widze, że doskonale wiesz kiedy działają. coś jeszcze potrzeba, żeby widzieć intencje tego człowieka?
i nie, nie mówie o czasie obecnym geniuszu.
widze, że doskonale wiesz kiedy działają. coś jeszcze potrzeba, żeby widzieć intencje tego człowieka?
i nie, nie mówie o czasie obecnym geniuszu.
Zagubiony = Program. Tyle w temacie.
Nie wierze w twoją czystość... sam dużo gram ale bez przesady.
Chyba że nie program tylko do nosa i jedziemy galaktyki.
Ile masz tych kont do gry bo w 8 schodzi jedno z U złomować flotę z expów. Po co na twojej planecie ? Żeby dok jeszcze zwrócił....
Winny się tylko tłumaczy.
Pozdrawiam.
Display MoreZagubiony = Program. Tyle w temacie.
Nie wierze w twoją czystość... sam dużo gram ale bez przesady.
Chyba że nie program tylko do nosa i jedziemy galaktyki.Ile masz tych kont do gry bo w 8 schodzi jedno z U złomować flotę z expów. Po co na twojej planecie ? Żeby dok jeszcze zwrócił....
Winny się tylko tłumaczy.
Pozdrawiam.
Widzisz to co chcesz zobaczyć.
Ja widziałem u Ciebie expy jak kładłem się spać, kiedy wstałem expy już latały.
Było to w okresie letnim 6-8 godzin snu.
SPR= program, mogę tak powiedzieć?
Optymalizacja gry polega na tym że kasuje się flotę (pozyskaną na exp) i inwestuje w to co jest potrzebne.
Logiczne jest złomowanie floty w ustawce, osobiście szkoda wydawać anty na złomiarza.
Też możesz tak robić, masz kolegów w sojuszu. Wcześniej grałeś sam, to trzeba było sobie kogoś znaleść.
Przy tych parametrach unii i mojej intensywności gry to jedno konto na jednym unii wystarcza.
Choć był taki czas że grałem na trzech kontach jednocześnie 1. Antares-Quantum 2. Ganimed - U-68 3. Oberon- Wezn.
Dlatego proszę nie mów jakie mam możliwości.
Może jestem nadczłowiekiem
Po co TEMAT został założony odpowiadam:
Jeżeli dostałeś bana niesłusznie, powinieneś to zgłosić do Operatora, który karę nałożył. W wiadomości do GO przedstawi Ci powód bana. Jeżeli GO nie odpisze w ciągu 48h lub utrzymuje swoją decyzję, to masz prawo odwołania się do SGO, a następnej kolejności do GA. Możesz też spróbować kontaktu przez IRC (GO nie mają obowiązku przebywać na IRC).
Tak zrobiłem na pierwsze zgłoszenie na odpowiedź czekałem 12 dni, na odwołanie od tej decyzji czekałem 7 dni odpowiedzi nie uzyskałem a sprawę ZAMKNIĘTO.
Co do bana cyt. " Wyniki, które osiągasz na koncie nie są możliwe do uzyskania przy grze człowieka." SPR pisze cyt. " Nie wierze w twoją czystość... sam dużo gram ale bez przesady."
Tak wygladają moję nadludzkie przyrosty: https://prnt.sc/vEkeNPWUVHQ-
Co było powodem moich spektakularnych przyrostów łatwo określić nagrody z eventów których bot nie generuje.
Po co został założony odpowiadam:
Dostałem bana, ale on jest niesłuszny. Co mam zrobić?
Jeżeli dostałeś bana niesłusznie, powinieneś to zgłosić do Operatora, który karę nałożył. W wiadomości do GO przedstawi Ci powód bana. Jeżeli GO nie odpisze w ciągu 48h lub utrzymuje swoją decyzję, to masz prawo odwołania się do SGO, a następnej kolejności do GA. Możesz też spróbować kontaktu przez IRC (GO nie mają obowiązku przebywać na IRC).
Zacznij od cytowania postów współczesnych. A nie z 2018 roku i z zamkniętego forum. Wtedy będzie to przynajmniej nie tak rażąco śmieszne jak wzmianki o sgo których to nie ma w grze czy ircu.
Przepraszam za pomyłkę:
Jeżeli dostałeś bana niesłusznie, powinieneś to zgłosić do Operatora, który karę nałożył wysyłając odpowiednie zgłoszenie w systemie Support. W wiadomości do GO przedstawi Ci powód bana. Jeżeli GO nie odpisze w ciągu 48h lub utrzymuje swoją decyzję, to masz prawo odwołania się do SGO, a w następnej kolejności do GA.
gdybyś wysyłał jedną sondę w kółko na sąsiada w układzie to możesz osiągnąć jakieś 60 ataków na godzinę x 8h = 480 ataków x powiedzmy 30 (flot) = 14 400 ataków w 8 godzin + udar mózgu.
nieco sensowniejszy scenariusz, w którym ograniczasz prędkość ataków by nie wytracić deuteru i przy ograniczeniu do powiedzmy +-50 układów bo dalej już koszty transportu robią się bezsensowne, gdzie masz listę celów pewnych bez defa, powiedzmy że jest ich - zaszalejmy - 100 i ślesz te ataki co 1h, czyli
zakładając jakieś ~5 minut na jeden atak i mając 30 slotów flot i wystarczające ilości sond to masz:
30 ataków co 5 minut
360 ataków na godzinę
2880 ataków w 8h
udar mózgu
jeśli masz jakieś narzędzie które pozwala kliknięciem w planetę z widoku galaktyki wysłać na nią określoną flotę (chętnie poznam) to teoretycznie da radę nie robiąc nic innego. a zysk byłby z tego dość mizerny.
