Witam, mam pytanie do graczy czy możliwe jest wykonanie 2000- 3000 skanów ?
Przeprowadzenie około 1000 ataków sondami ?
W czasie intensywnej gry 6-8 godzin w trakcie doby.
Pozdrawiam.
Witam, mam pytanie do graczy czy możliwe jest wykonanie 2000- 3000 skanów ?
Przeprowadzenie około 1000 ataków sondami ?
W czasie intensywnej gry 6-8 godzin w trakcie doby.
Pozdrawiam.
tak
ale żeby robić to codziennie to obstawiam ze ktoś by leciał na bocie
i takiego kogoś należy zgłosić do supportu pisząc ticket
oni maja narzędzia by takim osobom się przyjrzeć
Jeżeli znajdziesz tyle graczy na uni to czemu nie Palce tylko mogą boleć
tak
oni maja narzędzia by takim osobom się przyjrzeć
Dlaczego nie można tego robić codziennie?
Jakie mają narzędzia?
tak
oni maja narzędzia by takim osobom się przyjrzećDlaczego nie można tego robić codziennie?
Jakie mają narzędzia?
Możesz codziennie, nikt tobie nie zabroni. Jedyne co to musisz to robić samemu a nie botem
tak
oni maja narzędzia by takim osobom się przyjrzećDlaczego nie można tego robić codziennie?
Jakie mają narzędzia?
nigdzie nie napisałem że nie można
tylko ze obstawiał bym wtedy że to bot
i sam bym takiego typa zgłosił aby support sprawdził to
Jakie mają narzędzia?
Nielegalne, a potrzebujesz że tak pytasz o nie?
Jak chcesz znaleźć to na pewno nie na forum
tak
Jakie mają narzędzia?
Możesz codziennie, nikt tobie nie zabroni. Jedyne co to musisz to robić samemu a nie botem
Jeśli to robię sam to mogę osiągać przyrosty w grze?
Tak, wysyłaj sondy tam gdzie nie ma żadnej obrony i będą zwozić ci surowce
Tak, wysyłaj sondy tam gdzie nie ma żadnej obrony i będą zwozić ci surowce
Tak robię i mam przyrosty z tego tytułu.
Czy to jest powód żeby dostać bana za to że gram intensywnie?
Już samo pytanie śmierdzi, do tego rozwój dyskusji świadczy o tym że coś tu nie gra. Podpisze się pod tym co napisał Quarion ale dodam też od siebie że waląc 2-3k skanów dziennie, słać 1k ataków dziennie albo faktycznie ktoś próbuje tu się tłumaczyć intensywna gra używając jakichś botów k skryptów których to jest na pęczki albo próbuje badać grunt pod przyszłe takie akcje. Tyle skanów i ataków w ciągu 6,8 h ... No brzmi to trochę jak abstrakcja robiąc to wszystko ""ręcznie " bez wspomagaczy. Gdzie masz tyle kont do farmienia sondami na jednym serwerze... I jeszcze mając z tego wymierny zysk... Wali to gównem jak jasny luj.... Tyle powiem. A zarazem pachnie potencjalnym banem .
Już samo pytanie śmierdzi, do tego rozwój dyskusji świadczy o tym że coś tu nie gra. Podpisze się pod tym co napisał Quarion ale dodam też od siebie że waląc 2-3k skanów dziennie, słać 1k ataków dziennie albo faktycznie ktoś próbuje tu się tłumaczyć intensywna gra używając jakichś botów k skryptów których to jest na pęczki albo próbuje badać grunt pod przyszłe takie akcje. Tyle skanów i ataków w ciągu 6,8 h ... No brzmi to trochę jak abstrakcja robiąc to wszystko ""ręcznie " bez wspomagaczy. Gdzie masz tyle kont do farmienia sondami na jednym serwerze... I jeszcze mając z tego wymierny zysk... Wali to gównem jak jasny luj.... Tyle powiem. A zarazem pachnie potencjalnym banem .
Dotyczy to Quantum. Przyrosty są pewne, zostały udowodnione. Podejrzenie bezzasadne :cyt."Gdzie masz tyle kont do farmienia sondami na jednym serwerze... I jeszcze mając z tego wymierny zysk.".."
Mój rekord https://prnt.sc/XwhAl_GpKq2i
Faktycznie można to uzyskać grając intensywnie lub mając bota.
Czy wysokie przyrosty powinny być powodem bana?
Display MoreJuż samo pytanie śmierdzi, do tego rozwój dyskusji świadczy o tym że coś tu nie gra. Podpisze się pod tym co napisał Quarion ale dodam też od siebie że waląc 2-3k skanów dziennie, słać 1k ataków dziennie albo faktycznie ktoś próbuje tu się tłumaczyć intensywna gra używając jakichś botów k skryptów których to jest na pęczki albo próbuje badać grunt pod przyszłe takie akcje. Tyle skanów i ataków w ciągu 6,8 h ... No brzmi to trochę jak abstrakcja robiąc to wszystko ""ręcznie " bez wspomagaczy. Gdzie masz tyle kont do farmienia sondami na jednym serwerze... I jeszcze mając z tego wymierny zysk... Wali to gównem jak jasny luj.... Tyle powiem. A zarazem pachnie potencjalnym banem .
