🏆 Ukryte trofea (★★★★★★) - dyskusja

• Jutro, 24 lipca wszystkie serwery zostaną zaktualizowane do wersji 12.1.0

- o 10:00 OGame.org (wszystkie uniwersa) i OGame.de (Uni1, Undae, Delphinus i Lyra)

- o 13:00 OGame.de, OGame.pl. OGame.cz i pozostałe uniwersa wszystkich społeczności oraz serwery Cmentarza

Uwaga: około 10:45 uruchomimy poprawkę dla kont, które mają problemy z synchronizacją osiągnięć po zakończonej fuzji.
    Skontaktuj się z Supportem, jeśli po zakończeniu konserwacji nadal zauważysz jakiekolwiek problemy związane z synchronizacją osiągnięć.

Jak już mówielm, przypuszczam ze trofeum jest zwiazane z poprawką do osiagnieć. GF pewnie przechowuje historię aktywności urlop/idlak i mogli po tej poprawce pominąć limit wprowadzenia osiagniec jak nginx napisał np. na u68 znalazłem graczy ze 100% aktywki bez osiągniecia (Stranglet), a na kerberosie czyli tam, gdzie większość kont jest z Q, jest już duzo największych fanów...

PS Moze też chodzi też o codzienne logowanie?

,,Czy we mnie jest jad? Nie jestem gadem, ja jestem słońcem! Jeśli jesteś bałwanem to zostanie po tobie mokra plama,, Crysis

Edited once, last by Crysis ().

• Może nie 365 dni, a np. pół roku codziennych logowań?

ja na quasar bardzo dlugo bez urlopu gralem i logowalem dzien w dzien wiec moze tak byc

Na pewno nie o to chodzi.

1. Od 17.10.24 do 24.07.25 mineło 281 dni, a to fascynujaca liczba nie jest.

2. Osiągnięcie zwiazane tylko z kontami które migrowały do docelowego uni

3. Osiagniecie przyznane po synchro po fuzji.

Zapewne dotyczy to 365dni jak posze Fenrir, kto nie miał synchro ten nie dostał - synchro nie mieli gracze którzy nie uczestniczyli w fuzji, a synchro było pewnie z całego roku, a nie od konkretnej daty bo po co GF mniała ją uwzględniać?

,,Czy we mnie jest jad? Nie jestem gadem, ja jestem słońcem! Jeśli jesteś bałwanem to zostanie po tobie mokra plama,, Crysis

Edited once, last by Crysis ().

• Mam nową zabawną teorię:

maxresdefault.jpg

Ciąża to stan fizjologiczny organizmu kobiety, w którym w jej macicy rozwija się zarodek lub płód. U ludzi trwa ona zazwyczaj 280 dni, czyli 40 tygodni, licząc od pierwszego dnia ostatniej miesiączki. Ciąża jest podzielona na trzy trymestry, z których każdy trwa około 3 miesiące.

ci-za.png