Sezon Radości

• Art

A tak z innej beczki bo już 1/3 sezonu minęła = czy masz może informację albo możesz się dowiedzieć jak będą wyglądać kolejne sezony, nie chodzi mi o konkretne ustawienie (eko, floty, itd.) ale o to czy osiągnięcia sezonowe są unikatowe w ramach jakiś zestawów per sezon czy dla każdego sezonu GF będzie losować zestaw osiągnięć indywidualnie z pełnej puli sezonowych i może wydarzyć się sytuacja, że kolejny sezon (niekoniecznie faktycznie następny, może w trzecim) będzie mieć powtórzone któreś osiągnięcie z obecnego "Sezonu Radości"?

Czy też GF już ustawił unikatowe zestawy dla każdego z Sezonów w trakcie roku (mają być 4) i kolejne podejście np. do osiągnięcia za 50 znajomych (biorę pierwsze lepsze) będzie w kolejnej odsłonie "Sezonu Radości" (o ile GF wykorzysta ponownie nazwę, ale coś mało oryginalni ostatnio są z nazwami i obrazkami zrobionymi przez AI to nie spodziewam się "ciekawych" nazwa)? Bo zakładam, że nie jest to jednorazowe podejście i albo zdobyłeś teraz albo ggwp

Nie chodzi mi też o to byś wyciągnął już konkretne rozpiski tylko o info czy mogą się powtórzyć (nawet w stylu "raczej się powtórzą [kiedyś]") czy też nie (lub jest to "raczej mało prawdopodobne"). Nie ukrywam, męczy mnie już granie na Fafnirze i z chęcią bym przestał jak będę mieć wszystkie poza jednym-dwoma to bym walnął urlop i dał sobie z nimi spokój bo i tak nie planuje grać tutaj ani dnia dłużej niż okres samego sezonu (a do tych brakujących podejdę kiedyś tam w przyszłości, jeśli pojawi się może w lepszej konfiguracji czy coś) 8o

Dzięki

• Pula sezonowych jest taka, że w ciągu roku powinny wszystkie pojawić się na 4 sezonowych uni, jeśli za rok zostaną wprowadzone nowe i nie będzie powrotu do starych, to będzie bardzo niefajne posunięcie w stosunku do graczy, którzy nie mogli zdobyć poprzednich osiągnięć (ale znając GF, to wszystko jest możliwe). Raczej wątpię, by się powtarzały w tym scenariuszu między sezonami, dopóki nie dotrzemy do piątego sezonu. Ta sama konfiguracja raczej też nie będzie miała sensu.

• Jedna kwestia to punkty osiagnieć, to bedzie motywować najwiekszych zapalańców sprawdzaia swojej pozycji, działa to troche jak odkrycia form ale tu przynajmniej limitem nie jest ślepy traf..

Co do skórek, jak wiadomo AI/SI moze to wygenerować setki i milisekundy, wiec nowych nagórd i tytułów bedzie dostatek. Strach pomyśleć jakie lagi to wywoła po paru latach :trollface:

Tylko czekać jak będzie można za 1kk anty wykupić awatar ,,user defined,, (taki do akceptacji przez team ewentualnie) albo nft. To już sie też zaczęło - typ/sojusz z Węgier takie dostał, wrzucałem to w ukrytych trofeach.

,,Czy we mnie jest jad? Nie jestem gadem, ja jestem słońcem! Jeśli jesteś bałwanem to zostanie po tobie mokra plama,, Crysis