Selavi [KOMORNIC] & Y2K [KOMORNIC] vs. Sorachi Ace [H...]-1.007.550,936%

• :popcorn::popcorn::popcorn::popcorn:

od Y2K:

:popcorn::popcorn::popcorn::popcorn:

Na wstępie chciałbym podziękować każdemu który dołożył cegiełkę do tego starcia :D oraz wszystkim tym którzy kibicowali a akcję choć nie powiem miało to wyglądać inaczej :D chciałęm wszystko sam ogarnąć ale dłuższy FS obrońcy jednak zmusił do wezwania posiłków :D samo niszczenie monów na początku bez problemów poszło , ale już z samego rana Hahment zauważył co sie dzieje ( pomine fakty ściemniania że sciągam jego cel :D ) , także kulki padły na fali flota to było pewne , że będzie stacja ale nie sądziłem ,że tak późno będzie zawrócona i że tak ładnie za spamują podgląd , ale i tu udało się wychwycić moment zawrotki :D pozostało obliczyć i lecieć , ale w międzyczasie powstał moon więc wiadome że bedzię próba obrony , trzeba było zdjąć nowego moona i tak też zrobiliśmy ( metodą siłową) po zdjęciu moona pozostało dopiąć flotę pod odpowiedniego pilota a leciało ich chyba z pięć :D lekkie opóźnienie bo wyszły małe korekty w obliczeniach na sam koniec :D dograć recki i dokończyć to co się zaczęło. Były próby że to August zdejmie jego flotę i nie da nam zarobić ale Y2K zadbał o wszystko żebyśmy to my dolecieli :D

Dzięki Y2K za super lot oby więcej takich akcji :D

Kończąc tą opowieść chciałbym pozdrowić sojusz KOMORNIC , sojusz Templars oraz sojusz TNT z Kalyke jak również wszystkich znajomych z tego i z innych uni :D

a tu jeszcze mały wycinek podejścia ludzkiego do gry choć późnej pokazał że potrafi normalnie pisać

https://prnt.sc/WQF5oHUZxXM3

Dnia 09-12-2024 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Selavi [KOMORNIC]

Lekki myśliwiec 4.121.930

Krążownik 9.246.128

Okręt wojenny 1.002.000

Pancernik 5.487.412

Reaper 308.659

Agresor Y2K [KOMORNIC]

Bombowiec 2.989.783

Niszczyciel 999.986

Pancernik 5.450.569

Reaper 5.084.646

Obrońca Sorachi Ace [H...]

Mały transporter 427.586

Duży transporter 478.418

Lekki myśliwiec 231.667

Ciężki myśliwiec 29.930

Krążownik 1.212.308

Okręt wojenny 410.544

Statek kolonizacyjny 3

Recykler 392.902

Sonda szpiegowska 46.134

Bombowiec 4.083

Satelita słoneczny 5.528

Niszczyciel 311.696

Gwiazda Śmierci 11.791

Pancernik 108.390

Crawler 1.127

Reaper 13.476

Pathfinder 13.087

Wyrzutnia rakiet 1.179.578

Lekkie działo laserowe 120.020

Ciężkie działo laserowe 1.000

Działo Gaussa 3.100

Działo jonowe 3.100

Wyrzutnia plazmy 9.971

Mała powłoka ochronna 1

Duża powłoka ochronna 1

Po bitwie...

Agresor Selavi [KOMORNIC]

Lekki myśliwiec 3.800.500 ( -321.430 )

Krążownik 9.017.664 ( -228.464 )

Okręt wojenny 988.686 ( -13.314 )

Pancernik 5.417.407 ( -70.005 )

Reaper 304.928 ( -3.731 )

Agresor Y2K [KOMORNIC]

Bombowiec 2.952.720 ( -37.063 )

Niszczyciel 987.638 ( -12.348 )

Pancernik 5.383.432 ( -67.137 )

Reaper 5.021.898 ( -62.748 )

Obrońca Sorachi Ace [H...]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

393.315.297 Metalu, 1.131.382.529 Kryształu i 1.401.326.802 Deuteru

Agresor stracił łącznie 35.882.896.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 248.662.368.000 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 45.084.418.769 metalu i 30.253.146.973 kryształu.

