A tak z innej beczki bo już 1/3 sezonu minęła = czy masz może informację albo możesz się dowiedzieć jak będą wyglądać kolejne sezony, nie chodzi mi o konkretne ustawienie (eko, floty, itd.) ale o to czy osiągnięcia sezonowe są unikatowe w ramach jakiś zestawów per sezon czy dla każdego sezonu GF będzie losować zestaw osiągnięć indywidualnie z pełnej puli sezonowych i może wydarzyć się sytuacja, że kolejny sezon (niekoniecznie faktycznie następny, może w trzecim) będzie mieć powtórzone któreś osiągnięcie z obecnego "Sezonu Radości"?
Czy też GF już ustawił unikatowe zestawy dla każdego z Sezonów w trakcie roku (mają być 4) i kolejne podejście np. do osiągnięcia za 50 znajomych (biorę pierwsze lepsze) będzie w kolejnej odsłonie "Sezonu Radości" (o ile GF wykorzysta ponownie nazwę, ale coś mało oryginalni ostatnio są z nazwami i obrazkami zrobionymi przez AI to nie spodziewam się "ciekawych" nazwa)? Bo zakładam, że nie jest to jednorazowe podejście i albo zdobyłeś teraz albo ggwp
Nie chodzi mi też o to byś wyciągnął już konkretne rozpiski tylko o info czy mogą się powtórzyć (nawet w stylu "raczej się powtórzą [kiedyś]") czy też nie (lub jest to "raczej mało prawdopodobne"). Nie ukrywam, męczy mnie już granie na Fafnirze i z chęcią bym przestał jak będę mieć wszystkie poza jednym-dwoma to bym walnął urlop i dał sobie z nimi spokój bo i tak nie planuje grać tutaj ani dnia dłużej niż okres samego sezonu (a do tych brakujących podejdę kiedyś tam w przyszłości, jeśli pojawi się może w lepszej konfiguracji czy coś)
Dzięki