Poradnik jak złomowac bez nakazu odsylki

• Nie no tego posta to się nie spodziewałem :) PORADNIK HAHA... Plazio poszkodowany :O weźcie chłopakowi życia nie niszczcie... tyle lat gra w te klikanie obrazków, budowanie floty, chłopak po przejściach, najpierw wałki z handlem, teraz jeszcze to? Support nie wstyd wam? Odpuściliście Bana permanentnego za wałki na handlu na którym skoksował się 12mld w kilka miesięcy to i teraz dajcie spokój, ta gra nie jest prosta jak niektórym się wydaje, gość po zbiorach na akord ogórków a wiecie, ogórki mają czasami takie malutkie kolce x 10000 ogórków... wiecie jakie ma pęcherze i odciski??? Na dodatek co 10 ogórek ze zbioru idzie na ogame to nie są takie łatwe sprawy co dla niektórych, ŻYCIE MU SIĘ ZAWALI!!! Chłopak nadal daje radę pomimo iż ciągle "wiatr w oczy mu wieje" a wierzcie mi w Holandii potrafi mocno wiać... pytanie co za kilka tygodni wyjdzie na jaw :D BTW jeszcze powinna być zmiana nazwy z Kerberos na Circus. Na miejscu Supportu powinni Cię Plazma przeprosić i jeszcze tą surkę co tam wołają jeszcze powinni Ci dosłać! HOTD to w ogóle jest najbardziej poszkodowany, siedzą co niektórzy cały dzień skanują, nawet skany lecą o 22, potem o 2 i o 5, i w dzień z 10x, "Strach" schodzić z urlopu normalnie, ale jak siedziałem na tym urlopie połączyłem kropki, ta gra niektórym tak mocno weszła w głowę i te cyferki żeby gonić top 1 że normalne życie zeszło na drugi plan. Tak się zastanawiałem nad tymi skanami i to chyba przez polucje te skany w nocy... a co do Ciebie Plazma wszystkiego dobrego nie poddawaj się :D na pocieszenie weź sobie 100k gęsi wyślij ulży Ci :D

• Każdy może mieć troche gorszy dzień. Mimo wszystko Art taka odpowiedź z Twojej strony jest nie na miejscu. Czasy komuny mineły lata temu i o ile cały team pod tobą robi za talon na k* i balon to Ty dostajesz za swoją pracę wypłatę. Zastanów się na spokojnie czy rzeczywiscie Twoja odpowiedz przystoi osobie na Twoim stanowisku. Podpowiem Ci. Nie przystoi nawet modowi z forum.