Agresor przejął łącznie 2.926.024.628 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 42%.Olbrzymie ilości metalu i kryształu łączą się.

Księżyc o powierzchni 8.774 km został uformowany.

combatreport.harvest.attacker.captured

45.084.418.769 Metalu i 30.253.146.972 Kryształu

14.403.373.929 Metalu i 9.665.143.752 Kryształu

807.291.022 Metalu i 541.719.170 Kryształu

combatreport.harvest.attacker.total

60.295.083.720 Metalu i 40.460.009.894 Kryształu

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 42.196.694.017

Kryształ: 28.785.004.423

Deuter: -3.183.476.198

agresor zyskał łącznie 67.798.222.242 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -137.129.582.297

Kryształ: -91.010.061.529

Deuter: -23.448.748.802

obrońca stracił łącznie 251.588.392.628 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 5.0.0-beta

• Zostaje mi tylko dodać ::popcorn:

Dzięki za Akcje Selavi, główna zasługa Twoja, ja tylko dołączyłem moje zabawki. Szkoda że August nie doleciałeś do końca :D

Gratki i kolejnych !

Taaaaaaaa ;]

_____

| Y2K |

``````\

.......___\__

___ / **** \======#

;|_KOMORNIC_\\\

(@=@=@=@=@)

• bez ygrek nic byś nie zrobił w takich sytuacjach, podobnie nic nie zrobię bez Spawacza :beaten:

ładny procent wykręcony na Areczku:trollface:

SzO Ci życzę koczkodanie :piwko:

nic w tej sytuacji nie pasowało aby go w pojedynkę wybronić, próbowaliśmy namieszać ale na tym się skończyło.

także Graty za akcję ;)

Zostaje mi tylko dodać ::popcorn:

Dzięki za Akcje Selavi, główna zasługa Twoja, ja tylko dołączyłem moje zabawki. Szkoda że August nie doleciałeś do końca :D

Gratki i kolejnych !

jest jeszcze czas ;)

• Graty selavi, mało brakowało a bym uciekł na ekspedycje, serio myślę, że to było jakieś pół sekundy. Ale koniec końców chyba dobrze się stało, łatwiej z tym skończyć będzie. August obsrał zbroje ale wybaczam i dziękuję mu.

Co do zdjęcie drugiego moona to tez jest dziwne, zalagowaliscie mi obronę, że moja stacja wylądowała 2 sek później niż zakładałem.

• Sorchi powiedz jak to zostało zlagowane jak przed dolotem gsów nie było nic oprócz obstawy

Chodzi mi o to, że na Niszcz obstawiłem gsy, Ty dałeś ( już nie pamiętam chyba 170 na niszcz a ja na stację też chyba 170) czas dolotu był jednakowy i i Ty w tym czasie wysłałeś 100 sond z misją szpieguj, niestety nie zrobiłem screena. I po tych sondach moja stacja ląduje 2 sekundy później niż zakładano

• Oj Sorachi aż razi, że nie znasz mechaniki gry :) w tej samej sekundzie jak wysyłasz stację to wiadomo że flota się minie. Czas nie jest tutaj istotny a kolejka. Lagi przy dużych flotach też powodują pewne opóźnienia czasowe, ale kolejka wchodzi jak na razie prawidłowo. Lepiej pokaż spam Falangi :D Jaki zrobiłeś.

Taaaaaaaa ;]

_____

| Y2K |

``````\

.......___\__

___ / **** \======#

;|_KOMORNIC_\\\

(@=@=@=@=@)

• Oj Sorachi aż razi, że nie znasz mechaniki gry :) w tej samej sekundzie jak wysyłasz stację to wiadomo że flota się minie. Czas nie jest tutaj istotny a kolejka. Lagi przy dużych flotach też powodują pewne opóźnienia czasowe, ale kolejka wchodzi jak na razie prawidłowo. Lepiej pokaż spam Falangi :D Jaki zrobiłeś.