Dotyczy to Quantum. Przyrosty są pewne, zostały udowodnione. Podejrzenie bezzasadne :cyt."Gdzie masz tyle kont do farmienia sondami na jednym serwerze... I jeszcze mając z tego wymierny zysk.".."
Mój rekord https://prnt.sc/XwhAl_GpKq2iFaktycznie można to uzyskać grając intensywnie lub mając bota.
Sądząc po historii twojego konta i historii banów... Zapewne tak. Wiec tickety i czas plus team zweryfikuje. A jest tam u ciebie trochę tych banów i to bardziej nie dawno niż dawno.
Nie, ale powodem bana może być użycie nielegalnych narzędzi
QuoteDisplay MoreSkrypty, dodatki i narzędzia („narzędzia”) udostępnione w OGame Origin są tolerowane do użytku zgodnie z Ogólnymi Warunkami Korzystania z usługi Gameforge dla OGame.
W odniesieniu do bezpieczeństwa i ochrony danych, użytkownik korzysta z tych narzędzi na własne ryzyko; Gameforge nie gwarantuje zgodności narzędzi w tym zakresie.
Narzędzia, które można znaleźć w różnych sklepach (takich jak Chrome Webstore, Mozilla Addons, Google Play Store, Apple Appstore itp.) muszą być tolerowane i wymienione w tym podforum.
Jeśli znalezione narzędzie nie jest tutaj wymienione, jego używanie nie jest legalne. Użytkownik ponosi odpowiedzialność za sprawdzenie, czy używane przez niego narzędzia są tolerowane.
Należy pamiętać, że generalnie tylko najnowsza wersja opublikowana w subforum jest dozwolona. Jeśli narzędzie dodaje funkcjonalność, która nie została w nim opublikowana, istnieje ryzyko, że zostaniesz zbanowany za korzystanie z tej funkcjonalności.
Jeśli natkniesz się na narzędzie, w wersji, która nie została opublikowana, lub które ma funkcjonalność opisaną w Funkcjach Zabronionych, zgłoś to odpowiedzialnemu ToolDevowi.
Aby zachować bezpieczeństwo, zaleca się korzystanie wyłącznie z najnowszej wersji, która została wydana z dziennikiem zmian na Forum Origin.
nie wiem jak dokładnie to wygląda ale wyobrażam sobie to tak
ticket wpada do supportu że konto wygląda podejrzanie
oni wchodzą w logi tego konta bo mają do nich dostęp
i jak logi wyglądają jakby ataki zostały zautomatyzowane to dają znać ze na koncie wedle nich działa bot
i osoba odpowiedzialna za banowanie wlepia bana
Tak jak piszę,
nie wiem czy jest tak na pewno ale pewnie coś takiego ma miejsce lub podobnego
bociarze mają własne narzędzia do botowania admini własne do wyłapywania botów ( pewnie niektóre z tych narzędzi to też boty )
pytanie tylko do czego twórca tematu tutaj zmierza z swym początkowym pytaniem ?
większość się już domyśla, ale łatwiej napisać to wprost
pytanie tylko do czego twórca tematu tutaj zmierza z swym początkowym pytaniem ?
większość się już domyśla, ale łatwiej napisać to wprost
kolo szuka usprawiedliwienia do farmy botem, już 2 bany wyrwał.
wokół niego na galach wszędzie świecą się idlerzy i zawsze jest wyfarmione do czysta. kwestia czasu jak wyłapie perma.
Display MoreDisplay MoreJuż samo pytanie śmierdzi, do tego rozwój dyskusji świadczy o tym że coś tu nie gra. Podpisze się pod tym co napisał Quarion ale dodam też od siebie że waląc 2-3k skanów dziennie, słać 1k ataków dziennie albo faktycznie ktoś próbuje tu się tłumaczyć intensywna gra używając jakichś botów k skryptów których to jest na pęczki albo próbuje badać grunt pod przyszłe takie akcje. Tyle skanów i ataków w ciągu 6,8 h ... No brzmi to trochę jak abstrakcja robiąc to wszystko ""ręcznie " bez wspomagaczy. Gdzie masz tyle kont do farmienia sondami na jednym serwerze... I jeszcze mając z tego wymierny zysk... Wali to gównem jak jasny luj.... Tyle powiem. A zarazem pachnie potencjalnym banem .
Mój rekord https://prnt.sc/XwhAl_GpKq2iFaktycznie można to uzyskać grając intensywnie lub mając bota.
Sądząc po historii twojego konta i historii banów... Zapewne tak. Wiec tickety i czas plus team zweryfikuje. A jest tam u ciebie trochę tych banów i to bardziej nie dawno niż dawno.
To ile tych banów miałem?
Wiem że dostaje je wtedy jak są eventy.
Ostatni jest w fazie odwołania.
większość się już domyśla, ale łatwiej napisać to wprostkolo szuka usprawiedliwienia do farmy botem, już 2 bany wyrwał.
wokół niego na galach wszędzie świecą się idlerzy i zawsze jest wyfarmione do czysta. kwestia czasu jak wyłapie perma.
Jeśli piszesz o czasie rzeczywistym to pomyśl na urlopie boty nie działają
A poza działają?