Miejsce na dyskusje dotyczące konkursu.
💬OKA - Dyskusje
-
-
Leszers Kurier Papajak KapitanB Morgred psychotic Znajdewas Strangelet Niebieski Kot jeden raport - jeden los.
-
Jako, ze nadal niektore osoby nie zrozumialy "zasady" 1 los= 1 post, 2 losy= 2 posty chcialam cos wyjasnic. Na koniec dnia bedzie losowany jeden nr posta. Wstawiajac dwa osobne RW zwiekszacie swoja szanse na wygrana nizeli jak oba RW sa w jednym. Bo wtedy macie tylko 1 los.
-
czyli można napisać 1000 postów i mieć 1000 losów dobrze rozumiem jak posta za postem chyba nie da sie napisać
-
W zadaniu podana jest maksymalna liczba losów.
-
Dopuszczalna liczba losów: 2
Myślę że tu masz odpowiedź...
-
Dopuszczalna liczba losów: 2
Myślę że tu masz odpowiedź...
Ale posty mizna edytowac jest tez dodane
-
Prosimy o czytanie polecenia/zadania. Istotna tutaj jest takze ilosc dostepnych losow. W dniu dzisiejszym jest to 1 los. Jezeli ktos wygra, a okaze sie ze wstawil 2 posty to nagroda przepada (idzie do innej osoby).
/me patrzy na Niebieski Kot Ekonom
Przypominam ze posty mozna edytowac.
-
-
Bojkiteam i smOOk Vaust raport z piratami/obcymi musi być z dzisiejszego dnia
Marchewa87 proszę przeczytaj dokładnie treść zadania.
-
Odbiór nagród 25.12 ?
-
Zgłaszamy się do mnie po informacji o wygranej.
-
Przypominam, że wstawiane starcia muszą być wygrane przez stronę zgłaszającą los.
Dotyczy to głownie zadania 3.
P.S Zadanie 4 dostało lekką modyfikację treści,
-
Fajnie bo osoby eco nie zrobią zadania......
-
Fajnie bo osoby eco nie zrobią zadania......
10 000 000 jednostek to jest dla przykładu 5000 wyrzutni rakiet albo 2500 lekkich myśliwców czy 4000 satelit. Dogadaj się nawet z somsiadem na zniszczenie sond na pustym moonie, do tego wystarczy kilkaset myśliwców.
-
i tak nie znając szczęście to i tak mogę pomarzyć to wole kupić na promocji
-
Problem jest taki, że niestety nie czytacie poleceń.
Raport nie może być z dnia poprzedniego, ani nie może zakończyć się remisem. Jak wyżej Fenrir napisał, dzisiejsze zadań wbrew pozorom jest bardzo łatwe
-
No dobra ... to według mnie regulamin jest nie spójny jak polskie prawo. Jest zapis:
Quote- W opublikowanych tematach pojawią się określone warunki, które należy spełnić by zamieścić post oraz liczba dozwolonych losów.
oraz:
Quote- Walka musi zostać wygrana przez stronę zgłaszającą los oraz musi odbyć się w ciągu danego dnia (czas liczony od 00:00:01 do 23:59:59)
Co według mnie idzie ze sobą w sprzeczność. Aby miało to sens pierwszy punkt o określonych warunkach musiały mieć słowo "dodatkowe".
W dniu 3 zostały opublikowane w 1 poście warunki
QuoteWstaw raport wojenny walki z obcymi/piratami.
Prosimy by raport skonwertować (pamiętaj o kodzie API!)
Dopuszczalna liczba losów: 1
Gdzie nie było wspomniane aby raport był wygrany. Na 3 strony raportów naliczyłem tylko 9 w których wynik był inny niż remis.
Ruda tu nie chodzi o czytanie poleceń, tylko te polecenia nie sa jednoznaczne.
-
Zamiast analizować każdy punkt oddzielnie, po prostu potraktuj regulamin jako całość i stosuj się do każdego z punktów. Ja też źle wstawiłem raport, mój błąd, trudno.