Ale jaki spam? Kto mi zabroni wysyłać flot na misję stacjonuj? To jak lagi powodują opóźnienia to jest chyba błąd gry prawda?

• Sorchi powiedz jak to zostało zlagowane jak przed dolotem gsów nie było nic oprócz obstawy

Chodzi mi o to, że na Niszcz obstawiłem gsy, Ty dałeś ( już nie pamiętam chyba 170 na niszcz a ja na stację też chyba 170) czas dolotu był jednakowy i i Ty w tym czasie wysłałeś 100 sond z misją szpieguj, niestety nie zrobiłem screena. I po tych sondach moja stacja ląduje 2 sekundy później niż zakładano

jestem zdziwiony tym niby lagowaniem bo sytuacja wyglądała tak :

były dwie fale niszczące pierwsza 100gsów i druga 170 gsów a pierwszą falą były sondy ale gsy nie doleciały bo je zawróciłem a przy drugiej fali nic nie było żadnych sond bo nie było potrzeby a odstęp miedzy niszczeniem był jakieś 45sec wiec nie ma mowy o żadnym lagu :D

jestem zdziwiony tym niby lagowaniem bo sytuacja wyglądała tak :

były dwie fale niszczące pierwsza 100gsów i druga 170 gsów a pierwszą falą były sondy ale gsy nie doleciały bo je zawróciłem a przy drugiej fali nic nie było żadnych sond bo nie było potrzeby a odstęp miedzy niszczeniem był jakieś 45sec wiec nie ma mowy o żadnym lagu :D

Kłamiesz teraz

Może i pierwsze gsy na niezcz zawrocileś, ale druga fala (170gs) wlatywala jednocześnie z moją obroną (170gs) w tej samej sekundzie. A po starciu dostaje wiadomość, że moja stacja wylądowała dwie sekundy później niż miała lądować, wg podglądu miala lądowacy6:12:36 a wylądowała 6:12:38...o to mi tylko chodzi

• Może i pierwsze gsy na niezcz zawrocileś, ale druga fala (170gs) wlatywala jednocześnie z moją obroną (170gs) w tej samej sekundzie. A po starciu dostaje wiadomość, że moja stacja wylądowała dwie sekundy później niż miała lądować, wg podglądu miala lądowacy6:12:36 a wylądowała 6:12:38...o to mi tylko chodzi

ta rozmowa w ogóle nie ma sensu , puściliście piloty bardzo dobrze wiedzieliście czemu to zrobiliście , jako pierwsi w kolejce byście zniszczyli Twoja flotę nawet jak byśmy wlatywali w tym samym czasie , a ten przeskok czasu to tylko i wyłącznie Twoja wina bo to Ty ustawiłeś gsy na ten sam czas i to Ty spowodowałeś ten lag , i w swojej wypowiedzi sam się do tego przyznajesz opisując dokładnie że ustawiłeś gsy w ten sam czas :D

• No proszę proszę kogo my tu mamy po odpowiedniej stronie :trollface:

Agresorzy :graty: świetna akcja obytak dalej :piwko::brawo:ważne, że flotka padła 8)

Sorachi no cóż:D wypada życzyć SzO o ile będzie ale jesli będzie to sie dobrze postaraj żeby nastepnym razem wyszedł jeszcze lepszy %:lool:

Agresorzy :graty: świetna akcja obytak dalej :piwko::brawo:ważne, że flotka padła 8)

Sorachi no cóż:D wypada życzyć SzO o ile będzie ale jesli będzie to sie dobrze postaraj żeby nastepnym razem wyszedł jeszcze lepszy %:lool:

Spokojnie orzeszku, odbudowy nie będzie, konto teraz będzie rozwijane w innym kierunku.

Kim ty w ogóle jesteś że tak wazelinujesz tym komornikom ??

• Właśnie …. Kim ty wogole k… jesteś

Pajacu .

🫢

Ups …

Przepraszam pani Kasai i Ruda za wulgaryzmy ale to taki żarcik 😉

Kto oglądał a pewnie każdy ,

To zrozumiał żart.

Orzech SzO .

A agresorowi graty !

A dla Oli jak zwykle kwiaty 🌷

🤦‍♂️