Profesionalizm supportu dosadnie ukazuje post https://prnt.sc/cRhfGjs5gxA3 , tutaj nie ma winy( bana) gracza. Jednak problemy w grze w oczach Kruszynki leża po stronie gracza. Twórcy gry i support są kryształowi.
Dziwi mnie też fakt że nie skasowano tego postu.
Moje posty lub tematy zawierające screen mojego zgłoszenia lub odpowiedzi na nie były kasowane przez Rudą. cyt" Jeśli masz uwagi lub skargi do odpowiedzi jaką otrzymałeś na swoje zgłoszenie, to miejscem do składania odwołań jest system ticket, na forum nie ma miejsca na takie treści. Ruda wyjaśniła Ci to w swojej odpowiedzi, Twój post został skasowany słusznie i kolejne tego typu posty też będą usuwane."
Display Moregdybyś wysyłał jedną sondę w kółko na sąsiada w układzie to możesz osiągnąć jakieś 60 ataków na godzinę x 8h = 480 ataków x powiedzmy 30 (flot) = 14 400 ataków w 8 godzin + udar mózgu.
nieco sensowniejszy scenariusz, w którym ograniczasz prędkość ataków by nie wytracić deuteru i przy ograniczeniu do powiedzmy +-50 układów bo dalej już koszty transportu robią się bezsensowne, gdzie masz listę celów pewnych bez defa, powiedzmy że jest ich - zaszalejmy - 100 i ślesz te ataki co 1h, czyli
zakładając jakieś ~5 minut na jeden atak i mając 30 slotów flot i wystarczające ilości sond to masz:
30 ataków co 5 minut
360 ataków na godzinę
2880 ataków w 8h
udar mózgu
jeśli masz jakieś narzędzie które pozwala kliknięciem w planetę z widoku galaktyki wysłać na nią określoną flotę (chętnie poznam) to teoretycznie da radę nie robiąc nic innego. a zysk byłby z tego dość mizerny.
Odpowiem jesteś w będzie:
W układzie atak pionierami i powrót mieści się w 8 minutach. Sondy latają znacznie szybciej
W układzie w ciągu minuty wyślesz około 5 ataków (wiszących w locie) po minucie te floty są z powrotem. Jeśli robisz to za szybko a można cyt." jeżeli skanów jest zbyt dużo lub robisz to zbyt szybko, stanowi obciążenie serwera to gra wyrzuca błąd."
Do farmienia sondami nie potrzeba 30 wolnych slotów wystarczy 8. Faktycznie do skanowania warto mieć około 30 slotów .
Udaru mózgu nie mam robiłem około 1000 ataków;)
Jeśli lecisz na 50-60% to farming wybranych celów opłaca się nawet w okolicach 100 układów.
Nie patrz na świat z perspektywy swojego konta jego rozwoju wybranej klasy itp.
Na początku posta pytałeś jakbyś dopiero zaczynał i nie wiedział o co chodzi, a teraz wszystko wiesz jak co działa i przyrosty konta pokazujesz, to jak wiesz to czemu pytasz czy możliwe jest wysyłanie tyle sond w takim czasie?
Na początku posta pytałeś jakbyś dopiero zaczynał i nie wiedział o co chodzi, a teraz wszystko wiesz jak co działa i przyrosty konta pokazujesz, to jak wiesz to czemu pytasz czy możliwe jest wysyłanie tyle sond w takim czasie?
Bo dostałem takie uzasadnienie bana " Wyniki, które osiągasz na koncie nie są możliwe do uzyskania przy grze człowieka.
Dużą ilość punktów można osiągać aktywną grą. Jednak Twoja gra nie jest dziełem człowieka, takie wyniki możliwe są do uzyskania tylko przy użyciu oprogramowania."
Zastanawiałem sie czy jestem nadczłowiekiem grając intensywnie. Czy inni maja takie możliwości nawet teoretyczne.
podałem jeno hipotetyczny przykład, wedle którego zresztą wychodzi prawie 3 razy więcej ataków niż podane 1k w podanym interwale. gdybym miał wgląd w twoje konto i strategie to albo byłbym tobą albo dostałbym bana za hakowanie, nie wiem też jak wygląda twoje sąsiedztwo w uni, zatem nie musisz mnie tu umniejszać. z bardziej rozwiniętym kontem możesz i słać 2-3 razy tyle o ile ci się to opłaca, a jeśli jesteś w układzie z idlakiem z top100 co ma w nim 14 planet to możesz farmić i farmić i farmić i farmić
podałem jeno hipotetyczny przykład, wedle którego zresztą wychodzi prawie 3 razy więcej ataków niż podane 1k w podanym interwale. gdybym miał wgląd w twoje konto i strategie to albo byłbym tobą albo dostałbym bana za hakowanie, nie wiem też jak wygląda twoje sąsiedztwo w uni, zatem nie musisz mnie tu umniejszać. z bardziej rozwiniętym kontem możesz i słać 2-3 razy tyle o ile ci się to opłaca, a jeśli jesteś w układzie z idlakiem z top100 co ma w nim 14 planet to możesz farmić i farmić i farmić i farmić
Nie "umniejszam" Tobie, jesli to tak odebrałeś to przepraszam. Napisałem tylko że Twoja logika dotyczy konta i unii z mniejszymi możliwościami.
Nie "umniejszam" Tobie, jesli to tak odebrałeś to przepraszam. Napisałem tylko że Twoja logika dotyczy konta i unii z mniejszymi możliwościami.
w porządku, w takim razie przykład to przykład, w tej grze nie ma sufitu, zatem posługując się mym skromnym przykładem można udowodnić, że takie wyniki są możliwe na przeciętnym koncie jak się ktoś uprze.