jedni znikają wcześniej niż drudzy

• w tajemniczy sposób niektórzy gracze znikają zanim nawet pojawi im się (I) przy nicku.
    inni natomiast wiszą sobie z (I) w nieskończoność. wiem że ten drugi przypadek to może powstać gdy gracz dokonał zakupu anty.

a tu przykład pierwszej sytuacji:
    Zrzut-ekranu-2025-01-18-152600.png

gościu zniknął po kilku dniach od zszarzenia a ja już tęsknię. no i nie jest to odosobniony przypadek.
    pytania moje: czemu tak się dzieje? czy proces usuwania kont jest zautomatyzowany czy ręczny? i czy można w jakiś sposób sprawdzić czy dany gracz z (I) kiedykolwiek zniknie czy to jakaś rodo tajemnica i nikt nie wie?

mój sąsiad trwa w szarzyźnie ponad miesiąc, a wiki mówi:
    Player accounts marked as inactive will be deleted after 35 days, but not if they had some unspent Dark Matter (paid for with real life money) remaining or a subscription for any officer(s) remaining.

• hmm gdyby się usuwało 7 dni to by nie miało szansy przejść na (i) chyba że klika usuń, nieaktywność liczy się od następnego dnia i ostatnia doba przed usunięciem to już jest (i). kurde, tego nie jestem pewien

• hmm gdyby się usuwało 7 dni to by nie miało szansy przejść na (i) chyba że klika usuń, nieaktywność liczy się od następnego dnia i ostatnia doba przed usunięciem to już jest (i). kurde, tego nie jestem pewien

Tu chyba albo trolujesz albo naprawde masz za dużo wolnego czasu i już z każdego badziewia próbujesz robic sensację. Na serwerach są setki kont które powinny się skasować a nie kasuja się od lat. Niektóre bany nawet są po kilka lat bez kasacji. Odłamki na niektórych serwerach stoją po 2 , 3 lata bez kasacji. Już o cmentarzach nie mówię. Idlak to idlak. Raz się skasuje raz nie , cuda się tu z nimi dzieją więc nie szukaj dziury w całym. Zniknął to zniknął. I po co temat drążyć. I tak się nie dowiesz.

Kolejna sprawa - MMO aktualizuje urlopy, bany, przejścia na idlaka, kasację czy powroty z cmentarza z opóźnieniem chyba 24h jak nie większym. I tyle w temacie.

Skup się na poważniejszych problemach jak boty, bugi, multi czy brak banów jeśli już szukasz sensacji a nie na żarciu lf czy znikających kontach.

• oho? nie szukam sensacji tylko odpowiedzi na nurtujące mnie pytania, jeśli wpis na forum to dla ciebie sensacja to kiepska sprawa.
    "Zniknął to zniknął. I po co temat drążyć. I tak się nie dowiesz." - cudowne podejście.
    "boty, bugi, multi czy brak banów" to są kwestie do supportu a nie do roztrząsania na forum. poza tym kwestia gustu co dla kogo jest istotne.

po prostu mnie ignoruj jeśli cię irytuję i będzie wszystko w porządku.