Anonymous [FBoss] vs. Jack Sparrow [Monstarts]~ 8.947%

• No i jednego bandyty mniej.

Obserwowałem obrońcę trochę czasu i jego aktywność była niesamowita.

Jak widać na każdego przychodzi czas do LULU.

ps. Dorado zlecenie przyjęte i wyrok wykonany :*

Dnia 28-12-2024 04:02:54 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Anonymous [FBoss]

Pancernik 80.000

Obrońca Jack Sparrow [Monstars]

Mały transporter 23.492

Duży transporter 38.512

Lekki myśliwiec 9.887

Ciężki myśliwiec 8.173

Krążownik 7.577

Okręt wojenny 3.184

Recykler 9.140

Sonda szpiegowska 15.523

Bombowiec 920

Pancernik 3.455

Pathfinder 4.654

Po bitwie...

Agresor Anonymous [FBoss]

Pancernik 79.994 ( -6 )

Obrońca Jack Sparrow [Monstars]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

46.303.048 Metalu, 46.303.048 Kryształu i 9.386.254 Deuteru

150.271.108 Metalu, 19.728.892 Kryształu i 0 Deuteru

Agresor stracił łącznie 510.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 1.788.955.000 jednostek.

At these space coordinates now float 465.018.500 metal, 361.523.500 crystal and 68.190.500 deuterium.

Agresor przejął łącznie 271.992.350 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

combatreport.harvest.attacker.captured

465.018.500 metal, 361.527.500 crystal and 68.190.500 deuterium

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 661.412.656

Kryształ: 427.319.440

Deuter: 77.486.754

agresor zyskał łącznie 1.166.218.850 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -1.126.431.156

Kryształ: -788.838.940

Deuter: -145.677.254

obrońca stracił łącznie 2.060.947.350 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 5.0.0-beta

• To czy ktoś płaci czy nie pozostaje w jego kwestii (PS. każdy może kupować! jeden woli kupić sobie fajki inny woli kupić sobie anty a to jaki wybór należy wyłącznie do Was samych i nie jest to powód do kpienia a do zazdrości i zawiści wg mnie), nie było tam lotki na zezłomowanie go więc wg mnie należą się gratulacje. Różnica między RW na mnie a RW na nim jest taka że ja po złomie urlopu nie załączam. Grożenie innym tak się kończy dla każdego.

• walka 400 mln vs 5 mln iksde. Gra na kodach to wygrywa i tyle :)

paczkomat złomuje :D gratuluje braku limitu na karcie bo starcie nie jest równe :)

Bawi mnie takie podejście czy wrzuciłem paczki czy nie nadal poświęciłem czas na to żeby Jacka dorwać. Nie ma FSa nie ma floty krótka piłka.

Paczki nie grają panowie paczki nie grają :)

I nie nie będę się tu wywyższał że bóg wie jaki ze mnie flociarz to już czas i unia zweryfikuje wracam po bardzo długiej przerwie i jak jednemu już napisałem "wiem jak się jeździ na rowerku bo tego się nie zapomina kwestia czasu aż przesiądę się na rower"

• Nie ma co tracic czasu na odpowiadanie zazdrosnym ludziom, ktorzy zagladaja do czyjegos portfela i z tej zazdrosci hejtuja bo co im pozostaje

jeszcze raz gratuluje, starcie jak najbardziej na poziomie, ktorego Jack Sparrow nie reprezentuje, bo jest po prostu glupi i chamski

• Nie ma co tracic czasu na odpowiadanie zazdrosnym ludziom, ktorzy zagladaja do czyjegos portfela i z tej zazdrosci hejtuja bo co im pozostaje

jeszcze raz gratuluje, starcie jak najbardziej na poziomie, ktorego Jack Sparrow nie reprezentuje, bo jest po prostu glupi i chamski

Ktoś tu ma niezły ból pupy xD

Graty wlotu na byłego sojusznika (rage quit)

Także Szo raczej nie bedzie, ale latane będzie.

Short wręcz idealny.

Ganiamy się dalej.

nara.

• Miss_U Wyciągnij nosek z jego dupki bo sie ubrudzisz. Czemu sportowca na legalu sterydów nie podaja ? :D

Tu nie chodzi o zagladanie w portfel bo kazdy praktycxnie z top 100 cos anty kupil, i dobrze bo za cos gre musza prowadzic. Chodzi o brak rownej rywalizacji i jednak dawnej frajdy z gry.

Anonymous u9 Paczki nie graja? No proszeeeeeee Cieeee, daruj sobie takie teksty. Po pierwsze ciekawe czy bez tego zbudowalby flote ktora by dala rade w tym starciu. Dwa, ze swoja flota mogles bez problemu poslac atak praktycznie bez strat i nawet nie musiales sie bac ze ktos Ci sie podstawi albo dostaniesz kontre. Co pokazales w tym starciu? nastawiles budzik na 3, pusciles sonde i przyfarciles bo flota stala, poszedl atak i rownie dobrze mogles isc spac bo nic Ci nie zagrazalo. Zebys chociaz go wyliczyl to mozna by bylo cos pogratulowac. Jak dla mnie starcie nie rożni sie niczym od latania po idlerach. Tyle. Pozdro

• Bawi mnie takie podejście czy wrzuciłem paczki czy nie nadal poświęciłem czas na to żeby Jacka dorwać. Nie ma FSa nie ma floty krótka piłka.

Paczki nie grają panowie paczki nie grają :)

I nie nie będę się tu wywyższał że bóg wie jaki ze mnie flociarz to już czas i unia zweryfikuje wracam po bardzo długiej przerwie i jak jednemu już napisałem "wiem jak się jeździ na rowerku bo tego się nie zapomina kwestia czasu aż przesiądę się na rower"

A mnie też bawi Twoje podejście. Zagraj bez tych paczek i zobaczymy. Lecisz w ciemno bez ryzyka czegokolwiek bo nikt Cie nie skontruje nikt się nie podstawi, nikt ci zlomu nie zajuma bo wiekszosc nie ma nawet turboreckow i nawet paczkami sie nie obroni bo na taka flote nie wyrobi finansowo i czasowo . Wez sie ogarnij i nie osmieszaj. Zezlomowales i sie ciesz, ale zes tu chlopie nic nie pokazal ..

• a ja dla odmiany pogratuluję agresorowi. Choć PIF PAF i tak będzie :beaten:

Ludzie ochłońce to tylko gra i każdy gra tak jak mu pasuje. Chodzi o zabawę, bo taki cel tej gry..

Tylko to jest taka sytuacja jak gdyby dzieci rzucały się śnieżkami i wchodzi dorosły z karabinem maszynowym i mówi, że teraz ja jestem najlepszy teraz się będziemy bawić po mojemu bo on sobie kupił karabin:-)

• A mnie się podoba, że po tygodniu unii sytuacja jest już klarowna i wiadomo, że gry tu nie będzie :) wraz z otwarciem nowego unii ludzie znikną, a panowie zostaną sami z przewaloną forsą. Osobiście nie mam problemu z paczkami, tylko z umiarem, tutaj dysproporcja między graczami jest ogromna, czy ktoś rzuci hajsem żeby się postawić? Wątpię.

Bez życzeń dla żadnej ze stron, bo obrońca na u i bez sojuszu już, a agresor ma aż nadto :)