popatrzeć no i co najwyżej tutaj na forum smutki wylać :stroke:

Zejdz może troche na ziemie bo chcesz grać na poziomie topki ale złomując same satki i pełzacze to możesz co najwyżej sobie expedycje powysyłać xD

• grubooo Roast :D niektórzy nie wyciągają wniosków z porażek i udają, że tak właśnie ma być i ich to nie rusza :D  Anathema Nie zaglądam do portfela, ale czy warto ? Przeznacz kaskę na coś lepszego, niż na tracenie gwiazdek :) Może pyszny obiadek, albo butelkę dobrego whisky :)

edit. aaa i Graty ST dla Chrupka :P

• Jak już pokazujesz moje ruchy to pokazuj prawde co leci bo ty fotke zrobiłeś jak wysyłałem dopiero a zawsze robie 3 fale i cofam 2 :)

image.png?ex=67978439&is=679632b9&hm=6487040df19b42b06f10ecfd795901ca89a0edb5be6190db1cead6b928e41ede&

grubooo Roast :D niektórzy nie wyciągają wniosków z porażek i udają, że tak właśnie ma być i ich to nie rusza :D  Anathema Nie zaglądam do portfela, ale czy warto ? Przeznacz kaskę na coś lepszego, niż na tracenie gwiazdek :) Może pyszny obiadek, albo butelkę dobrego whisky :)

edit. aaa i Graty ST dla Chrupka :P

Czy ja wiem czy jestem na tym stratny ? ubaw jest patrzeć jak Testie bezdradnie musi podziwiać destrukcje swoich kulek jedyne co może zrobić to wysłać w odwecie jakąś zbłąkaną gwiazde żeby mi sie lampka paliła przez te pare godzin lotu :trollface:

• Widzę boli pupcia o te kulki to dobrze chodźbym miał poświęcić wszystkie gąski jakie mam to jak mnie ochota najdzie to z przyjemnością to zrobie a potem sobie kupie nowe i nic na to nie poradzisz nie ważne ile nocek zarwiesz i czy będziesz 24/7 na grze czy ci boty flote poderwą czy tam więcej osób na koncie gra mnie nie powstrzymasz będę chciał ci coś zrobić to zrobie a ty tylko będziesz mógł popatrzeć no i co najwyżej tutaj na forum smutki wylać :stroke:

Zejdz może troche na ziemie bo chcesz grać na poziomie topki ale złomując same satki i pełzacze to możesz co najwyżej sobie expedycje powysyłać xD

Najlepszy tekst z Twoich ust to ten o grze na poziomie topki. Chłopie, gdyby nie było paczek to Ty ze swoimi umiejętnościami wspólny mianownik z topka miał byś jedynie taki że podziwiał byś wystrój wnętrza ich raków-o ile w ogóle był byś w stanie wyspawać coś godnego uwagi.

Ja myślałem że większego dzbana od Benka to już się nie da spotkać w tej społeczności...oj w jak wielkim byłem błędzie :-(

• Widzę boli pupcia o te kulki to dobrze chodźbym miał poświęcić wszystkie gąski jakie mam to jak mnie ochota najdzie to z przyjemnością to zrobie a potem sobie kupie nowe i nic na to nie poradzisz nie ważne ile nocek zarwiesz i czy będziesz 24/7 na grze czy ci boty flote poderwą czy tam więcej osób na koncie gra mnie nie powstrzymasz będę chciał ci coś zrobić to zrobie a ty tylko będziesz mógł popatrzeć no i co najwyżej tutaj na forum smutki wylać :stroke:

Najlepszy tekst z Twoich ust to ten o grze na poziomie topki. Chłopie, gdyby nie było paczek to Ty ze swoimi umiejętnościami wspólny mianownik z topka miał byś jedynie taki że podziwiał byś wystrój wnętrza ich raków-o ile w ogóle był byś w stanie wyspawać coś godnego uwagi.

Ja myślałem że większego dzbana od Benka to już się nie da spotkać w tej społeczności...oj w jak wielkim byłem błędzie :-(

Idąc twoją logiką to ty byś też na tym uni nie istniał bo urosłeś dzięki paczkom i antymaterii na tyle aby dwóch wypalonych graczy zezłomować bfs a poza tym to latałeś na jakieś satelitki i pełzacze także niby to ty reprezentujesz może topke ? to jest hipokryzja na 300% a gdyby nie to gdyby nie tamto nim urosłem we flocie też byłem zagrożony i latałem i złomowałem i rosłem aż dotarłem gdzie jestem nie bez przyczyny mam 312.221.202 w zniszczonych nabite i jak zawsze mówie znajomym i tym co mnie znają średni ze mnie zawodnik mimo wszystko także dzbana to chyba w lustrze zobaczyłeś X/ ale czego można było sie po tobie spodziewać na gierce tylko pyskować umiesz i odgrażać się a do tej pory nic nie pokazałeś mądrego chyba czas najwyższy być doroślejszą osobą i was zacząć ignorować po prostu a swoje robić bo to już cyrk sie robi z tobą i Testie na czele oboje siebie warci satelitarni wojownicy :thumbdown: